96

Анонимен

преди 2 години

Аз лично нито един от министрите не познавам, не знам нито как работят, нито как се справят, нито съм чувал за тях. Това изобщо не означава, че са некомпетентни и няма да работят добре. Българска ни работа! ----////----- Не може ли просто да не са ми симпатични? Или да са ми опротивяли покрай лъжите за дисертацията на "премиера" им ?

95

Някой си

преди 2 години

До Анонимен: Абе, какво да ти кажа.... Пак нищо по същество не казваш, само пълнеж, нищо по темата. "Не стават", само защото ти така си решил, или така мислиш, но не можеш ясно да формулираш защо, си е много тъпо обяснение, повярвай!!!!

94

Ясно

преди 2 години

Видях плешивия с бръсната тиква,само ланците и тутаировките му крият и се отказах другите да ги гледам!Сега е време за Тайсън Кючек и ГЕЙ ПАРАДИ водени от другаря Станишев!

93

Анонимен

преди 2 години

Цвлият провктокабинет са такива анонимници, че няма какво да се каже за тях, тъй като не ги познаваме.Ако ги одобрят, което е доста съмнително, и вземат да управляват, ще ги видим. Дали прословутото мрънкане как млади хора трябва да управляват има някаква почва, ще стане ясно много скоро.

92

Петър Илиев

преди 2 години

Не могаха да го пробутат за Премиер и за министър на Правосъдието и сега го сложиха на МВР. Кой го пробутва. Ясно, че целта е на всяка цена да свалят Гешев защото захапа олигарсите. Божков ли плаща за да го сложат в Кабинета или Радев? Само заради тази маша искам да не гласуват за Кабинета. Пламен Николов ще бъде мекотело и други ще дирижират, а той ще обере негативите.

91

Кръжок по трудово

преди 2 години

Тия ще ме уморят. Наредиха кабинет, като в кръжок по трудово обучение. Абе ей, осъзнавате ли, че това е парламент, ще управлявате държава? Вирусолог, министър на образуванието? Потресен съм от огромното безхаберие и безотговорно поведение с държавността, честно!

90

до 98

преди 2 години

Хахахаха точно. Това беше като черна станция. Взе думата на Николов и започна да казва който има данни да излезе пред нас ида каже какви пасажи е изплагиатствал Николов в книтага си. :D :D Оказа се, че крадецът на шнорхели е взел труда на други хора. Сглобил е една книжка за докторантурата. За това няма номера и други задължителни елементи. След това на 26г. веднага се отказва от науката. Става много заплетено.

89

Анонимен

преди 2 години

Щом като Велислава е на образованието, на здравеопазването трябва да е Мангъров. Щеше да е шах и мат.

88

Анонимен

преди 2 години

Пацооо , ей шнорхел - какво стана с министерствата на космоса и ромските въпроси ?Не се живее без тях бе Пацо , тва не е живот вече!

87

Лудия

преди 2 години

Велислава Петрова е по всиочкология, където и да я сложат, все ги разбира нещата. Ако разбираше и от евгеника, щеше да се самоубие. Много дарк персоналити, жертва на инцест между болни от зика.

86

Безработицата расте!

преди 2 години

Работещ-беден съм.

85

Анонимен

преди 2 години

Да се връщат обратно по-селата, всичко е пунт и пластика.

84

Анонимен

преди 2 години

Борисов,идвай !!!

83

Анонимен

преди 2 години

До Защо? Защо? Защо?, ми тия са пълни анонимници. Кво по същество искаш. Казвам ти по същество. Края на 2021 или началото на 2022 идва Борисов 4. Готов съм да се обзаложа. Апропо, мога да коментирам само спортния министър- уникалнолайно. Ето ти малко по същество.

82

Доган

преди 2 години

Аз разпределям порциите в тая държава,колко пъти да ви го набия в главите!

81

Анонимен

преди 2 години

Да идват всички вируси, с тоя екип от министри, просто вируса пасти да яде

80

Анонимен

преди 2 години

До StilingАма те не са се сменили, просто се е събрала цялата олигархия в новото правителство , а народа? Досега, не видях никой да се е загрижил за изчезващото население, освен БСП и Мая.

79

Защо? Защо? Защо?

преди 2 години

Нищо конкретно не казват противниците на проекто кабинета, освен общи приказки. Дайте по същество - този не го одобрявам, защото лично го познавам и не харесвам това и това. Не като повечето коментиращи тук, не харесвам и точка, а защо? Няма информация. Аз лично нито един от министрите не познавам, не знам нито как работят, нито как се справят, нито съм чувал за тях. Това изобщо не означава, че са некомпетентни и няма да работят добре. Българска ни работа!

78

Анонимен

преди 2 години

толкова много некадъррници министри в един екип, никога не съм срещал в листа, тва да не са ги избирали от списък на "отдавна забравени за некадърност"

77

Национален предател

преди 2 години

Радев призна, че е предател. Включването на Петър Илиев за министър на МВР го доказва. Радев умира от страх. Иска да свали на всяка цена Гешев иначе ще бъде обвнен в държавна измяна. Петър Илиев, въпреки, че епреписвач, което означава неморален не можаха да го сложат за Премиер или министър на Правосъдието и Радев го пробута за МВР, за да продължи започнатото от добермана Рашков. Сигурно и на този му е обещано да е посланник. Радев кадрува при ИТН. Беше обиден за оплюването на Асенчо и Кирето