121

Анонимен

преди 3 години

Жените днес не искат да женият и да раждат деца, дай им да въртят гюбеци в дискотеки, да обикалят моловете и да правят кариери, за капак на всичко и ние мъжете станахме мамини детенца, глезьовци, гейове и т.н. розови ненорманци. Въобще деградацията е толкова мощна, че само някакъв голяма катастрофа може да ни върне в правия път, но и това ще се случи в скоро време и тогава ревовете ще са големи, но безполезни.

120

до 106

преди 3 години

Тп ли го играеш? Ще те застрелят, но сега никой не те спира да минеш легално през КПП-то. А преди, партийниния секратар ако не одобри, даже до савтетския саюз не мож да мръднеш, какво остава до до западна държава.

119

Българин

преди 3 години

Добре е, че населението намалява, това означава, че хората живеят богато както в Германия и при богатите на Запад където населението също намалява. ЕС е най-прекрасното място за живот.

118

Анонимен

преди 3 години

Чехия, Словакия, Словения и бившото ГДР са си добре и не са в демографска криза. Там вече стандарта е като в Западна Европа. Защо България е най-зле, ами защото е най-вярната руска колония. Курица не птица, Болгария незадграница.

117

Анонимен

преди 3 години

Провинцията опустява и няма хора за полиция и армия. Ще могат да нахлуят други племена.

116

лъжедемокрация Бг

преди 3 години

Имитация на Демокрация, дето ви излъгаха да скачате и да ревете "Времето е наше!".

115

Тодор Живков

преди 3 години

Епа яжте банани!

114

Анонимен

преди 3 години

Нищо. Има кой да вземе земята.

113

Новите Ботев, Левски

преди 3 години

ще бъдат предадени от проклетото племе и ликвидирани.Тежка...тежка е кармата българска !!!

112

Анонимен

преди 3 години

На всеки 10 г. падаме с 1-2 милиона.

111

Капиталист

преди 3 години

Менетекапитализме, ох ментекапитализме, ходи си ментекапитализме, да ни дойде един як риъл капитализъм капиталиста да дава пари да живеем като капиталисти в материално богатство, ох!

110

Анонимен

преди 3 години

Дойде Радев и изпаднахме от всички класации. Демографска и икономическа криза, масова емиграция, болшевишки репресии и прoстотия.

109

Анонимен

преди 3 години

И нещо лошо ли ще стане като намалеем до 5 милиона? С малки изключения това е всеобща тенденция за всички развити страни. Защо да се притеснявам въобще?

108

Колко далеч да си

преди 3 години

пращат децата хитрите българи?!Ами с вътрешната миграция - София пренаселена.

107

Анонимен

преди 3 години

То това тук е менте не е капитализъм и демокрация няма.Тук е диво разграбване,а строят е Мутроболшевизъм!Службите не гонят крадците,пълна анархия!

106

Saki

преди 3 години

Ами за какво ви е това население.Работа няма, производство няма,пътища няма, земеделието е роботизирано и е на 5 феодала, така че няма смисъл от хора тук.

105

Анонимен

преди 3 години

Само в Белорусия се живее нормално и няма демокрафска криза. Навсякъде в останалите изчточно европейски е мизерия, а прибалтийските и България ситуацията е трагична.

104

дрг

преди 3 години

С още един такъв "служебен" кабинет не до 5 млн., ами до 2 млн. ще се стопим!! Ако пък шАфьорчето на самАльот спИчели още един мандат-ще останат само той с Деса-поетеса с роклите и БойкЬо Рашковия-комунделското зомби!!! Да са ви честити!!!

103

Така е при Радев...

преди 3 години

...Ше карате до зимата , дорде има още пари от ГЕРБ и Боко....а , после ще сте на подаръци и помощи от ЕС и САЩ.........ДОКАТО СЕ СРИНЕ , ЦЯЛАТА ТАЗИ "ДЪРЖАВНО-ПОЛИТИЧЕСКА " ИКОНОМИКА НА ПОСТ-СОЦИАЛИЗМА И СЕ УСТАНОВИ ТОТАЛНА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ , НАВСЯКЪДЕ И ЗАВИНАГИ!

102

Aha?

преди 3 години

И какво, словения като е 2 млн и имат добър стандарт (високи заплати и 50% данък)какво?Става и тук заплатата 1000 еврос с50% данък като приемем еврото.