36

Анонимен

преди 3 години

Оня дългия май прав ще се окаже з а "изчегъртването" щом тия така надават вой, значи нещо много ги стархува

35

Конкретно

преди 3 години

Тия тримата скоро ще бъдат в райе за дълго.

34

Анонимен

преди 3 години

За какво ревете бе?! Директоракта на НАП отдавана трябваше да бъде уволнена заради теча на данните. Да неговорим за несъбраните данъци от големите играчи -любимци на ББ. Шефът на митниците отдавна трябаше да бъде даден на прокурор за нелегалното карго на "нашите хора"!Новият шеф на НАП бил културист, спортист, ама спец по данъчните кражби. И Бойко беше пожарникар еднокнижник пък повече от 10 години е министър председател!Трябва чегъртане, яко чегъртане! Трябва да си отвоюваме държавата!

33

Анонимен

преди 3 години

Няма да е зле това момче от Харвард да вкара Киро Тефтера и всички калинки от министерството на финансите в затвора. Какво означава началник на приходна агенция системно да не си върши работата и да получава от моите пари заплата в хиляди от години. Въпросната служителка в затвора, имуществото ѝ конфискувано в право на държавата. Няма да тормозим децата й както правят Гешев и "прокурори"

32

Анонимен

преди 3 години

Може ли БНТ да бръкне в златния фонд и да пусне запис от някоя ковид пресконференция на Ананиев като здравен министър. Народът има нужда от развлечение.

31

Анонимен

преди 3 години

Анаиев да каже какво стана с онези 700 милиона, които изчезнаха при неговия племеник и после да го раздава умно по пресконференции. И на децата им е ясно, че НАП, Митници и разни агенции са тези които пълнят нечии чекмеджета.

30

Предприемач

преди 3 години

Нещо против Дубай ли имате. И вашия шеф Д. Пеевски е резидент там! Томи Биков нещо да каже по въпроса???

29

Гого

преди 3 години

Тия от ГЕРБ сами си го вкарват!!!

28

Обективен

преди 3 години

Още седмица-две ще слушаме Коледната песен на прасето, а на 11.07.2021 оглозганите му кокали ще отидат в екарисажа на историята. Едно позорно десетилетие от българската история ще бъде изпратено и след време никой няма да си го спомня. Затворите очакват с нетърпение Толупите и Калинките за да усетят как е ... с 200.

27

Анонимен

преди 3 години

Какво беше това "герб"?

26

Осман Мемед бей

преди 3 години

Ще играете по cвиpkaта!

25

Mitaka

преди 3 години

Специално при НАП и митниците много лесно ще се види дали ще има увеличение на приходите или намаление или без промяна.

24

Анонимен

преди 3 години

Гербери!

23

Анонимен

преди 3 години

А ние питаме КОИ бяха тия?

22

Анонимен

преди 3 години

А що не питате къде е Шиши ?

21

само така

преди 3 години

Ще плачете и за НАП--чадър над големите крадци надявам свърши!

20

Непозната

преди 3 години

Не знам как м*фиотите от ГЕРБ имат очи да питат каквото и да е след безобразното си 11-годишно управление. Наистина са големи г*онсурати!

19

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво значение къде е бил,важното е да поразрине Авгиевите обори които вие завещахте на България!

18

Визионер

преди 3 години

Предвид начина по който последните години герб мачкаха бизнеси и хора няма никакъв шанс да очакват милост от същите тези хора. Отмъщението ще е брутално.Въобще лош късмет е да си гербер сега

17

A

преди 3 години

Айде бе, а Гербаджиите като дойдат на власт не правят ли веднага същото? Пример - тогавашният областен управител на Монтана Ивайло Петров (некомпетентна прoста гaд) се саморазправи с всички служители - дългогодишни експерти, които бяха работили при правителства на всички партии, че чак изгони и чистачката и деловодителката. И това ставаше навсякъде с идването на Герб на власт. Хак да им е сега!