41

Аз съм

преди 4 години

До Анонимен 33Слави прави хубави концерти, особенно зад граница.Предизвиква емоция и чувство за принадлежност, но не мисля че става за политик.Не че Бойко става, но Слави колкото и книги да е прочел, си остава *** за мене.

40

HeinrichHimmler

преди 4 години

Лек спад в доверието - 20-28% по герберастки данни.. аз лично не мисля , че и един процент от трезвомислещите хора вярват на тези крадливи герберасти вече!

39

Анонимен

преди 4 години

Г-н Трифонов, нали преди 3 години в предаването на Сашо Диков заяви, че нямаш намерение да влизаш в политиката категорично и даже каза че политиката е мръснa работа? К'во стана? Имаш си милионите... колко искаш още да забогатяваш, брат?

38

Sichtpunkt

преди 4 години

Мисирките се омисириха и рИвът срещу ГЕРБ! Вече освен 80%-вите си имаме и мисирките.Ревете докато ви теглят ножа!

37

Анонимен

преди 4 години

До Държавен хрантутникВоенен , но не и държавник както ген. Айзенхауер! - президент на САЩ...............

36

Анонимен

преди 4 години

То не стига че е цирк парламента ни сега, но Дългия ако влезе там цирка ще е пълен!

35

народ - МЪРША!!!!!!!

преди 4 години

До Ники ГеоргиевКолко съвременно звучи! Такова сме и такива ще си останем под знамето на БКП!

34

Държавен хрантутник

преди 4 години

Никой от държавните хрантутници не харесва шайката, само тези, които са на високи позиции и са назначени без конкус или конкусът им е бил нагласен само за тях.

33

мак

преди 4 години

Пунта мара. След всичките глу.потевини съчинени от бб и партията пак са първа сила, едва ли има някой, освен вожда и феновете му, който да вярва в това. Кой ли не е подслушван, вода нЕма, има салмонела с месо, хората са кел.еши и още 100 безобразия. Да им е честито на бойкови роби.

32

gf hf mf :>

преди 4 години

Най-голямата партия е тази на непредставените! Над 50% от хората, които имат право да гласуват в страната не гласуват. Това са над 3 милиона души. Прибавете и тези 2 милиона зад граница, които нямат възможност да гласуват. Бройката става над 5 000 000. Ха сега ми кажете законно ли управляват партиите в България и на какъв % доверие се уповават те. :)

31

Анонимен

преди 4 години

Интересно ще е Слави да се кандидатира за депутат, като влезе партията му, но едва ли...той си има предаване. Но случайно ако влезе в парламента ще е интересно вътре с Тиквата двамата..Муахахаха..

30

Анонимен

преди 4 години

Някоя мисирка(пуйка) е правила това изследване съдейки по глупости те написани!

29

АНТИ

преди 4 години

КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ДА КОМАНДВА,ПАК ХОРАТА НА ДС ЩЕ НИ ОГРАБВАТ !

28

Анонимен

преди 4 години

Слави ще бъде първи...

27

Анонимен

преди 4 години

смок, то е достатъчно да влезе в парламентаа Трифонов, пък след това гледай коалиция с *** и шут в задникa на Тиквата и изхвърча от властта.

26

Анонимен

преди 4 години

До изборите Радев ще са го импийчнали, и ще си направи партия. Мая Независимата пак ще се пръкне от дълбокото, Славчо, Нинова и ето ви манджа.

25

Аз съм

преди 4 години

Като ги гледам журналистите с какъв влажен поглед гледат към всемогъщия,се чудя от къде са изкопани.Нарече ги ***, но те продължават да му се радват.

24

Sichtpunkt

преди 4 години

На алкашами щом нещо не им е по свирката го обявяват за лъжа и манипулация. Всички избори са манипулирани само не успяха на "Зеленият пъпеш" да манипулират избора???

23

Анонимен

преди 4 години

до 5 Спокойно пич, Дългия ще управлява след като направи коалиция с дружката си Нинова. Само гледай! герберастите вият на умряло- усещат този път как Учиндолския ще им го нахaкa здраво отзад.

22

смок

преди 4 години

Вервате ли, че Слави ще вземе над 7 ? Аз не!