82

ГАДОРЯН

преди 5 месеца

Не ми се мисли какви ли далавери правят каубоите в наши дни. Като пак е замесен примерно синковеца на Байдън. Всичко е власт, пари, далавери. Този изгнил модел е повсеместен. Но той е откак свят светува. Просто е в човешката природа. Както казваха в Римския сенат в комедията История на света ДГД бедните ;))

81

ВАРВАРИНА ПУТИН..

преди 5 месеца

НА СИЛВА ХРИСТИЯНИ ДА УБИВАТ ХРИСТИЯНИ В ПОЛЗА НА ***********........ КАКЪВ Е ПУТИН ТОГАВА..??

80

Мда

преди 5 месеца

Според мен е време - сащ трябва да подшушнат на зеленски , че е време да се предаваЦелите им са постигнати - сьсипаха европа и отслабиха временно русия

79

ГАДОРЯН

преди 5 месеца

По времето на древния Рим е имало Пакс Романа. Демек Римския мир. Доскоро живеехме в Краварския мир. То един мир. Нахлувания в Панама, Гранада. Спонсориране на контрите в Хондурас. Някой изобщо в тоя сайт знае ли колко двулични са краварите. Администрацията на Рейгън, в лицето на висшите военни Оливър Норт и Джон Пойнтдекстър, тайно продаде на забележете на Иран, оръжия за милиарди, които отиваха при контрите в Хондурас, за борба с *** в съседна Никарагуа. В наши дни не ми се мисли какви

78

82-ОМБР

преди 5 месеца

Цял свят разбра,а ти не "рускя" и "велика"са антоними! Това го знаят,и твърдят наемниците етиопци в састава на блатната армия!

77

ВЕРНО Е!!!

преди 5 месеца

До ГАДОРЯН... И армян ще доийде да строи. Разбира се че ще се строи. Русия трябва да възтанови всички нови територии или по скоро върнати обратно в пределите на Русия - около 80% от Окрайна. Другите 20% ще ги делят Полша, Словакия, Унгария и Румъния. НАТО също печели - най -накрая ще имат още по голяма граница с Русия, към което винаги са се стремяли,и ще могат да свободно да повтарят че няма да остъпят нито сантиметър натовска земя. Чакай,чакай-те това не го повтарят,защото вече се наакаха!

76

абе

преди 5 месеца

ВЕЛИКА РУСИЯ никога няма да остави Крайната земя на НИКОГО!....а зеления плъх ще дъде измъкнат от бункера и съден в Сибир за избиването на украинци и руснаци!

75

Анонимен

преди 5 месеца

Този дето позира за фото с жълто зеления пар цал на рамо защо е в Киев? В Киев е повече купон от София. Плажове, бънджи скокове, диско-миско, само не и война. Не са помирисали барут, но са сред най-гръмогласните славещи украина и героите и.

74

Факт

преди 5 месеца

Всякаква помощ за Украйна е безмислена и само удължава агонията на хунтата в Киев и касапницата.

73

ГАДОРЯН

преди 5 месеца

Телеграм е хубаво приложенийце. Много хубаво се вижда как върви войната. Руснаците разрушават всяка сграда и няма де да се скриеш. Сега е зима дори у нас, ама май месец като е топло какво ли ще става. Интересно ф16 ще падат ли като круши от небесата.

72

Анонимен

преди 5 месеца

АнонимеН на другия бряг ли си вече ?!?

71

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко се свежда до това че изборите по света и у нас се фалшифицират и обезсмислят защото всичко е едно и също.

70

Анонимен

преди 5 месеца

И ако Байдън спечели,какво ще направи?? Трябва да прави хора.... ама едва ли може...

69

Анонимен

преди 5 месеца

Северен Израел, Източна Румелия и Южно Косово са новите държави, които ще се появят до 5-6 години. Само гледайте!

68

АнонимеН

преди 5 месеца

КОЙ ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА ВЕЧЕ НЕ ГО РЕШАВА НИТО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НИТО УКРАЙНА! НАСЕЛЕНИЕТО НА ФАЩ Е НАГЪРБЕНО С ТАЗИ ЗАДАЧА!) БАЙДЪН ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ИЗКОРМИ ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ! А ТРЪМП ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПОДНЕСЕ ЦЯЛА УКРАЙНА НА ПУТИН ДА Я ПРАВИ КВОТО СИ ИСКА!

67

Анонимен

преди 5 месеца

Някой иска неистово да обезлюди Украйна и да се настани там, само гледайте.

66

82-ОМБР

преди 5 месеца

До Varg Пропусна тези бес който тази война би била невъзможна,пропусна Украйна,а тя е решена,дори повече от НАТО и САЩ(да уцеле е от руските имперски мбиции).

65

Анонимен

преди 5 месеца

Укрия вече се сражава със жени и деца! Руските войници все едно се сражават в баррдак, а не на фронт!

64

Анонимен

преди 5 месеца

Накрая,май ще се окаже,че Русия и САЩ са го планирали това. Големите губещи,освен естествено Украйна,са и Европа.

63

ГАДОРЯН

преди 5 месеца

Всичко разрушено ще се строи от руски фирми. Може и корейци да дойдат, че и иранци. Смятайте какъв подем за икономиката е това. Краварите печатат ли печатат хартийки. Ама скоро няма да са нужни на БРИКС. Долара отива по дяволите. Еврото и то след него. Германия като затъне в блатото на икономическата рецесия и филма канец филма.