31

Анонимен

преди 2 години

Някой да ми обясни кои са нашите национални интереси.Също така като блокираме Македония за ЕС,как защитаваме нашите интереси.На против това вето и блокиране на Македония е срещу Българските национални интереси.Македония иска да е в съюз с нас,а не обратното.Ако Македония пречи на България за ЕС или Македония иска България да излезне от ЕС,тогава застрашава нашите национални интереси.Иначе ветото е глупаво и никой няма как да го разбере освен манипулираните хора у нас.

30

Анонимен

преди 2 години

Права е, но *** си мисли, че Земята се върти около него.

29

Сатир

преди 2 години

Какво ни каза това създание - България няма право на мнение защото на нас ни трябва коридор през СМ. Ти си се объркала *** другарке.

28

Анонимен

преди 2 години

Уж словенка, пък грозна.

27

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам за кво е драмата. Еврог.ейския са разпада .В Македония сега са по високи пенсиите за кво им е ЕС ? На нас как ни затвориха четири реактора а сега и ТЕЦ вете искат да затварят ? Да искаме и ние невъзможни неща са следващите в ЕС

26

Анонимен

преди 2 години

ВМРО са много активни с коментари по форумите.ВМРО от двете държави трябва да бъдат закрити.Създават омраза със всички съседи.В Макеодния създадоха напрежение с всички съседи без изключение.У нас същата ситуация,всичко съседи са ни виновни.Когато се закрият тези две партии,без право на възстановяване при никакви условия,тогава Македония и България ще се оправят.Членовете на двете партии са дяволско изчадия и те са виновни за всичко.Дявол(Путин) :(

25

Мойсей

преди 2 години

Я още една почитателка на партизанина с пурата се обадИ... *** ти къде се тикаш при големите *** ооооуууу, офцццоооуууу... Това е работа между нас и Макетата... ква Словения, та тя е по малка от Бургаска област... ай бягай оттука

24

Барселона

преди 2 години

Разбираме много добре, че всичко е ГЕОПОЛИТИКА,но не за сметка на националните ни интереси.Както Ние не се бъркаме в словенските работи,така и Вие не си пъхайте гагите там където не трябва..

23

Анонимен

преди 2 години

Коя е пък тая ,коя е пък Словения да го раздава тежко,тежко?Ние знаем ,че бившите югорепублики все още са се обвързани като свински черва!Сега в следващите 6месеца,ще слушаме и гледаме див примитивен антибългаризъм от любимите на Боко Западни Балкани!А,от 1януари Франция поема евро председателството и всички западнобалкански хулигани ще изтрезнеят от а тибългарското си опиянение.

22

1

преди 2 години

Бивша журналистка и член на партията наследница на Комунистите в Словения ще дава акъл на демократична България как да си защитава историческто минало! Червените сатрапи действат на всички фронтове, дали в СМ, Сърбия или ЕС, няма значение!

21

Анонимен

преди 2 години

Какво е казала някаква депутатка няма значение. Ние сме длъжни да не предаваме дедите си!

20

Анонимен

преди 2 години

Лелче, не помня някой да ти е търсил мнението. Гледай си там държавичката дето е на двадесетина години и не давай непоискани мнения.

19

Анонимен

преди 2 години

Ама значи било срамно да не се включи СМ в дискусиите, а не е срамно същата да псува България, държава от ЕС и НАТО? Сериозно ли? Ми да започнем да те псувам, да те наричаме с долни думи и после да те питаме защо не си ни поканила на купона? Ти от кой пол се бре моме?

18

Анонимен

преди 2 години

Г-н Петков го е казал много точно -"Тишината в спалнята ражда безумия" Има ли някой навит да легне с тая

17

а-мен

преди 2 години

Крив макарон виждала ли е тая?

16

Баш бг

преди 2 години

Е как няма да е за Македония като първия й мъж е бил македонец и има дете от него. Добре, че това не е официална позиция на Словения, а само една пристрастна корумпирана лобистка

15

Анонимен

преди 2 години

На тях няма кой да им открадне историята, защото нямат такава.

14

Българин

преди 2 години

Точно България включи Западните Балкани за европейска перспектива, така че тази няма никакво право да говори за "егоизъм"! Със Титово партизанско мислене, и сеене на омраза към съседите, Макетата нямат място във Европа! Шест месеца ще минат, а милите съседи няма да са мръднали нито на йота за подобряване на отношенията помежду ни!

13

ььььь

преди 2 години

Грознааа!

12

Анонимен

преди 2 години

Ще помоля държави като Словения с 30 години история да не коментират такива с 1200. Словения нито знае, нито може да проумее що е то история и традиции. Живея там и знам.