136

Анонимен

преди 1 година

Ко не си садем МиГ овете И белитеГащи??

135

ЕС ще се намеси

преди 1 година

Жозеп Борел заяви вчера : Цялата автомобилна и железопътна инфраструктура на Евросъюза трябва да се преобурудва за бързи превозвания на военна техника на изток. ЕС ще включи страните от Балканите, Молдова и Украйня към проекти за увеличаване на военната мобилност за бързо разгръщане на боеви сили. По точно не ЕС, ами България, Полша и Прибалтийските + Молдова.

134

Ед

преди 1 година

А това ли била сделката за Шенген? Ако си дадем МИГ-овете Нидерландия да ни пусне?

133

Sokrates

преди 1 година

Поредния напън, да бъде въвлечена още една страна в конфликта, която е в тесни взаимовръзки с Русия! Твърдо не на никаква таква замяна!Щом на Холандия са им излишни, тогава на нас за скрап ли ще ни ги дадат?

132

До измъчени напъни

преди 1 година

Ти ме мобилизирай и ми дай автомат и патрони, пък аз и останалите ще ти покажем кон боб яде ли...

131

SDI

преди 1 година

Въобще не става ясно какво се има предвид под "прехвърляне", "предоставяне" и т.н. Става въпрос за даване под наем или подаряване на тези самолети? Не може ли като се дава някаква информация тя да е конкретна, а не да има някакви вратички с използването на неясни формулировки и в крайна сметка да се гадае за какво става въпрос.

130

quo vadis uncle Sam

преди 1 година

Ruсофоба и Булгароубиецът няма да миряса нивгиш, щото си ни обичат като славяни и всичко е от любов. Онищожават ни с помоща собствените ни нереализирани тесногръди чуждоплоклонници. Които не са давали клетва към България да я пазят и защитават с цената на животът си! Клон, Въже и лой да се непретъква!

129

вчера ви го казах

преди 1 година

Днес се навършват 33 годинки, откакто фалшивата демокрация ни споходи.......

128

вчера ви го казах

преди 1 година

Днес се навършват 33 годинки, откакто фалшивата демокрация ни споходи.......

127

измъчени напъни

преди 1 година

Оръжията нищо не помогнаха. И тези ще бъдат унищожени от руснаците. Единственият вариант е половин милион армия извън юрисдикцията на НАТО да влезе да воюва в Украйна. България може да мобилизира поне 100 хиляди, Прибалтийските 200 хил и Полша 200 хиляди и може да се сформира независим военен корпус за подкрепа на Украйна.

126

зх

преди 1 година

Няма да се плаща никакъв наем за тези Ф16 бе, палячовци!!! Даваме МиГ29 на укрите и получаваме БЕЗВЪЗМЕЗДНО холандските Ф-16!!! АМа в Бг няма умни хора и пискат или са продажни путлерюги!!

125

До 138

преди 1 година

За ква армия говориш? България няма армия. Има едни чиновници, дето не са виждали оръжие , освен малкото участвали в мисии.

124

Анонимен

преди 1 година

Реално погледнато България в момента няма друг потенциален враг освен фашистка Русия. Така, че е напълно резонно да пратим и самолети на Украйна.

123

Сандо

преди 1 година

ей не спраяха да ръчкат мечката с пръчка в дупет0. Ще има оле майко после

122

Анонимен

преди 1 година

НАТО намеси ли се в Украйна директно ЕС и САЩ ще бъдат унищожени за минути.

121

Бай Дрън

преди 1 година

Не разбрахте ли цялата далавера, която явно не се хареса на партньорите ни? Досега ни плащаха за оръжието, отсега нататък ние, данъкоплатците ще плащаме за "помощите" за Укр. Националните предатели в НС предадоха не само българските идеали, но предадоха и парите на народа. Досега вземахме пари от САЩ и там който си плаща оръжието, от сега нататък аз и вие, данъкоплатците, ще плащаме за безумието в Укр.

120

Анонимен

преди 1 година

Молдова също може да се включи към западната военна част за интервенция в Украйна. С Полша, България и Прибалтийсктите може да се съберат 500 хиляди армия.

119

Анонимен

преди 1 година

Щом ги дават, значи са за изхвъпляне

118

Анонимен

преди 1 година

Един самолет става излишен когато подръжката му стане прекалено скъпа или е в края на експлоатационния си живот. Да е ясно какви излишни самолети ще получим от Холандия, която между другото хич не ни долюбва.

117

Анонимен

преди 1 година

Жозеп Борел: Цялата автомобилна и железопътна инфраструктура на Евросъюза трабва да се преобурудва за бързи превозвания на военна техника на изток. ЕС ще включи страните от Балканите, Молдова и Украйня към проекти за увеличаване на военната мобилност за бързо разгръщане на боеви сили.