68

Сложиха им го

преди 4 години

В Пловдив в неделята вчера наистина беше компот, центъра беше залят с човешка маса (простотия) която не спазваше никакви мерки!Дори в аптеките влизат без маски!Обаче сега им го сложиха мъжката и ще става още по-дебела работата! Всичко е заради демонстративното ходене без маски!Скоро и КПП-та и ако и с това не става идва заключване и излизане с смс като гърците!

67

Анонимен

преди 4 години

Ананиев,Какво правим с предстоящите в скоро време концерти и други публични събития, където се събират много хора на открито и закрито в София и страната? Кой и как точно ще следи да не се скупчват хората на едно място? Парите от ДДС на ресторантьорите по-важно ли е от здравето на клиенти и публика?

66

Анонимен

преди 4 години

В магазините с маски, а в дискотеките и баровете как ще са с каски ли???

65

Анонимен

преди 4 години

Освен ръцете си мийте и зъбите,че намирисвате на другите.

64

Анонимен

преди 4 години

Спрете противните автобуси 78, 79, 120 в София. Те са опасни.

63

избирател

преди 4 години

С богата,фантазия съм,но....все още не мога съвсем точно,да си представя,как ще сме след година две?!"...след 8 крачки завий в дясно,след това в ляво и продължи 12 крачки..." и т.н.!!! Вероятно така,но за всеки човек поотделно,не само в колите?!

62

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Аз вярвам на Мангъров. Той е доцент по медицина и директор на болница и има информация за нещата. А Боко дето е бил милиционер и бодигарт нищо не разбира.

61

T

преди 4 години

Има ли журналисти в тая държава?! Питайте ги какво ще правим с 1400 заразени, които са изритани и се прибират от немската кланица. Нали като ги взимаха на работа с чартърите казаха, че там ще се лекуват, а сега ни ги пробутват.В държавата постоянно влизат заразени и никой не ги контролира. От тях е голямата бройка, а накрая тормозят всички ни и съсипват икономически държавата. Икономиката потъва катастрофално.

60

Истукан

преди 4 години

Както ви казах, тези непрекъснато се извъртват накъдето им е удобно днеска има маски, утре няма, ще махаме извънредното положение, ще го удължаваме, тука има, тука няма.На изборите догодина 30% избирателна активност. Аз също няма да гласувам за такива смешници и палячовци. Колкото са едните, токола са и другите. Не ги делете БСП и ГЕРБ изобщо.

59

Анонимен

преди 4 години

НА ТУЛУПА СЛЕД ВСИЧКИТЕ ГАФОВЕ И КОМПРОМАТИ КОИТО ИЗЛЯЗОХА ЗА НЕГО И КОРУМПИРАНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ,САЛ ЕДИН ГРИП МУ ОСТАНА ДА ИЗПОЛЗВА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ОЩЕ МАЛКО НА ВЛАСТ.ИНАЧЕ ЕТО ВИ НОВИНА КОЯТО НЯМА ДА ЧУЕТЕ ПО НАШИТЕ ПОРЪЧКОВИ МЕДИИ-ТЕХНИЧЕСКИЯ ДИРЕКТОР НА СЗО ЗА КОВИД 19 МАРИЯ ВАН КЕРКХОВ ЗАЯВИ НА БРИФИНГ В ЖЕНЕВА ,ЧЕ НЯМА ПАНДЕМИЯ ОТ К-19.СЗО ИЗТРИ ВСИЧКИ АРГУМЕНТИ В ПОЛЗА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ

58

Мама Росо

преди 4 години

Само с маска ,а може и директно една хартиена торба на главата за защита.Френска любов през маска , а заплащането само по банков път или с дебитна карта.За чалготеките принципът ще е сигурно почти същият!!!Само за магистралките незнам какви противоепидемични мерки ще взимат.Ирония бате , ама на мен чак ми се реве от тези *** и тулупки по "телевизора"!!

57

абг

преди 4 години

Ако след снимките излязат и клипчета - по 200-300 заразени на ден! До там сме я докарали, че някакви ..... си там да ни налагат "нови социални норми" противоречащи на човешките права и всичкото това с цел наша "сигурност", разбирай по-лесно да ни управляват на където си поискат.

56

Анонимен

преди 4 години

герб дали ще минат 5% на изборите?

55

Анонимен

преди 4 години

Конспирация: Хората започнаха много да говорят за онези евромилиони и кюлчета злато и за записа със простата кърджалийска пуйка и затова връщат маските, за да мълчат.

54

Анонимен

преди 4 години

Хора мийте си ръцете бе.Ама вярно е,че без самоконтрол няма как да стане.Как другите народи са дисциплинирани и се мият,къпят,хигиенизират, а само ние си честитим банята и повечето се къпят само в неделя?!Ама верно не сме народ а м ърша!

53

Fit

преди 4 години

За спортните зали нищо не се споменава. С маски ли ще е, както доста други държави като дубай, задължително с маска и до 90 мин във фитнеса..

52

Анонимен

преди 4 години

В момента щаба е без маски на закрито и в залата е пълно с ***,които ходят от събитие на събл;итие и се срещат с много хора.Щаба,дайте пример на хората,ходете с маски на брифингите,и мисирките също, за да носят и хората маски.

51

Анонимен

преди 4 години

много станаха компроматите = нова вълна

50

Анонимен

преди 4 години

В РОМовозите 78, 79 и 120 масово са без маски.

49

Кирчо Аналниев

преди 4 години

Аз съм дърт финансист