82

Анонимен

преди 7 месеца

До АлексАйде на 16.02.2024 тръгваме. Вече има трима кандидати. Ти и още двама. можеш ди си ги избереш сам измежду членовете на делегацията и родното недоразумение, наречено министър на войната.

81

Нека е ясно

преди 7 месеца

Членството в ЕС и НАТО не ни задължава да подкрепяме воденето на война в Европа. Това трябва да се припомни на нашите политици. И още - съгласно член първи от Северноатлантическият договор държавите-участници се задължават, в съответствие с Устава на Организацията на обединените нации, да уреждат по мирен начин всички международни спорове, в които могат да станат страни, без да застрашават международния мир.

80

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро време русофилите ги виждам на първа линия в Украйна да стрелят по агресора Русия.

79

Изкаме да видим !?

преди 7 месеца

РОСЕНЧО, ДА НЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА ТОЗИ ОЗЛОЧЕСТЕН НАРОД,АМИ ДА ЗАВЕДЕ РОДАТА СИ / В ТОВА ЧИСЛО И ТОЙ САМИЯ / НА БОЙНОТОПОЛЕ В УКРАЙНА ...ЗА ДА ДАДАТ ЛИЧЕН ПРИМЕР !

78

Кармен Златарева

преди 7 месеца

Обикновена "фурнаджийска лопата" като останалите 90% в "парламента"

77

Анонимен

преди 7 месеца

Нема да ви изоставим - Бой до последната урка :)))

76

Точно така!

преди 7 месеца

А сега, всичките, които им го обещавате - пушката на рамо и там, на място!

75

Изклатен демократ

преди 7 месеца

Вас алабалистите, т.нар. демократи ви управляват от ДПС и лично г-н Пеефски ви диктува правилата на играта! Боли ви, срам ви е, но изпрахте и Пеефски и Борисов, и се оженихте за мафията, срещу която уж се борихте, а демократи ?!? Изпързаляха ви алабалисти, като кирчовците и кокорчовците, и сега се чувствате пре..ани! Такива сте, винаги сте били такива - пре..ани демократи, обичате да ви е вътре пеефския шпек!

74

Анонимен

преди 7 месеца

ВСУ започнаха да прехвърлят войски от части в тила, за да окомплектоват силно намалените пехотни части на ЛБС - The New York Times. "В момента нямаме достатъчно оборудване и хора, за да преминем в настъпление. Затова основната задача в момента е да запазим позициите", каза заместник-командирът на батальон на 47-Mа механизирана бригада л-т Александър Ширшин. Сега основните битки се водят в Авдеевка. ВС на РФ активно консолидират позиции в града и в покрайнините, като методично изтласкват зомбираната по натовски стандарт биомаса.

73

Анонимен

преди 7 месеца

До 39. Като дpънкаш uдuoтщини, не унижаваш никого, освен себе си.

72

Как дойде сглобката

преди 7 месеца

Всеки народ си заслужава управниците. Сглобката се получи заради това. Ако се види колко процента от имащите право на глас са гласували за ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС ще излезе, че сглобката управлява с гласовете на около 30% от избирателите. А останалите за това ли не отидоха да гласуват? Сега си получаваме резултата от този избор - все най-бедната и копумпирана държава в ЕС. И това недуразумение Желязков обещава в Киев от името на българският народ подкрепа за продължаване на войната.

71

УНИЖАВАМ русофили

преди 7 месеца

България е част от ЕС и НАТО от 2 десетилетия. Всеки грухтящ срещу ЕС и НАТО, е против и просперитета и суверенитета на България. Какво правите в европейската и натовска България?! За разлика от комунизма, сега с българския си паспорт може да емигрирате в 180 държави! 180! Парички ли нямате?! Или най-хубаво си е в ЕС и НАТО?! : ))))

70

до 65

преди 7 месеца

Похлопва ли амортесьора вече.

69

гхфгх

преди 7 месеца

До 46Да "богата" България опрости около 1.5 милиарда долара дълг на Ирак....и само след 4г. брутния вътрешен продукт на Ирак бе 4 пъти този на БГ...платиха някакви си 200-300 млн долара...ама видиш ли и ФАщ опростили дълг на Ирак и Бг трябвало...да ама ФАЩ краде петрола на Ирак нали че и още бази има и не се махат...а за Бг един ....

68

Анонимен

преди 7 месеца

Шолц за първи път призна, че германското правителство се справя зле. "Германия няма перспектива. Няма перспективи за индустрията. Няма перспективи за работа", каза той по време на реч в Бундестага.

67

Анонимен

преди 7 месеца

Клоша си е пуснал брада да изглежда като Зеленски.

66

2

преди 7 месеца

Ако погледнем слуховете за 1000-1200 жертви на ден, изтичащи от Украйна, и вземем предвид пробива в Авдиевка, тогава с увеличаване на натиска в Харков трябва да има поне 3000 жертви на ден. Въпреки че има толкова много полеви болници, нови болници и прехвърляния в европейски болници, отдавна носещият се слух брой на загиналите и ранените трябва внезапно да се е увеличил, така че този въпрос отново се стовари със страшна сила.

65

БРАВО! ДОСТОЕН!

преди 7 месеца

ПОКЛОН!

64

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно - ходили, пъчили се, срещали се с разни световно неизвестни политици, а на българската общност в Украйна - внимание нула. Да не са станали и тия някъкви ***, като онова недоразумение украинския съветник, който по ирония на съдбата стана настоящ министър на войната (не, не на отбраната, а на войната, като съдим по войнственото му поведение като джинка - който не знае - дребно войнствено петле, което освен да кряка и да се перчи, за друго не става). Та не останаха ли българи там?

63

1

преди 7 месеца

Руската армия нанася интензивни артилерийски и ракетни удари по Харковска и Сумска области. Отдавна не е имало обстрели от такъв мащаб. Това може да е възможна атака на изтощение и разсейване. От друга страна, със засилване на настъплението и бомбардировките на Купянск, Кременная и Сватово, ВСУ могат да оставят тънка линия на отбрана на север. От тези райони има голям поток от загинали и ранени. Болниците и моргите в Харков, Суми и всички региони на запад са претоварени поради огромния брой жертви.