41

Ужас

преди 5 месеца

Тоя фарс ми идва нагорно да сьм украинец и да се бия за евреинЧак не мога да го повярвам

40

До 42

преди 5 месеца

Не само народите. Вожда Зе в началото, тъй като нямаше с какво да се похвали, се похвали със пк името на майка си. Ама туй като спорта: брои се само резултата. И резултата май не е за племето на Зе.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Сърцето ми се къса за наивните деца и от двете страни, които си оставиха младите тела да гният по нивите заради една война, водена от умопомрачените психопати в Русия, Украйна, САЩ и Великобритания. "Хайде да се бием" - вика Б. Джонсън... Децата умират, а тези си правят кефа, все едно е игра. Дано Бог облекчи страданията на страдащите.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Примитивните народи съпреживяват успехите си чрез принадлежност към други, по-богати от тях държави и народи. Този селски рефлекс води до западане или унищожение.

37

Хаха ха

преди 5 месеца

Колко млади мьже явно богаташи не се бият на фронта а се разкарват у нас по корортитеАко сьм беден и гледам как богаташа пилее пари в германия ще се бия за тоя ама друг пьт Докатл богатия си живее живота вмесго да даде пример

36

Няма как

преди 5 месеца

Свободата изисква жертви. Все пак имат още 10 милиона мъже в боеспособна възраст. Путин няма как да мобилизира 10 милиона руснаци щото никой не иска да се бие за имперските му амбиции и безмислени войни.

35

Тео

преди 5 месеца

Абе, момчета, какво ви е страх бе! Нищо няма да ви стане - само ще идете при другите 500 000. Спокойно! Тох ФАБ-а като падне нищо няма да усетите! А и какво се напрягате толкова - търчете! Тоя на снимката има още две-три вили да купи. За сега само за жената и тъщата, ама нали трбва и за кучето и котката! Я марш на фронта! Излагате се само - да ви ловят като се опитвате да преплувате реки или да бягате през граница!

34

Анонимен

преди 5 месеца

"Проблемът е там, че държавата мобилизира само обикновените хора - нито един човек от управляващата партия не воюва", това някъде по средата на статията го пише. То и у нас ще бъде така, ако не дай си. Боже, нещо се наложи...

33

Анонимен

преди 5 месеца

Да призоват на първо място празнуващите в чужбина!

32

Очаквайте по НВО

преди 5 месеца

Наркос: Украйна

31

Анонимен

преди 5 месеца

За "бъдещето" ги хвърлят в месомелачката. Западното началство го очаква. Иначе никакви "членства".

30

Обективен

преди 5 месеца

Илон Мъск е нарекъл "пълно беззаконие" смъртта на журналиста Гонсало Лира ,който е с американско и чилийско гражданство. Журналиста е бил в затвор в Украйна заради критики към Зеленски и Байдън. " Убийството на журналиста разобличава бандитския режим установен в Украйна " е казал още Мъск.

29

Мда

преди 5 месеца

Хитлер поне е имал достоинство и се е самоубил като е видял до каква мька и отчаяние е довел народа си

28

Митич

преди 5 месеца

Бе ква мобилизация бе? Нали бият наред и свалят по 10 ракети от 8 възможни! Нещо сте объркали статията! Я да се поправите!

27

Руската мечка

преди 5 месеца

Денаркофикацията продължава!

26

Анонимен

преди 5 месеца

Първоначално доброволци станаха най-мотивираните неонацисти, но те не са мнозинство и практически вече всички са мъртви.

25

Жени

преди 5 месеца

САЩ са твърдо решени да се бият с Русия до последния украинец.

24

Анонимен

преди 5 месеца

На хунтата в Киев въобще не и пука за хората. Основната цел е да се докарат пред своите западни господари с кухата надежда, че те после ще им се отблагодарят с материални облаги. Всичко друго е дрън-дрън.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Деца, стойте далеч от наркотиците!

22

до

преди 5 месеца

Георги Господинов, Теодора Димова и Здравка Евтимова вярват на Зеленски.Затова и никой не ги чете.