111

Анонимен

преди 4 години

Партия ГЕРБ умря, а гербавите *** тук в момента я опяват.

110

Вуте

преди 4 години

Тонка, ела та гушна та успокоя баце...Много те сърби...

109

Анонимен

преди 4 години

Оставка за фигурадеф!

108

БСП

преди 4 години

Довечера Тиквун пада!! 260 хиляди Българи са на протест днес!! Герберски *** ..последна нощ, а утре ме очаква път!! България се събуди!!

107

Анонимен

преди 4 години

Не е ли по-добре да протестирате 26 дена като свободни хора, вместо да живеете 26 години като роби под мафиотска диктатура?

106

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаИ къде ги видя 1000?? 500 я имат, я нямат.

105

До 83

преди 4 години

Успокоява ни,че нормалните хора не се интересуват от мъртвите по кръстовищата и за да си отмъстят за просташкитеви изцепки и негласуващите ще подкрепят ГЕРБ.

104

Тонката

преди 4 години

Ден 26 Пак само 1000 човека:):):):)Това е "народа":):):)Никой,ама никой известен с името си Българин не застана заедно с къмпингарите:):):)Няма спортисти,артисти,музиканти,няма:):):)

103

ddd

преди 4 години

Подкрепям изразяването на мнение и простест, но ......някакви 10-15 човека да блокират възлови кръстовища не. Видях го вече тоя филм в добруджа против добива на газ. Утре съм на работа и минавам през СУ, Ако там има палатки ще искам да ги арестуват (плащам данъци и полицията е длъжна да ми осигури преминаване). Ако не ги махнат по конституция мога извърша граждански арест ,и това ще направя мамицата им наркоманска (казвам така защото видях какво преставляват палаткажиите те)

102

Анонимен

преди 4 години

Слагайте минуси колкото си искате, власт в България с протести не се сменя :) Да, разбира се че има психологически ефект, донякъде :))) но в крайна сметка какво искат протестърите, освен да се махнат всички, после какво?Обществото не разбира, че тези човечета, които са политици, са олицетворение на тях :( Само ви трябва 10 минутна разходка в голям град в БГ и ще разберете за какво говоря :( :)

101

Анонимен

преди 4 години

До Барба Ганьос 66:Абе приятел,ти на латиница пишеш и пак е неграмотно(пише се главатар а не главтар).Какво ли чудо ще е ако можеш и на кирилица.

100

Анонимен

преди 4 години

От всички които искат да управляват, последно време единствения който би работил за държавата без да получава и заплата даже е младия премиер с харема,но той е безпартиен а никой не е направил партия на безпартийните за сега, няма как да гласувам за комунисти, пребоядисани комунисти,чалгари мутри комунисти, костовисти комунисти и тнт което значи,че няма за кой да се гласува , трябва да направите партия на безпартийните и младия премиер с харема да управлява който е единствения нормален

99

До Вуте

преди 4 години

Затова простаците като теб не впечатляват никога, станахте за резил на 3-4 милиона българи. ЖАЛКИ СТЕ

98

Няма Жана ...

преди 4 години

... няма Лана, всичко е измама.БСП троловете идват удрят и бЕгат.

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 96БСП плюнките само можете да квичите на умряло.За нищо не ставате.Отттрепките на галактиката.

96

Анонимен

преди 4 години

Хе,повече от 1 милион софиянци,а палатки много много малко,и ще се свалят крадливата партия герб ли) смях

95

Анонимен

преди 4 години

До ВутеТебе те знаем, че се празниш само на Корнелия.Недей да лъжеш.

94

Тонката

преди 4 години

до90 Таа никога няма да стане:):):):)Иначе от Москва наистина така може да са го замислили:):):)НАТО бди:):):)

93

Оставка и за Радев !

преди 4 години

Искаме смяна на начина на управление ! , така че Оставка и за Фигуранта Радев - 4 години вече е в управлението и нищо не е направил за хората !

92

Вуте

преди 4 години

Направо се празним от вой на герберунги...Без да си праим икия...