19

:-)

преди 2 години

До Малко историяТо верно много малко история има в написаното от теб. Само че тогава министър -председателят Виденов беше пожертван, при това заедно с целия български народ и с българската икономика от запад, защото управляваше като българин. И сега рутят на Унгария икономиката и гледам вече сто форинта са два лева... само че унгарците виждат, че Орбан милее за страната си и го подкрепят, а не като тука Мутри и чалгопитеци да избират.

18

Анонимен

преди 2 години

Така става ,като давате назад от десните партии и слагате ляв шапкар. Малко да заспи едно общество и идват болшевиките. Те винаги чакат и дебнат 10 20 30г ... за тях няма проблеми. Това работят. Бъдете нащрек и мислете няколко пъти.

17

Анонимен

преди 2 години

Цяла сутрин слушам как Рашков съсипва мутромилиционера Гешев! Тотален кеф!

16

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха - "Съжалявам само, че не се справихме с вашия лидер" :)) Еми Бокича тогава е бил охрана, не е бил голема риба :)) Ако беше голема риба, щеше да е един от малцината оцелели :) Видехте колко босове си заминаха през "прехода" :))

15

до 15

преди 2 години

Ще кървиш, ***, няма да минеш между капките.

14

Анонимен

преди 2 години

Този човек има поглед на болен,не физически ,а душевно болен.Може някога да е бил фактор,но сега методите му просто не вървят.

13

Анонимен

преди 2 години

Истинските гербави сълзи предстоят. Кървавите сълзи.

12

Анонимен

преди 2 години

Рашков, кой заплашваш ти бе....??? П-ияница долна

11

:-)

преди 2 години

пРАВИ СА ОТ герб. Действително колкото е могъл през мутренските години Рашков се е борил с мутрите като шеф на Националната следствена служба... обаче па Бойко тагава ПРЕЗ МУТРИНСКИТЕ ГОДИНИ си е бил какво ааааа.... хахахахахаха СЕТИХ СЕ ... ГИМНАСТИЧКА С БУХАЛКА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР.... АМА ЩА НЕ СЕ Е КЛАСИРАЛ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ДА ВЗЕМЕ ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА БУХАЛКА А ДОГАН ЗА ОБРЪЧ Е НЕИЗВЕСТНО...

10

Малко история

преди 2 години

Рашкоф беше шеф на НСС, по време, в което майка ми, директор на училище, получаваше 3 долара заплата, ставаше в 3 да се нареди за хляб и няколко нощи залягахме по пода, защото имаше престрелки между банди на нашата улица. Сутринта имаше и труп. Толкова за миналото на този радетел за благоденствие на народа и морален стожер.

9

Юрист

преди 2 години

Браво колега Рашков! Отърви всички нас от тая мафиотска клика!

8

Мишо бирата

преди 2 години

Ало ваньо и др.Знайни и незнайни жертви на хунтата

7

GG

преди 2 години

Слави с ДПС вкараха 3ма агенти на ДС в парламента ! 2ма от ИТН - Иван Хиновски (кодове име - ХАБОВ) и Николай Радулов ! Честита ви промяна !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Че по-голяма мутра от Борисов има ли? Сикаджия, главен секретар на МВР. ПО негово време има над 100 неразкрити убийства на знакови личности от ъндърграунда. Значи Биков е видял Рашков като шеф на НСС, но не е видял Борисов като главен секретар на МВР.

5

Анонимен

преди 2 години

Гербаджиите удобно забравят за това кой е работил в ЦСБОП през "най-мутренските времена" под псевдоним "агент Буда". За непросветените, ЦСБОП от 90-те е наследник и по функции, и по персонал на 6-то управление на ДС, известно като това за мокри поръчки и "опраскване". Много избирателно си подбирате фактологията, струва ми се.

4

Анонимен

преди 2 години

Гледах го...налуден поглед, фашизиран тип, гнусно ченге.

3

Сатир

преди 2 години

Рашкоф, май забрави че първи член от конституцията го няма? Интересно какво си преподавал, как изглежда правова държва? Като те чета , много зле.

2

Тия

преди 2 години

Всичките ги свърши Тоше! Даде им и хляба и ножа на Рашковци!

1

Анонимен

преди 2 години

бойко рашков ДАМАДЖАНАТА е МРАКОБЕСЕН КОМУНИСТ, директно до стената трябва да се нареди,както и всеки от БСП!