125

Сатира

преди 4 години

Спокойно г-н Радев президент сте още не повече от година...В тази криза която влязохме се показахте само и единствено като Антипрезидента на България. Правихте само и единствено поръчкови политически изказвания против добрите мерки и практики който предприе правителството, като не предложихте нищо по добро. Само за да угодите на някой хора от опозицията. Не мерси от такъв президент!

124

Анонимен

преди 4 години

Добър ден г - н Мрън - мрън

123

ЦСКА

преди 4 години

НА ВНИМАНИЕТО НА БФС, МС, ПРЕЗИДЕНТ НА РБ И ВСИЧКИ МЕДИИ-------------Привържениците на ФК ЦСКА-София внимателно следим опитите отново, тихомълком и подмолно да бъде помогнато на изпадналия в неплатежоспособност ФК Левски - София от властимащите, начело с премиера г-н Бойко Методиев Борисов и с любезното съдействие на БФС.Предупреждаваме ви, че на позволилите си да окажат държавна помощ на това частно дружество ще бъде потърсена отговорност, като допълнително ще бъдат сезирани ФИФА, УЕФА и ЕК.

122

ОПГ БСП

преди 4 години

Генерал Деси пак е имал полюция тая сутрин.

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонименбез селяндурниците софия ще бъде град със затихващи функции от мащабите на кюстендил и монтана мой човек...безсмислено е да се спори с такива.а ела да видиш в кооперациите на централните части на столицата,където живеят кореняци софиянци-препълнени със съобщения за плащане на сметки пощенски кутии...кореняци-столичани с години не си плащат сметките!

120

Анонимен

преди 4 години

Прав е на 100%!Оставка на премиера-слънце!!!

119

Анонимен

преди 4 години

До AzАз за какво казах, че тоя е олицетворение на старшинката. Имам чувството, че повечето които му се кефят никога не са били в казармата.

118

Анонимен

преди 4 години

До 112Явно по-малко от на вас у БКП-то, гледам, че сте повече.

117

Анонимен

преди 4 години

И какво като президента има неутрална власт!! Какво му пречи това, той олицетворява единството на нацията, това малка власт ли е, я помислете пак, аз не мисля така!

116

Az

преди 4 години

За пореден път прецедентът каза нещо като нищо и не предложи нищо като нещо! С всяко негово изказване си припомням малоумието в казармата.

115

фен на ац _е / дц _е

преди 4 години

госпожа първа дама няма ли да ни поздрави с некоя песен или да цитира Гьоте ?

114

Анонимен

преди 4 години

Мрънкането под диктовка продължава. Не сме имали по-безполезен президент. И това на фона на Първанов и Плевнелиев. Постижение....

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен112"Божков президент"Кратко и точно резюмиран морала на тия дето лаят срещу Боко. Боко не е цвете за мирисане, но това е абсурдно (и отвратително).

112

Анонимен

преди 4 години

До страшно еТия не са софиянци а селяндурници като тебе, хубавото е, че София ще се прочисти от селяндурниците.

111

sofeto

преди 4 години

Бивш БНА-БКП шапкар, в биографията му пише: Наш кадър, "произлязъл" от работническо-селско котило!

110

Тонката

преди 4 години

До Как се слагат минусиИ аз ще ти сложа няколко- нали за това ми плащат!

109

Анонимен

преди 4 години

Колко ви плащат геберисти да тролите и тръбите за страшния вирус, питам ви от седмица поне, на коментар ли или на ден ви плащат, с договор или всичко под масата, осигуряват ли ви поне на минимална

108

Анонимен

преди 4 години

Божков президент.

107

страшно е

преди 4 години

До АнонименИ ДА ПРОТЕСТИРАШ И ДА НЕ ПРОТЕСТИРАШ Е ВСЕ ТАЯ!АЗ ЖИВЕЯ В МАЛЪК ГРАД БЛИЗО ДО СОФИЯ И ИСКАМ ДА ВИ КАЖА,ЧЕ СТОЛИЧАНИ ЯКО СА ГО ЗАКЪСАЛИ С ПАРИТЕ.ОТ НЕДЕЛЯ НАСАМ ИМАМ ПОНЕ 4-5 ПОЗВЪНЯВАНИЯ ОТ ПРИЯТЕЛИ И РОДНИНИ В СОФИЯ,КОИТО ИСКАТ ДА ИМ ДАМ ПАРИ НАЗАЕМ,ЗАЩОТО НЯМАТ ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ...ИМАТ КРЕДИТИ,ИПОТЕКИ,СМЕТКИ ЗА ТЕЛЕФОН,ВИК,ЧЕЗ,А 1 И Т.Н.ВЕЧЕ ЯКО СА ГИ ПОДГОНИЛИ ЗА НЕПЛАТЕНИТЕ С ГОДИНИ СМЕТКИ И СОФИЯНЦИ СА В ПАНИКА!

106

Анонимен

преди 4 години

Тоз пак ли рецитира някакви назубрени текстовe, направи и едно салто да ни впечатлиш.