91

Анонимен

преди 1 година

38 ХА,хаах, че кой е Костадинов да налага забрани? По-скоро, в собствената си Възраждане, трябва да си наложи забрана, за плиткоумничленове и фенове, да говоряттъпотии.

90

Шефрет

преди 1 година

Кога ще издигат заедно с националният флаг и този със дъгата? Украински парцалии вече развяха,сега това остана да направят.

89

жорето

преди 1 година

До 90: ами че те изпражненията всичко изтриха/забраниха, само руския го говорят разните укрохрантутковци дето са по морето. Абе ти, оти не одиш на плажа бееееее.

88

Помни

преди 1 година

Русия е непобедима и Велика.Ще го разберете рано или късно.Русия на Елцин и Горбачов в близките 200 години няма да видите.

87

Анонимен

преди 1 година

За ЕС има само една възможност - средната класа ще обеднее поне 2 пъти което ще доведе до срив на социалната устойчивост и срив на цялата западна система която е базирана на средната класа. Тогава елитите имат само един вариант - въвеждане на фашистка диктатура, което впрочем вече и започна в ЕС.

86

Анонимен

преди 1 година

Супер. А другите агенри?

85

Анонимен

преди 1 година

Има една стара българска поговорка: "Не ме слушай какво ти приказвам,ами ме гледай какво върша" Та в тоя ред на мисли,на думи ще борим руската агентура и влияние в България,ама на дела ще издигаме за кмет на София отрочето на генералите от Държавна Сигурност!

84

моч

преди 1 година

Хахахахаха....Празни приказки за пред партньорите . Преди три години едни влезе на едно място и всички помним какво последва - юмруци , фaтмaци , бoлшeвишки кoпoи , милиционери , ДС-ари , ДДС-ари и прочие "московски агенти"заляха и потопиха клетата ни родина. Абе другарю Денков , вие не изплувахте ли от тази вълна.Не бяхте ли министър , не получихте ли ордени , не станахте ли академик точно по времето на московските агенти ?!

83

Анонимен

преди 1 година

Денко ще свърши беславно като Дянков или с жомба както Гешев.

82

gosh

преди 1 година

Щото законът за висшето го изисква, па може и някоя точица да добавиш

81

Слава Україні!

преди 1 година

Долу Путин!

80

Анонимен

преди 1 година

Българите 30 години търпят и гълтат жаби и чакат да дойде капитализма да живеят като капиталисти. А капитализмът от своя страна взе че умря. Така и не можаха да дочакат да опитат от благинките на средната класа на капитализма, която впрочем просъществува само около 40 години, но вече свърши.

79

Анонимен

преди 1 година

Само с ЕС и отчасти със САЩ нашата държава има шанс да се развива и просперира... Всичко руско освен езика трябва да се забрани или унищожи...

78

Германец

преди 1 година

Мачкай червените черепухи, Ники!!! :)

77

Анонимен

преди 1 година

81 Папагал, това си го прочел по повод ПП,ДБ, които трябваше да си водят бележки, когато управляват ГЕРБ.

76

ОТГОВОРЕТЕ НА ТОВА

преди 1 година

Всички нормални хора бягат от Русия с 300. Но панелкаджиите от Възраждане са ЗА Русия. Въпроса е защо никога не са ходили там, било то и само на почивка. Ами само в ЕС кесят. АЙДЕ ОТГОВОРЕТЕ НА ТОЗИ ЕЛЕМЕНТАРЕН ВЪПРОС

75

Анонимен

преди 1 година

Дупете се още ве политичари мр*сни, белким ви олабят халката от е*ане :)))

74

нее

преди 1 година

До БРАВО ДЕНКОВАбе, що за глупости дрънкаш, драги или драгичка?

73

Анонимен

преди 1 година

ЕС ни донесе само негативи, останем ли в ЕС България изчезва като нация. Вече 18 години ни използват и си играят игрички с нас - това го заяви някога преди години в прав текст дори Борисов. Бъдещето на България е с Русия в Евразийския икономически съюз - там са суровините на света, там са нашите пазари, там е даже и нашият етнокултурен код.

72

gosh

преди 1 година

Денков, оти не кажеш кого цитираш бе