100

Анонимен

преди 2 години

Путлеристите непрекъснато ни обясняват как НАТО няма никакъв шанс срещу допотопната руска железария, а същевременно кликата в Кремъл опищя света за неговата страшна заплаха руския Гулаг. Та кое е вярното ?

99

Анонимен

преди 2 години

Тия евроджендирите сериозно ли ще се изправят срещу руска сухопътна инвазия в Украйна! И как ще стигнат до Украйна?

98

ОГРОМНА ВОЕННА МОЩ!

преди 2 години

Авторът на тази статия или е провокатор, или си няма понятие от "военна мощ". Колко може да е военната мощ на една държава, която има годишен военен бюджет от 48 милиарда долара / феодална Рус/ и колко може да е военната мощ на друга държава, която има годишен военен бюджет от 800 милиарда долара /САЩ/. Дори разликата във военните бюджети не може да е мерило за военната мощ, а космическите военни технологии, които единствено Пентагонът притежава, защото, ако избухне война тя ще е космическа...

97

Анонимен

преди 2 години

Видях автора и спрях да чета.

96

Натовеца

преди 2 години

Поредната статия стил ако баба ви беше мъж!?...Какво трябва да излеча аз като логически смисъл от поредната транс-атлантическа хибридна делюзия убийте ме незнам ....!

95

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на Русия са базите на НАТО и военната им техника в източна Европа. Ако САЩ не изнесат НАТО до линията от 1997 година, Русия може да инищожи всички бази там без нито един руски войник да влиза в Европа, за каква сухопътна инвазия бълнуват. И няма да струва скъпо на ЕС - ударите ще бъдат бързи, точни и силни, с конвенционално оръжие.

94

Анонимен

преди 2 години

До 12345 Текста е подаден от анонимен източник от руското посолство в София.

93

Анонимен

преди 2 години

Споко! Путин има на кого да продава газ! Китайците са жадни за руски ресурси! А САЩ имат нужда Китай да произвежда.

92

Анонимен

преди 2 години

Умникът Путин си направи харакири. В момента ежедневно Европа получявя 54 милиона куб. метра газ от Русия и 250 милиона куб.м. втечнен газ от САЩ. Т.е. САЩ продава 5 пъти повече газ в Европа отколкото Русия. Само така товарищ Путин това е пътя към величието на Русия.

91

12345

преди 2 години

"По публикацията работи: *** Христова." Г-жо Христова, поне имайте доблеста да кажете от къде преписахте този текст.

90

Анонимен

преди 2 години

ЕС отдавна се е разпаднал. Поляци и унгарци дърпат към тях, Великата Британия е аут, Германистаня е окупирана територия на САЩ от 1945 г, Италия и Гърция са в практически фалит на изкуствено дишане! Никой не ги бръсне ЕС за нищо!

89

Анонимен

преди 2 години

Украйна, че Украйна. Сега България трябва да излезе от НАТО заради Украйна. Столтенберг и Путин се разбрали. Столтенберг ще каже, просълзен: "Ние сме с вас, най-безценното дадохме за мира в Европа."

88

Българин

преди 2 години

Ние българите живееме много благо в ЕС, много сме довони от ЕС.

87

Споко

преди 2 години

Всичко ще свърши за часове. ЕС няма да има никакви разходи. ЕС да мисли от къде да намери пари да си плаща сметките на Газпром, защото вече икономиката и колабира.

86

Анонимен

преди 2 години

До 136И какви благинки ползва в ЕС? Задължително ваксане! Скъп и непосилен ток! Тотален майнд контрол! Сладките дни на ЕС са отдавна в миналото! ЕС е бита карта много отдавна!

85

Анонимен

преди 2 години

Много п.рост народ пише тук. Защо тези не нападали, защо онези не нападали. Ами, добре че само се провокират, че ако се нападнат къде ще се дене те вие...на майките ви в миглите ли ще се върнете обратно? Един даже го гледам написал, че САЩ трябвало да отвоюват Крим. Не, аланкоолу, даваш ли си сметка, че никой няма да допусне американски войски да припарят в Украйна. Това е все едно да има руски на границата между Мексико и САЩ. Дори и при Кубинската криза никой не го е допуснал.

84

Анонимен

преди 2 години

Все давам съвет на русофилите да отидат в Сибир, те не щат при любимата им Раша, що тъй ? :)))

83

Ужаст

преди 2 години

Спътници са заснели "Бурлаки на Волге" да теглят Руското без аналогово творение АРМАТА към Украинската граница!

82

Много е просто

преди 2 години

Украйна Ако не бяха предали своите 1600 ядрени ракети на Русия срещу лъжливите и обещания, че гарантира териториалната цялост на Украйна сега нямаше да се занимава с руска агресия !

81

Христо Христов

преди 2 години

Като се има предвид кои у нас са атлантици: спасителите на БКП паси и коен, крадлата поптодорова, комсомолският секретар и млад бкп активист плевнелиев, дайнов аонсу-то и ти дтава ясно, че да си атлантик, трябвада си пълен ол'игоф'рен.