87

Анонимен

преди 11 месеца

Защото вече никой не му се впряга на педя човек. Защото всички виждат на къде отиват нещата и си правят сметки за бъдещето. Защото международната тежест на Русия вече не струва нищо, какво ще направят ... Ще им спрат газа ли :))) Защото авторитарните режими така правят ... Защото ...

86

Православие

преди 11 месеца

Интереса клати феса- умен народ имахме. В минало свършено и забравено време. Но, тук има едно НО. Тези дни излезе инфо как се издържат същите тези азовци. Западните политици изпищяха- молбата на Украина да се продължи издръжката от около 24 хиляди евро на месец на човек. Та за интереса де... Ще гледаме сеир при Турция, Русия и другите държави заради този ход. Лошото е, че и нас ни набутаха в това меле.

85

Досега

преди 11 месеца

Турците като са дразнели Кремъл после са плащали двойно. Да почакаме!

84

До 111

преди 11 месеца

Питай Кипърците ... Те ще ти обяснят ... Кой и защо ще санкционира Турция за некаква си територия... хахаххахахаха ***

83

Анонимен

преди 11 месеца

До 102Сега гледай султан Ердоган да не реши да напляска българската армия ((И да реши да напада България последните които ще помагат са руснаците.Точно както помогнаха на Армения за Нагорни Карабах ,въпреки ,че са във военнен съюз с Армения, Москва гледаше отстрани как азерите попиляваха арменците.

82

Ататюрк

преди 11 месеца

Браво на Ердоган

81

ЯМБОЛИЯ

преди 11 месеца

Руските античовеци нямат вече думата.

80

Анонимен

преди 11 месеца

представяш ли си как би се осмелил да застане срещу цялата огромна мощ на НАТО? - Представям си - изстрелват се 11 000 ракети и цялата огромна мощ се оттича ... Няма САЩ, няма Канада, няма Европа, няма Бг...

79

Анонимен

преди 11 месеца

Ердоган дои джуджето и го разиграва както си иска...

78

До Тйин

преди 11 месеца

Верно си тийнеджър. Хептен акъл нямаш, за да обявяваш тия за герои. Това е толкоз частна групировка, колкото и тая на Пригожин. Това не е редовна армия, тя от обикновени хора, които мгат да изпитат жал. Едно време такива като Азов и Пригожин са били башибозука. Демек сбирщина от престъпници. Представи си ги само в един мирен свят. Те са непригодни. Ще те изкормят на улицата, просто, защото не те харесват, а някой висш ще ги оправдае, че са с връзки от войната.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Хахахаха Русия е над 160 милиона хора. Всички над 155 милиона дори не знаят, че командирите на Азов се прибрали. Гневна била на Турция!? Брей! Чок шей!

76

До 102

преди 11 месеца

Турската армия никога няма да "напляска" българската армия. Ердоган не е токова луд като Путин да си докара санкции и пълна международна изолация. За турчина е важно да има алъш-вериш и да падат кинти.

75

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците кво са се хванали с украинците да играят в А група! Даже изпадат още надолу! Путин няма хуманни съображения за войничетата!

74

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

Турците много ги уважавам откакто свалиха руския изтребител в тяхното въздушно пространство. От тогава до сега повече не е имало нито един "инцидент" с руски изтребител нарушител. Само от това разбират ватките.

73

Истината

преди 11 месеца

На Ер догана нещо са му обещали ,укрите ще му плащат от американските пари .Рано или късно всеки политик става подкупен. Ако Русия дигне мизата ,турция пак ще се обърне...поръчваш лимонка плащаш долар -евро или в натура.

72

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 101 Има, да, на Песков!

71

АнонимеН

преди 11 месеца

АКО ПУТИНУ БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ ТОВА Е КРАЯ НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА И НАЧАЛОТО НА РАЗПАДА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КАТО САМО СЕ ОБСЪЖДА ДО КАКВА СТЕПЕН ЩЕ Е РАЗПАДА. ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТОВА КАКВА ЩЕ Е СУМАТА НА ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО КОЕТО ПУТИСРАН ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ НА УКРАЙНА! АКО Е 1 ТРИЛИОН ЕВРО МОЖЕ БИ ПУТИСРЪН НЯМА ДА СЕ РАЗПАДНЕ НО АКО ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО Е 10 ТРИЛИОНА ЕВРО ОТ ПУТИСРЪН НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО, ЗАЩОТО НИКОЙ НЯМА ДА ИСКА ДА ОСТАНЕ ДА ПЛАЩА ТОВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ!

70

Анонимен

преди 11 месеца

Падишаха пак направи суплес на Жоженцето...

69

Тайна майна

преди 11 месеца

Нещо на харесвате коментара ми, но няма аргументи. Факт е, че морги те в Лвов са пълни с експортна стока. Та каква е бройката по националности? Всички мълчат. Защо ли?

68

Анонимен

преди 11 месеца

До Аве, това че жена ти не те слуша си е чисто твой проблем, и е съвсем нормално - никоя жена не слуша смахнат русофил, на който само Расиа и Путин са му в главата! И не, няма да има Трета световна война (поне не сега), тъй като страхливото кремълско джудже избяга само при мисълта че идвали няколко главорези на Пригожин, а представяш ли си как би се осмелил да застане срещу цялата огромна мощ на НАТО?