72

Анонимен

преди 3 години

Чакаме новини от Еврозоната, вие сте никои, вашето мнение не важrи, защото чакам новини от Еврозоната. Всичко се върти около мен и моята личност Аз съм непогрешим, аз съм Бог, а вие сте мои роби, правя квото си искам душата ми айляк Ти си ми епати вица и надали ти е сефте.

71

Т.Шак

преди 3 години

Примката около врата на това правителство се затяга. Много бяха силни да ни заплашват с чували и камиони с трупове, да въртят разни тояги, да ни наказват, глобяват, КПП-та, защото *** само от сопа разбирал...Я да видим сега, кой е със сопата в ***?Никой не го е грижа за Еврозоната бе! Прекалихте с държавния терор.

70

Герб активист

преди 3 години

Боса да забрани социалните мрежи за известно време.Не може така да се нарушават заповеди.

69

Анонимен

преди 3 години

Браво Г-н Борисов, мачкай всички родопрестъпници от позитано !

68

Активист на БСП

преди 3 години

Тоя ще окървави България !!

67

Истината

преди 3 години

От Евро зоната ще спечелят само богатите бандити и крадци, народа ще обеднее още повече без скок на доходите, така че стига лъжи...

66

Анонимен

преди 3 години

Тоя за пореден път ни доказа,че одавна не е в час.Самозабравилият се и самовлюбен диктатор си мисли,че някой му е направил сценарий.И няма кой да му каже,че народа се самоорганизира в социалните мрежи,омерзен от поведението на хунтата и нейния БОС,както го беше нарекъл един,когото пак арестуваха.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Организират контрапротест. За членовете на ГЕРБ било задължително присъствието.

64

Шопо

преди 3 години

Уплашен е до смърт !!! Толкова е жалък !!!

63

Главанак

преди 3 години

Е, трябва да си най- големия ***, не само в страната, но и в света, за да твърдиш подобни неща! Хайде , дай поне едно доказателство за това твое твърдение! Или живееш още в миналия век!Посочи поне един гражданин на България, който да не иска страната ни да е член на Еврозоната, поне един! И поради какви причини ще иска да останем извън нея!Май вече много прекали с простотиите си, вече не се издържа!Времето ти изтече!

62

Анонимен

преди 3 години

Всяка събота милионерката Арнаудова прави ПР акции на Борисов .Снимки от джипа . *** събрани предварително за интервю . Телевизии прекъсват предаване. Поне петък да ни остане свободени че като помисля че идват два почивни дни и какво облъчване ще правят за вожда строител ................

61

D

преди 3 години

Колкото и *** да пуснете и колкото платени автобуси с хора да изпратите пак си заминавате. Чашата преля и си идете преди да е станало наистина страшно. Едно е да крадеш умерено, друго е да се уливаш направо. Как не ви стигнаха милиардите незнам, какво ще ги правите, там където отиват всички пари не им трябват.

60

Наблюдатели от ЕU

преди 3 години

Отвън (аз съм чужденец) изглежда, че две съпернически групи олигарси се борят за власт. Радев и Борисов са само марионетки на сцената, които симулират демокрацията. Истинските двубои се провеждат зад кулисите.

59

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

С какво Радев е виновен? С това, че поиска отчетност на парите за корона вируса ли? С това, че иска НСО да не охранява Доган и Пеевски ли? Протестът не е платен, просто на хората им писна от насочена та атака на куклата на конци Гешев. Ще става още по лошо за вас. Обърнах те демократична държава на хунта и правите каквото искате с натиск. Иде видов ден. Французите за това изкарват периодично гилотината за да се сещат такива като вас.

58

Стрезов

преди 3 години

Този Гешефта явно покрива престъпленията на ББ , Барселона , и много други даже не ги и помня, но май са повече от на Божков -18 . захвана да се занимава с кореспонденцията на хората , този *** ще ни вкара всички по затворите когато си говорим или пишем смс. То по Живково нямаше такова нещо , бил съм адвокат и знам. даже и тук като пиша очаквам да нахлуят в къщи тъпанарите !!!

57

Анонимен

преди 3 години

Голям майтап ще е да ни приемат в Еврозоната след оставката на Борисов

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56, грипените да не са руски бе гербаво безмозъчно.. чакам да видя ф16-ките де ги плати боко (на двойна цена и на куп) кога ще дойдат... че още не са почвали и да ги правят.

55

Анонимен

преди 3 години

Поздравления за Премиера !Канавка и отходен канал за "протестърските" НПО !

54

Алекс

преди 3 години

За тези които се подиграват и потъпкват България наказанието е смърт ,смърт и пак смърт....... Така е казал големия Левски и аз го подкрепям напълно .

53

Анонимен

преди 3 години

България ако е одобрена ще влезе в ЧАКАЛНЯТА на еврозоната. Там ще стои 5 години може и повече. Тогава ти няма да си премиер дори да имаш още един мандат.