89

Анонимен

преди 2 години

Това не е кражба, а раздаване на справедливост. Тоя крадец може да бъде обявен за българския Робин Худ. Спрете разследването!

88

Анонимен

преди 2 години

Затова ако имаше Дачия нямаше да я откраднат. Скъпа кола имаш ли - винаги има риск в *** да бъде открадната. Нищо ново под слънцето.

87

БАНко

преди 2 години

И ТОЗИ ИЗКАРА МАНДАТА , КАКТО СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , БЕЗ ЖЕНА ДО СЕБЕ СИ !!!НА ТИКВАТА КУ....ВИТЕ НИ СТРУВАХА МИЛИОНИ !!!

86

Електра

преди 2 години

Комуфашиста ПедеРашков какво пръдна по въпроса или пак е пиян. В блатото на Кауна Крадеф, вече мутрите ще решават кой, кога и къде ще пострада. Защото от *** шараните, гласували за тая комуфашистка, чалгарска и проста власт, вече нищо няма да зависи...

85

DDD

преди 2 години

Ужаст!... Гоуема трагедия, ей!... Не моа да спра да рева!... И са Деситу, като е без жип, на стоп ли ще пътува между моловете?... Па и Роската!... Я как се е нахлил като *** на тая снимка!... Абе, Роска, кой е мъжа в къщи? Деситу ли?...

84

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, но в България няма много хора, които биха съчувствали на милионерска жена, която се оплаква половин час по всички телевизии как са и откраднали колата за 200 бона. Даже ще се намерят и доста симпатизанти на джамбазите. Иначе репортажа беше поучителен за какво да внимават притежателите на коли с безконтактно отключване.

83

Анонимен

преди 2 години

България е страна от третия свят, това не е страна в която може да имаш скъпа кола, освен ако не си богат и не живееш като комунист в затворена комуна. Къде е тръгнал в мола със скъпа кола. Впрочем скоро и в западна Европа ще стане като в България, а в България може и глад да има.

82

Анонимен

преди 2 години

Каква, каква неистова радост бря. Ама Роско си има застраховка...

81

АнонимеН

преди 2 години

СИГНАЛА СА ГО ПРИХВАНАЛИ КОГАТО Е ПОЛЗВАЛА ДИСТАНЦИОННОТО И ТО АКО ИЗОБЩО ИМ Е БИЛО НУЖНО ДА ГО ПРИХВАЩАТ, ЧЕ ИМА ГОЛЕМИ ШМЕКЕРИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ ! ТОВА С БУТАНЕТО Е ИЗМИСЛИЦА! ДИСТАНЦИОННОТО ТРЯБВА ДА Е САМО ЗА СВАЛЯНЕ НА АЛАРМАТА, А КОЛАТА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОТКЛЮЧВА САМО С КЛЮЧ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЕЛЕКТРОННО Е ВСИЧКО ТОЛКОВА ПО-ЛЕСНО Е КРАДЕНЕТО И ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ ОТ РАДЕВ С МАШИНИТЕ ГО ДОКАЗА!

80

IT

преди 2 години

Още един плюс в полза на чипирането на хора. Ваксинирайте се, ако искате тези неща да спрат .

79

Горанов съм

преди 2 години

Ч е х л ь о, сори бате, *** до Сърбия трябва да ходя, а другия краден автомобил ми го спряха. Споко, след няколко дни ти го връщам. За благодарност ще ти сменя рамата с такава на Тесла, за да не плащаш данък.

78

Анонимен

преди 2 години

Тиквата си го е прибрал по стария метод

77

Mopcku_

преди 2 години

Да не е Влади Горанов въпросния??? :) И колата да не е отпътувала към Сърбия?

76

до 88

преди 2 години

До Анонименти диспечер на млена на Плвнелиев искаш да ставаш

75

Анонимен

преди 2 години

Простотиите в този мол почват от паркиралите коли отзад. От кръговото та чак до Икеа горе долу! Има знаци ,но няма контрол от Рашковата полиция! Паркингите под мола са полупразни,а бариерите винаги вдигнати! Ако имаше карнети за влизане и излизане нямаше да се краде! Поне толкова лесно! В БГ е така за жалост!

74

Да питам...

преди 2 години

...само за този по-долу с каското?! Тва като ти откраднат жипът с каско, плащано на вноски, дали требе първо да идеш и да си платиш всичките пари на бирника, после в полицията да висиш с дни докато заведеш кражбата, след което се образува делу срещу неизвестен извършител и ако съвсем случайно на прокурора му "скимне " след около 6 месеца да закрие делото срещу неизвестен извършител и да прати преписката в полицията, то тя на своя ръка да ви даде протокол, с който да си искате парите от застр

73

Баце огладня

преди 2 години

И се завръща към стария си занаят.

72

мдаа

преди 2 години

бързи смели сръчни рашковаците действат и то редовно -за месец 4 скъпи коли и няма открити крадци!

71

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев изостави жена си с деца,когато почина едно от децата им и се ожени за тази синоптичка.

70

Анонимен

преди 2 години

Не си ти, когато си кuфлa.