25

Анонимен

преди 3 години

До 22Защото хората бяха умишлено уплашени от Мутафчийски, щаба и здравното министерство. А след това стана ясно, че ЕС ще дава пари на тези държави с най-много болни от Ковид-19.

24

Въпрос

преди 3 години

Какво е това локдаун бедайвамааму?Заключване отдолу ли?Ще ни слагат тапи тиквениците и на г30*те вече ли?

23

Анонимен

преди 3 години

Локдаунът е повече от неизбежен. Това го говоря вече 2 месеца. Локдаун, обаче в случаят, нема да е просто запиране на електоратът по оборитъе, ами и оставката на Бойко. Това е Локдаун;))) оставка на Бойко и аз ви обещавам, че на 21 -ви декември ще получите вашето безметежно живуркане. Виждам, че това ви е по сърце, това и ще получите;)))

22

Анонимен

преди 3 години

Как бе..слушайте мангъровците и тиквиньо...всички шофьори на камиони и фитесджии се вричат в мангъра..нали много разбират от медицина всички вече и знаят всичко

21

Анонимен

преди 3 години

Споко Българо-Убиец-ът каза, че мерки няма да се взимат.

20

Скептик

преди 3 години

Пичове, тези студенти са влезли медицина с презумпцията да стават милионери в едни къпещи се в пари търговски дружества. Как ше смените тази нагласа формирана от създаването на тази търговска система? Как мислите че ще преглеждат, диагностицират и лекуват тежко болни.

19

До Георгиев

преди 3 години

Може. Но досега не имало заболяване да напълни болниците. Каквото и да се спекулира, хората са пред спешното!

18

Анонимен

преди 3 години

Преди повече от месец казах че локдауна е НЕИЗБЕЖЕН и ЖИЗНЕНОВАЖЕН за нацията.СпИциалистите чак сега го осъзнаха.Кой е СПЕЦИАЛИСТА сега?!?!

17

Анонимен

преди 3 години

30 години унищожавате здравеопазването с действия и бездействия, оставили сте всичко на самотек - обикновените хора да събират пари за лечение на болните дечица, обикновените хора да предават капачки за болнично оборудване - и след всичко това обикновените хора ви виновни за кризата, че не носили маски и не спазвали мерки... Ич не сте нагли, да!

16

Анонимен

преди 3 години

Мими Виткова да се скрие

15

Анонимен

преди 3 години

То пък при пролетното затваряне хората все едно си стояха вкъщи... Е, имаше и такива бaлъци де, ама малко. Единствено излизането от града беше леко затруднено.

14

от Плевен

преди 3 години

От няколко дни съм с covid-19.Не съм стар, на 60 години, с диабет, но всичко е в норма.От няколко съм на легло, обливане с пот, по 7-8 пъти през нощта сменям завивките, всичко е потънало в пот, добре, че имам бая тениски, потници, ***.Целия ни балкон е с мой парцали.Изписаха ми бая лекарства, пия ги, но кашлицата не спира.Направиха ми снимка на белия дроб; в лявата страна две големи затъмнени петна.По цял ден съм легнал, ставам на всеки час и сядам на *** за да поема въздух.

13

Анонимен

преди 3 години

Не само болниците не бяха реформирани ами и цялата икономика и образование. Докато няма лекарство няма друг изход освен затваряне и карантина и работят или учат от къщи. Загубено ценно време от ГЕРБ и ОП и сега резултат е загубени хиляди животи.

12

Репобликанц

преди 3 години

Арее е заключвайте до нова година ама лок даун пиле да не прелита.Ядене и пиенье на корем и после отварате и всичко ще е идеално.

11

АнонимеН

преди 3 години

БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ПОКАЗА, ЧЕ Е СЪСТАВЕНО ПРЕДИМНО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ СЛЕД КАТО ПРЕИЗБРА БОЙКО!!!МЯСТОТО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Е В ЗАТВОРА!!!...........................ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ НА ДЪРЖАВАТА ДО ВТОРО НАРЕЖДАНЕ И ВСИЧКИ ЗАКЛЮЧЕНИ ПО ДОМОВЕТЕ ИМ!!! :D

10

Георгиев

преди 3 години

Малко по-заразен грип това е короната. Стандартният грип и той предизвиква инсулти и инфаркти, но за тях никои не говори.

9

Анонимен

преди 3 години

То хубаво, но аз не смятам да стоя затворен вкъщи, защото някой решил да ходи на дискотека...

8

Анонимен

преди 3 години

Ако се затвори всичко, защо се затваря. Ако някой каже да се носят маски, защо се носят маски. Мими Виткова критикува, но какво предлага усложливо пропуска, защото ще е и падне рейтинга!

7

Анонимен

преди 3 години

Аа, Боко каза "Напротив"! Значи нема да се затваряме, а ше се отваряме!

6

Lanski

преди 3 години

Мерките само забавиха случващото се , а може и да не е имало никакъв ефект , като гледаме всеки трети болен, което всъщност се повтаря всяка зима !