73

Анонимен

преди 1 година

Браво Кирчо , пак ще гласувам за теб ! И не ми пука от коментарите на лъжливите *** на ГЕРБ !

72

Анонимен

преди 1 година

Добре пише тоя ***, само във ФБ. Само там му е мястото, до там е дорасъл, като електората си. Ама защо го цитирате още. Той е и лъжец - в Туитър още бил министър председател и пуска постове срещу Русия, естествено. Той друго не знае и не може.

71

Анонимен

преди 1 година

Импийчмънт на aнтибългарина Гумен Гадев

70

Анонимен

преди 1 година

Този "Литмус" още ли е жив? Да се радва, че не му спретнахме народен съд за продаването на всичките ни национални интереси на краварите. Прокуратурата и те май са го подхванали за измамите с газта.

69

Анонимен

преди 1 година

Защото в момента Румен Радев управлява България. Затова е този цирк. Затова се оменят решения и се уволняват неудобни хора и се опитва България пак да се върне към зависимостта от Русия. Ще натвори големи глупости 2 месеца този русофил и после цяла година няма да можем да ги поправим.

68

состин

преди 1 година

Пак да напомня на феновете на Бръшляновата лига, че не Бойко е управлявал два пъти с ДПС а любимата партия на Киртака, БСП.

67

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се смени цялото оправление на ЦИК. Защото Киро сложи там само негови хора. И сега чрез тях ще фалшифицира изборите в своя полза. Както направи предния път.

66

Анонимен

преди 1 година

Очакваме първия български премиер съден, осъден и опандизен! Ох котьа, ела ми! Каскетуш?

65

Анонимен

преди 1 година

Това му остана на чиляка facebook, да плаче и да вика във виртуалното пространство срещу 'лошото' служебно правителство.

64

Анонимен

преди 1 година

Бавно и полека всички ще осъзнаят че зеления вмирисан чорап, пионка на кремъл е виновен за бедите които ни сполетяха и предстоят.

63

Анонимен

преди 1 година

Кики, ако беше по-хитър щеше да оставиш ГЕРБ на мира, а и заедно с тях можехте да разкарате Радев и да го дадете на Гешев за държавна измяна. След това вече щяхте спокойно да спечелите изборите, а ГЕРБ щяха уж да са ви опозиция.

62

Анонимен

преди 1 година

Най-вредното и крадливо управление в БГ е управлението на ГЕРБ в тайна коалиция с ДПС ! Тези ни оглозгаха , а сега троловете им са се активирали , да ги перът , като прани *** , ама жълтото им не излиза!

61

Ее

преди 1 година

Е Васи наглото Ко пиле е този. Искаше да ваксинира насилствено, сега за маски говори. Скара ни с Русия, а има дебелоочието да говори за цените на газа .... Плаче за пандиз

60

Анонимен

преди 1 година

Киро е подготвил фалшификацията на изборите. До дни ще изгърми арестуван. ЦИК са разкрили, че правителството на Кирил Петков е саботирало сигурността на машините и не направи по необходимата експертна проверка на софтуера, за да гарантира честността на изборите и така реално е заложило фалшификации на вота. Кой ще му боядисва косата на Кирето зад решетките?

59

Анонимен

преди 1 година

Освен че бе свален, Киро трябва и да бъде съден за това че счупи държавата! Трябва да е сигорно, че няма пак подобни Русофоби да завземат властта в България! ПП дрябва да бъде забранена!

58

ДГД ПП

преди 1 година

Е как можаха да махнат такъв специалист като Спецов ...

57

дддд

преди 1 година

Най калпавото управление след това на Жан.Само крадене и далавери в правителството на Киро,Христо и Корни!

56

Борисчо

преди 1 година

Тоя трябва да го е срам да си показва муцуната поне 50 години...

55

состин

преди 1 година

До Анонименако казаното от теб е вярно , то няма обяснение как след тези 12 години живота беше доста спокоен, цените на половина, покупателната способност двойна и тн. Интересно е да ни обясниш как след спирането на милиардите кражби, след залавянето на безброй виновни по справка с гугтл , всичко отиде на майка си у баба си а би трябвало да е по добре???

54

Кцугижигиг

преди 1 година

И Киро и Тиквун са еднакво вредни за България