79

Анонимен

преди 3 години

е...АМА ВРЕМЕТО ТОВА ЛЯТО Е ЧУДНО - НЯМА ГИ ЖЕГИТЕ 38 - 40 ГРАДУСА...

78

Мангъриада

преди 3 години

Долу маските, кремълски шпиони

77

мм

преди 3 години

тез от фабриките дето бяха заразени измряха ли ,че съм пропуснал

76

Анонимен

преди 3 години

Към 20-23-ти очакваме затруднения в работата на Окръжна болница ( за Ковид болни от протестите), както и на Правителствена ( за хипертоници от Президентството)

75

А на бас

преди 3 години

Още един протест и ще заразят барем 5-600.

74

Пачка-кюлче

преди 3 години

Забранете немедленно протестите, докато хората не почнат да падат по улиците като в Ухан! Забранете и дебаркирането на руските плажове в България! Видите ли БГ флаг, веднага в коша! От хигиенни съображения. Всички по домовете - нямате работа навън! Не саботирайте властта, борда, държавата, Еврозоната, Европа, света и мисията до Марс! Гешев!!???

73

До овцете

преди 3 години

До овцете от стадото.Моля ви помогнете да се спаси икономиката ни.Събирайте се по повечко в кръчми, молове и чалготеки. Спасете гръбнака на икономиката ни. Не се притеснявайте от заповеди, така или иначе те са само по телевизията и няма кои да следи дали се изпълняват.

72

БАНко

преди 3 години

В 1,5 МИЛЯРДЕН КИТАЙ ВЧЕРА ИМА ......7 НОВИ , ПРИСТИГНАЛИ ОТ ЧУЖБИНА , ЗАРАЗЕНИ !!!!ЕХО , ТИКВО !!!!ТОЯ И ОНЯ ПРЕЗИДЕНТИ ПИТАТ ЛИ ТЕ КАК ""УСПЯВАШ"" ???

71

Анонимен

преди 3 години

Ама, разбира се, дай да затвориме всичко! Само Баце да обикаля с Жипката и да огрява територията! Спасителят на нацията и цивилизацията!

70

ОХ

преди 3 години

РЕВЯХТЕ ЗА ПРОЦЕНТИ ДО ВЧЕРА...НА ВИ СЕГА ...БЛИЗО 10%

69

Анонимен

преди 3 години

Не са нагласени данни, а са някакви данни, защото нито тестовете са сигурни, нито броя на заразените р сигурен, нито пък е сигурно с какво точно са заразени. Важното е да има статистика.

68

Анонимен

преди 3 години

Няма да затягат мерките защото другите държави ще затворят България.И защо никъде няма инфо кой и къде прави тестовете ?

67

Анонимен

преди 3 години

КПП на входа на Студентски град.Студентите са си по родните места.В квартала са протестърите на Иванчева.Да излизат само за протести.Имат си болница , аптеки и магазини. Работата на повечето им е да протестират

66

Анонимен

преди 3 години

Невероятно лицемерно и некомпетентно правителство

65

ФатаМоргана

преди 3 години

Ананиев е бушонът, другите са невинни.

64

Анонимен

преди 3 години

Работа ще има - ще затворят кръчмите, ще отворят погребалните агенции...

63

До свой

преди 3 години

Има начин да се протестира и спазвайки дистанция и мерки. Изреалците го направиха, както и много други хора по света. Тъжното е, че се оприличавате със стадо, а както знаем в дтадото трудно има ред и дисциплина без овчар.

62

Анонимен

преди 3 години

Нагласена работа!

61

Овчар

преди 3 години

Хайде стадото продължавайте да се събират по кръчми, молове и дискотеки. Докажете на света, че това е просто едно грипче, което ще го изкарате на крак. Спасете България от вируса! Спасете света! Покажете, че имате топки за да не се налагат повече мерки, които да ни ограничават. После ще разказвате на внуците своя принос в борбата с пандемия засегнала цял свят. Може и в учебниците по история да ви споменават.

60

Bergamo

преди 3 години

Мерките със заведенията и стадионите вече не са достатъчни. Духът излезе от бутилката. Ако не се затворим сега ни чака бергамо сценарии. Може би властта това и цели - да разчисти голяма част от БСП електората. Комунистите, понеже са *** по дефолт, си вкарват сериозен автогол с отричането на вируса. Бабичките и старците от ден на ден намаляват.