10

Анонимен

преди 3 години

охо чубурашку болен мозъко,я кажи герб по колко ти плащаше на ръка за да протестираш преди 10ина години?

9

До Вероника,ако чете

преди 3 години

За разлика от теб хората, които пътуват с автомобили през тези кръстовища бързат, за да отидат на работа. Знаеш ли колко човека в София работят нощна смяна и че за повечето от тях това е втора работа при работодател частник, който само дебне да закъснеят минута, за да им резне от възнаграждението? Това ги изнервя, преуморени са и защото през целия ден са се бъхтали на другата си работа.Други пък бързат за у дома, за да си починат. И те са преуморени.А ти се лигавиш и чепиш там за развлечение.

8

Чака

преди 3 години

Стига занимавка с тая"нахапана кифла'

7

И какво?

преди 3 години

Кой дава право на някаква...дама и други не особено ангажирани 30-40 човека да правят задръствания в София и да пречат на инакомислещите? Колкото и да не им се иска да вярват на тези, има и хора, които работят, изкарват пари и са доволни от живота си и никой няма право да ги вини, че НЕ са непрокопсаници и нямат желание да досаждат и пречат на останалите граждани! Пречете на политиците на жълтите павета, а не на вашите съграждани, които не мислят като вас!

6

Чебурашка

преди 3 години

Спонсора на протеста е далеч, но поне организатора и вдъхновителят, който "работи" на Дондуков 2 и се казва Румен Радев ще поеме ли отговорност ако, недай Боже стане някой сериозен инцидент при незаконните протести? Ще схи ли спокойно Радев ако някой дрогиран шофьор се вреже в тълпата? Или ще прехвърли отговорността върху Борисов и Гешев?

5

Анонимен

преди 3 години

до 2 вие само комунисти знаете,момичето ти казва за какво протестира,а ти си някъкъв дъртак който *** по форумите и незнае какво иска!

4

Анонимен

преди 3 години

Преди 3 дни имаше подобен случай пред министерски съвет, движението блокинаро, но една дива, проста *** с Опел, като полицейските измуши и въртя гуми пред протестиращите. Нямаше опасност да блъсне някой, но демонстрираше наглост и простотия.Короната едни ги удря в дробовете, а други в празните глави.

3

:)

преди 3 години

Има опит малката нека се вслушаме в думите и. :) 19 години е на този свят видяла е всичко. :)

2

някой

преди 3 години

Тази е от модерната младеж дето на 15 вече имат 2 любовни драми, отчаяна от живота, вече и политиката подхвана. Нека се поинтересува какво значи истинска криза, недай си боже война, да натрупа малко истински житейски опит и после да отива да протестира за каквото и да е. Има и по-важни неща от броя харесвания в Инстаграм....

1

Анонимен

преди 3 години

А 19-годишната Вероника ума ли представа какво е БсП БКП *** Виденов и тн?