30

681

преди 3 години

Горката България! Кой ли не се опитва да я управлява? То не бяха библиотекари, сега път милиционерите ББ и каскета от Симеоновската школа... Спомнете си кой отиваше да учи там... Стига калинки! Няма ли образовани хора в тая България?Стига са ни правили за смях пред цял свят!

29

Анонимен

преди 3 години

Къде блеят освободителите американци питам???

28

Анонимен

преди 3 години

Как точно мислите с мирни протести да махнете мутрите? Хората са правили въоръжени революции и гилотини, за да разкарат тираните от властта. Няма да стане с мирни протести, щом за 30 години нищо не се е променило и все още сте под тоталитарен режим, май трябва да измислите нещо друго.

27

Анонимен

преди 3 години

Да поздравявай ги тия будни софиянци. Заразата пълзи и по 100 на ден вече има.Тия сега се сетиха посред вируса да протестират срещу бойко - дето от 100 години е на власт. Как един пожарникар става гл.секретар на мвр - и на децата е ясно как.Мафия винаги ще има, ама тия баш сега ли се сетиха - хляб и зрелища иска народа и това си е

26

Анонимен

преди 3 години

Има протести освен в София, така и във Варна, Бургас, Пловдив и Габрово.Оставка на мутрите! Съд за шайката!

25

Анонимен

преди 3 години

Братята американци трябва пак да ни освободят от едноличния диктатор. В тях ми е надеждата. Херо Мустафа къде си????

24

Анонимен

преди 3 години

Утре нещата ще ескалират, защото ще бъдат разкрити изстъпленията на полицията срещу протестиращите в петък вечерта!

23

Анонимен

преди 3 години

Какъв безславен завършек на политическата кариера на Борисов.Започна като охрана на Живков и завърши като охрана на Доган.

22

Тонката

преди 3 години

Никъв шанс:):):):)Малко хора:):):)

21

Неа

преди 3 години

Имаше в Бургас и Пловдив но много малко хора и не представляха интерес за медиите

20

а бе в тая

преди 3 години

България само в софия ли са Българите-будните хора ???? къде е останалата територия...защо не стават и в другите градове...да не би да са доволни от живота си !!! май е имал право Ботев като е казал-и аз съм тръгнал тоз народ да освобождавам !Браво на софиянци ,поздрави !

19

Анонимен

преди 3 години

Власт не се пуска лесно, без помощ от ЦРУ няма да стане.

18

БАСТА!

преди 3 години

До LexКолега, има една стара приказка.За отая крава, дето давала на всяко доене по една кофа мляко. Хубаво, ама стопанинът й я продал, защото след като я издои, кравата ритала кофата и всичкото мляко се разсипвало.Та и със строежите е така. Обезценяват се в очите на хората и всичко положително, щом са се наредили калинка до калинката, щом гьонсуратлъка вече е официална държавна политика.Къщи-тъщи, тераси-маси, кумове и сватове все на наш гръб лежат. Че на всичкото отгоре сме и ***.

17

Анонимен

преди 3 години

Протести има и в много от големите градове в страната, защо не се отразява ?

16

Неа

преди 3 години

Ей не пуска кокала ,явно има какво още да ръфа ...

15

7ми клас

преди 3 години

Чичко Шорош, помогни да се отървем от мафията, която е яхнала държавата и народа. Да има бъдеще и за нас на тази проклета територия.

14

Малко тъжен

преди 3 години

Бойко ,малко ми е тъжно ,че си отиваш бяхме свикнали с тебе ,като стокхолмския синдром .Жалко , не можа да биеш рекорда на Тодор Живков има няма 27 год не ти стигнаха.

13

Анонимен

преди 3 години

Пълни . царя или костов. Сега бойко или радев. Тия тарикати си правят парите, а разни нехранима.ковци манифестират из софия.Лошото е, че сеят вируса и ще натръшка хората. И познайте няма да ни лекуват като домусчиев - за 3 дни го излекуваха.Иначе бойко да не е от днес. Сега ли се сетиха точно.

12

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджетата на Герб обиколиха световните новини. Така ли строят горките

11

Lex

преди 3 години

Разликата между ГЕРБ и всички останали е, че Герб строят. А другите само крадат. Това е факт.