54

Анонимен

преди 3 години

Манолова, много скалъпено бе душа. И без доказуеми факти. Чудя се, рекетираните бизнесмени - публичен цирк ли търсят или справедливост? И другите 100 ли ще ги гледаме така като на риалити?Намирисва показното някак си.

53

Анонимен

преди 3 години

НА 4 ЮЛИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРАЗНУВА ЗАЕДНО СЪС САЩ! НА 11 ЮЛИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ РАЗГРОМИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЛЕВИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ!

52

Анонимен

преди 3 години

Лелее, па тая що е отвратителна.

51

ГЕРБЕР

преди 3 години

ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ НЕ ГИ Е СТРАХ, НИКОЙ ОТ ГЕРБ НЕ ГО Е СТРАХ. НЯМА ПРИЧИНА ДА ГО Е СТРАХ.

50

Анонимен

преди 3 години

Познавам доста "бизнесмени", от чергата на Илчовски са, тоест селски типажи като Вожда :)) Майчето много е подценяват, обаче устатата си знае работата, тоест ме кефи :)) Разбира се е имала връзки с организираната престъпност (Галеви), но всичко избледнява в сравнение с това шоу :)) Ония гологлавия от ГЕПИ как не искаха да му дават думата, обаче упорства комсомолеца, вдигаше ръка все едно е на пленум в БКП :)))

49

Payak

преди 3 години

Народното обвинение прокуратура да се самосезира. Тази комисия не е разследващ орган. Доста лъжи авно се изказаха за това да действа прокуратурата. Перхидролената истерична и явно опростачена кюстендилска леличка да бъде освидетелствена. Имам съмнения за нейното психично здраве психиатрите да кажат.

48

Анонимен

преди 3 години

До Реалист" И шефът на "Градус" и адвокатът на Миню Стайков " са за затвора.Градусджията е радвал повече рушвети от Пауло Ескобар. Трябва само един да го натиснат от съда, че да даде показания, за да започне да се разпита всичко!

47

БСП ИЗБОРНИЯ РАЗГРОМ

преди 3 години

НОН СТОП БСП СЕ НАПИНЯТ ДА ОСЪДЯТ БАЦЕТО...И НОН СТОП БАЦЕТО ГИ ТРЕСКА....ДАЖЕ И МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО НЕ ИМ ПОМАГА

46

Пилето

преди 3 години

Сестра Галева, която вкара Пеевски в Данс дава акъл за мутри.хахахааа

45

Анонимен

преди 3 години

Костинбродска, не се изнизвай с оправдания за фирмени тайни, а покажи документите. Не се поколебахте да изпълните поръчка срещу една фирма и излъчвахте лъжите на вашия "свидетел" на живо, акциите на фирмата се сринаха, а документите били тайна. От тази ваша лъжлива акция ГЕРБ изобщо няма да пострада, предвид пълните глупости, които представихте.

44

Анонимен

преди 3 години

Това е чист панаир за предизборна кампания. Участниците са "бизнесмени мутри" привикани от партията мутри вън ... общи приказки...

43

тя има проблем

преди 3 години

Американците не я харесват!Бита карта е!За това и Бойко се подхилва!

42

До Смех

преди 3 години

Тая осъди Топлофикация.Съфът излезе с решение,че формулата ,по която се изчислява цената е незаконна.Но Фандъкова си работи както си знае То съдът определи и че цената на билетите е незаконна но за ГЕРБ закони няма,когато трябва да грабят от хората.

41

БСП ИЗБОРНИЯ РАЗГРОМ

преди 3 години

ОТ 12 ГОДИНИ БСП КРАТУНИТЕ ВСЕ СЪДЯТ БАЦЕТО.....И ОТ 12 ГОДИНИ БАЦЕТО ИМ ГО НАЧУКВА ИЗБОРНО

40

По Кенет Кларк

преди 3 години

ЦИВИЛИЗАЦИЯТА Е ВОЛЯ ЗА УСТОЙЧИВОСТ.ЗАВОЕВАТЕЛИТЕ РУШАТ ПОСТИГНАТОТО.Как се прави КОНКУРЕНТЕН БИЗНЕС на световния пазар,Мая Манолова ЗНАЕ ЛИ Е?Мая Манолова знае ли, ЧЕ И БЪЛГАРСКИЯТ ПАЗАР Е ЧАСТ ОТ СВЕТОВНИЯ ПАЗАР?ГЕРБ могат да бъдат обвинени в протекционизъм на родния бизнес.Колко лошо е това?Връщаме се в зората на Прехода, когато на българския пазар имаше само НИСКОКАЧЕСТВЕНИ ЧУЖДИ СТОКИ, А ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ПАЗАРУВАШЕ В ПАРИЖ И ВИЕНА.

39

Анонимен

преди 3 години

Края на хунтата е близо!Ревизия и затвор трябва!!

38

до ганьо

преди 3 години

Вчера в Комисията за ревизия на ГЕРБ казаха че жалбите от бизнесмени и жертви са повече от 90 има записи!

37

Анонимен

преди 3 години

До 27Това няма отношение по сегашното дело. Научете се да не спорите като загубени от село с "ама там нещо дето не е свързано ама не звучи добре".Ако въпросният бизнес мен е извършил престъпление, това не означава, че извършените спрямо него престъпления се опрощават.

36

Ако гробарите

преди 3 години

Крадяха по умерено нямаше да има комисии по ревизияНо така става винаги преядеш ли с власт се самозабравяш И ядеш дървото:)

35

мъж # 5

преди 3 години

само мая общата има информация която никой друг няма и не знае . даже и тези дето са споменати в информацията и .