60

прав е !!!!!!!!!!

преди 2 години

Познайте какво ще се случи с парите от Европа ! До сега Киро ни показа нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ, напук на решението на Конституционния съд който окончателно се произнесе по казуса !!!

59

Аз

преди 2 години

До Александър Попов Верно ли бе?Айде стига!

58

Анонимен

преди 2 години

баце се загрижил за нас :) Не че му се краде още, ами за нас :) А за офшорките, нямаше ли ти задължението по директива на ЕС да осветлиш крайните собственици на всички офшорки, баце, та да ги знаем всички, а не сега с добрев да ни говорите със загадки. Казвайте направо чии са, вадете доказателствата!

57

Анонимен

преди 2 години

Вчера това лице на снимката преброи 3000 дупки на неговите магистрали.Щеше да е смешно,ако не беше толкова тъжно.Махай се бе,наглец!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 "Тази myTpa, дори няма да я чета какво е казал...Да си гледа чекмеджето и старините и да си трае!" Няма да четеш, защото ще прочетеш, че са те използвали, за да дойдат такива, от които свят ще ти се завие. Затова и си "пазиш" нагласените историйки на ДС за Борисов, за да не чувстваш СРАМА от това, че ти си причината за това, за което говори.

55

форумен вой на ...

преди 2 години

На Путинофилите във форума им личи как им прескачат пейсмейкърите от ярост и злоба. Другари - не се напъвайте толкова, че да не дадете фира !

54

Анонимен

преди 2 години

43 Чекмеджетата са фейк на службите под ръководството на Радев които служат на руските интереси, не на българските. Затова ще сме най-бедната страна в ЕС, с визи за САЩ. Само не знам, защо Щатите дават визи на руските слуги и децата им, които учат, и живеят там.

53

Анонимен

преди 2 години

Да не би да огладняха тези хиени?!Но щом Гербавите и депесарите ревът значи сме в правилната посока.

52

Читател

преди 2 години

Дванадесет години,в България се крадеше безогледно.Днешните власти само регистрират някои грабежи и до там. Съд,затвор,за виновните,иначе вие ще сте виновни за дереджето което е наследство от преди управлявалите държавата ни.Беше Ковид,днес РСМ,"братска" Украйна,ето това са трите "бомби", които ще заличат правителството когато се взривят.Няма да мине много време...

51

Анонимен

преди 2 години

Обича да послъгва другаря Борисов. За 12 години управление, 8 са на дефицит, 4 на почти нулев излишък. В резултат дългът ни се е увеличи два пъти като % от БВП спрямо Тройната Коалиция. Късметът му беше че лихвите бяха почти нулеви. Сега сме в криза, лихвите са по високи заради рисковете от войната. Идват падежи по дълговете му които рефинансиране с нов дълг и така. ... иначе той ша ни оправи..големия оправач .като се сетя какъв хаос и паника беше с ковида по негово време...смех!

50

Анонимен

преди 2 години

До OMG_Lucker "Ще ги сменим и тези" "Тези" са ДС та може и да ви е малко по-трудно да ги "смените". Ще ревете за Борисов.

49

Анонимен

преди 2 години

Тази myTpa, дори няма да я чета какво е казал...Да си гледа чекмеджето и старините и да си трае!

48

БГ реалност

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка и харварските джендърчета, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални, а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството начело с П`рост-о Киро и милиционера с 12-те ке`нефа.

47

боко в затвора

преди 2 години

Кога!

46

Анонимен

преди 2 години

Та, къде била пътната карта на пАтока, викаш :)

45

Анонимен

преди 2 години

Разяжда го отвътре,че не той ще разпределя евросредствата.Ех,мъка,мъкааа.

44

Анонимен

преди 2 години

Управляващите отсега подписват на тъмно и правят сделки със съмнителни партньори. Американците вече се разграничиха от тях. Шефът на ББР Валентин Михов, чиято месечна заплата е 15 000 евро, дълго е бил шеф във блокираната от санкциите руска Сбербанк. Сега мошенникът Асен Василев е в стихията си, предстоят сложни и непрозрачни далавери, голямото лапане на четворката коалиция.

43

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджан пак излезе от градината с магнолии и заяви, че скоро не е пълнил шкакфчето

42

Анонимен

преди 2 години

Ти достатъчно ни ограби, ром нагъл!

41

Анонимен

преди 2 години

Кои са тези офшорки, добрев, твоите ли :)