46

Анонимен

преди 3 години

сложете снимки на Твъртко и на Хусния

45

Анонимен

преди 3 години

Сърби и сърбомани им пишат .македонската историята затова е тоя вой,а може -би предчустВУВАТ и какво ще се случи и със Сърбия,на нея не само България и има зъб,ахахаха,става напечено за титомакедонистите и техните ментори от по света и у нас.Най накрая ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН ЗА БЪЛГАРИТЕ.Никави,ни милиметър отсъпки,иначе се връщаме е ерата на КОминтерна и културната автономия на Пиринска Македония!Пак искат да ни пращат учители по македонскиУЧИЛИ В БЕЛГРАД!Айде СИКТИР!!

44

Анонимен

преди 3 години

България има претенций, че няма Македонски език поради това, че са сходни помежду си ..?????? ......все едно Русия да има претенций към Белоруския език и Украинския език поради сходството си !!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Въобще не ме интересуват дойчовците те могат да поискат да подкрепяме и Сърбия за ЕС.

42

софия

преди 3 години

да умират у кофите тея македонски шувинисти ...вето

41

Анонимен

преди 3 години

Използваме истината за зли цели и да държим макетата под нашия миризлив ботуш, вярно е. Няма да видят ЕС скоро, дето стъпим македонец не никне. Още Хан Аспарух като е дошъл на Балканите е плюл в суратя на всички, забива знамето и казва тука ще България и тъй. Учете правилна история г-да дженди пенди историци.

40

Анонимен

преди 3 години

Сърбите да си гледат тяхната ***, че може още да се доразпадане. Да не им знае много балалайката. Югославяните с руснаците посредством Гошо Тарабата създадоха една измислена държава с български народ и развален български език.

39

Анонимен

преди 3 години

На никой ли не му прави впечатление, че имената завършват на сръбското "ич", а не на "ов" или на "ски"?Сърбите продължават да подливат вода на България. А българите продължават да се покланят на сърбежите и да им целуват ръка и разни други части. Ама пппррраааввоооссссллллааааввввннннииии бееее!!!

38

Анонимен

преди 3 години

"Налагането на исторически истини е неприемливо и опасно."Виждам какво възмущава авторите. Ако налагахме "сръбски лъжи" оплаквания нямаше да имат.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Македонизма е създдаден от Гърция като антибългарски за да отрича българите. После се приема и от държавите от НАТО и Сърбия. Борисов ни вкара автогол с приемането на Македония в НАТО.

36

Истината винаги е 1

преди 3 години

Заглавието казва всичко-"Историци от бивша югославия"-точно хората, ако КОМИНТЕРН-ът е измислил македонизма,а СССР и БКП (до около 60-те) са подпомагали, то югославия е същинския извършител на това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО (геноцид над населението в област Македония, фалшификация на история и език, унищожаване на исторически и културни паметници, които доказват, че местното население е Българско). Нормално е престъпникът да се защитава, нападението е добра защита. Не им се връзвайте ;)

35

тт

преди 3 години

Абе, не съ карайте с "бившите югославски комшии", бе!Те съ чудят как дъ завоалират растящите си вътрешни обществено-социални проблеми, а ние им даваме повод!Просто ги оставете да съ Варят в собствения си "Албански Сос" с най-добри "пожелания" от наша страна!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Гърците ни показаха, как трябва да третираме северномакедонците, трябва да следваме техния пример.

33

Анонимен

преди 3 години

България не е Гърция. Гърция е член на ЕС, Бъглария е слугиня в ЕС, хора втора категория които ги взеха под натиска на САЩ заради геостратегическата територия при война с Русия. Българите в ЕС не ги изкат и всички ги презират и третират като хора втора ръка и ясно го показват.

32

Анонимен

преди 3 години

До 29 ДианаЯ пак , че несванах нещо ! Коя българия е освободила македонците от турско ? Я пак ? Нестига, че сигендар и , че се пишеш с женско име ами и цитираш новата сороска история !

31

Анонимен

преди 3 години

Сръбски, хървацки и черногорски националисти срещу България. Май НАТО не е това каквото изглежда. И Борисов вкара България в съюз с НАТО гнездо от оси които са коалиция от антибългарски и македонисски и католически държави.

30

Анонимен

преди 3 години

Македония като държава няма да я бъде много дълго. Една балканска война и пак ще я разпарчетосат.

29

Анонимен

преди 3 години

Васалите ще направят това което им нареди дядо Джо и Брюксел. А дядо Джо и Брюксел са решили - Македония в ЕС и НАТО, васалите нямат думата.

28

Анонимен

преди 3 години

"Прави са ! Май ще ни накаже ЕС зарадиМалоумните патриотивемереОвци"Стига си лъгал. Гърция накара македония да си смени името. Наказания няма. Смисъла на ветото е да се изчистят всички претенции или никакъв ЕС за макепитеците.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимени гръцки!не забравяй,че в северна гърция също живеят македонци,които между другото наричат гоце делчев македонец и македонски войвода и наричат езикът,на който говорят македонски. много интересно аз следя изявите на егейските македонци,които публикуват документи за македонски език от 19 век!а според българите той(македонският език) е създаден от тито 1944 г.