8

до чебурашката

преди 3 години

Е, то това не е много за хвалене и в негов плюс.цар Соломон - и тия са прави, и ония са прави, абе всички са прави...

7

Анонимен

преди 3 години

Да си протестират! Лигльовци!

6

Предприемач

преди 3 години

Хубаво протестират под команда барманчета, сервитьорки, черпаци и други слуги. Но да се чукнат по главите и да се радват на тези 24 лв. от държавата, че и те са им много, като вземем предвид, че са се съгласявали да работят без договор или на 4 часа, да вземат парите в плик и са се хвалили дълги години как не плащат данъци и осигуровки. Сега видяха дебелия край.

5

Анонимен

преди 3 години

24 лв са стотинки и геноцид и обида към интелектуалното достойнство на бранша и цялата нация като цяло. Не сме жрици да ни пъхат 24 лв в жартиерите. Държавата не е бардак, тия 24 лв са плюнка в лицето на народа.

4

Анонимен

преди 3 години

Най-нахалните, на 90% от които заплатите им са в плик, седнали да протестират. Абе, тоталните yтaйки на всяко общество. Локдаун до юни и полицейски час МОМЕНТАЛНО!

3

Анонимен

преди 3 години

Снежанка: Дядо Коледа - искам да искам...

2

Оффф

преди 3 години

Като крихте обороти, заплати, осигуровки, бакшиши и какво ли не още не ревахте, сега ревете. Не е честно. За да искаш да получиш първо би следвало да си бил изряден преди това и да си спазвал правилата. Не може да си се осигурявал на 600лв и да искаш 1000лв от държавата или да си декларирал оборот за цЯла година някаква минимална сума и сега да чакаш 10пъти повече. Не става и не трябва да става! Трябва да се играе местено и от страна на бизнеса и от страна на държавата.

1

Анонимен

преди 3 години

Оставка хунта!Решетйи Боко!Връщай милиардите!