90

АнонимеН

преди 1 година

С РАКЕТА МОЖЕ И ДА ДОСТИГНЕ, НО СУХОПЪТНАТА ОПЕРАЦИЯ НА МОРДОРСК НАДАЛИ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ И ЕДИН БАХМУТ :D

89

todor

преди 1 година

Нормално е компексари и дребни хорица да се изевяват като злодей,щото не виждат на по високо,а ТАМ СЕ КРИЯТ ОРЪЖИЯТА НА СМЪРТТА !!!

88

Анонимен

преди 1 година

До 89 - Хубаво ... Но замислят ли се за екологичните шети?!

87

До Боби

преди 1 година

То така, ако ставаше лесно. Спираш тока и водата и те бягат. В Бахмут като нямат ток и вода, вече 9 месеца воюват. Киев е 3 милиона. Половината поне ще са с коктейли ***. Трябва му 4 милионна армия на Путин, за да превземе Киев, съотношение 1:3 в полза на атакуващия. Мани тая работа. Голям град се превзема с цената на милиони жертви, бомбардировки отгоре. Събаряш всичко. И цената, която плащаш е много, много жертви от твоя страна (страната на атакуващия).

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71 А защо в България има най-висок ръст на онко болните в ЕС? Що се отнася до снарядите с обеднен уран ще повторя думите на Кирби, щом Русия се страхува толкова много от тези снаряди да изтегли танковете си от Украйна, тогава и снарядите ще станат излишни. Страхът от тези снаряди кара руската пропаганда да раздухва мита за тяхната вредност. Никой не забранява на Русия да употребява такива снаряди, но проблема е че тя няма нужната технология за тяхното производство.

85

Анонимен

преди 1 година

До 85 - Еееех ... Идиалиасти :) сега ще видиш, че Еврооа ще е колониална, ама наобратни ...хаххахаббабабхахабхаха

84

Слепци сте

преди 1 година

Вие слепи ли сте какво става във Франция? Там е люлката на свободата и демокрацията, затова сега е все още само там. С тия безумия на брюкселските патици скоро това ще се разпространи по целия континент. Само една искра е нужна.

83

Анонимен

преди 1 година

Лъвов се казва бе, как не се научихте.

82

Анонимен

преди 1 година

Посейдон прави цунами с височина на вълната над 300 метра.

81

Анонимен

преди 1 година

КООГАААААА?

80

може

преди 1 година

да стигне,ама може и да НЕ стигне

79

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Киев не могат да го превземат. Големите градове са невъзможни за превземане." СЕРИОЗНО? 1. Спира се тока - населението или се евакуира или изпада в ситуацията да умре от епидемия от ТИФ примерно. 2. Спира се водоподаването да реки, кладенци ще се ползват но това е замърсена вода - Населението или се евакуира или ... 3. Град като Киев има запаси от храна максимално за 3-4 седмици - евакуация или Гладна смърт 4. След евакуацията Военните могат да ползват максимално мощни оръжия...

78

хахах

преди 1 година

тея не само до киев ами и до вашингтон ще стигнат , ама във виртуална реалност, хахах

77

Анонимен

преди 1 година

До 76 А защо трябва да ходи Путин при,който и да било.Някой като иска да се среща с него ходи в Москва.Не сравнявай Путин със просячето зелено.

76

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИндия не е и няма да бъде британска! Няма! Те и САЩ може да поискат британците, но колониализма умря отдавна, нацизма също трябва да умре завинаги! А Южна Африка си има местни жители, които ще управляват, а колонизаторите не са били британци в ЮАР, а от други западни държави са били.

75

Анонимен

преди 1 година

И за този има запазена пейка в Хага нали така...

74

Tralala

преди 1 година

С малко повече водка може би ще достигне и той до Венера хахахаАко не са ви нуклеарките до сега щяхме да сме до Сибир и Владивосток.Вие сте тотал щета и като народ, и като държава и като армия

73

Анонимен

преди 1 година

"Бразилия директно каза,че ще арестува Путин,а от ЮАР го прдопредиха официално да не идва на срещата на БРИСК,защото ЮАР ще изпъни закон" Като си вадиш инфото самонот един източнил е така ... По-зле си от тея, двто гледат само руската национална и RT.

72

Големите градове

преди 1 година

Големите градове са най-лесни за превземане! Обкръжаваш и оставят Генерал Мороз и Генерал Глад да си свършат работа. В големите градове става най-бързо, защото са необходими огромни количества вода, храна, лекарства електричество и горива ежедневно.

71

Анонимен

преди 1 година

До 68 - То затова ще се ползва срещу Т-72/T-80 по възможност без модифилации ...