63

Анонимен

преди 4 години

"Магаре да ви бях посочи и него щяхте да изберете" това е единствената вярна приказка на тиквата докато го биеше по кофата.

62

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев си взе жена за парлама пред народа.

61

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, всеки следващ президент ни се пада все лош. За да съответства на състроянието на нацията.Тоя беше американофил. Сегашния е русофил. Кога ний-сетне ще ни се падне българофил?

60

маалиии

преди 4 години

Тоя така мрази Радев,че направо не може да диша!

59

Анонимен

преди 4 години

Другарю бивш комунист.Не се прави на интересен.Ти си също за затвор.

58

Радев

преди 4 години

Долна лъжа и клевета е, че поп Киро Гундяев ми е изтеглил ушите... - беше само едното...

57

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво говори тоя, но със сигурност увеличи избирателите за Радев и на следващите избори няма да се учудя ако сегашния Президент има 90% подкрепа! :)

56

Анонимен

преди 4 години

Банов не е много чист и ако прокуратурата почне да го разследва за Бизнес парка сигурно ще умира от кеф, че си вършат работата

55

Анонимен

преди 4 години

До ОБЕКТИВНОДруго казваш щеше да бъде ако Цецка станеше президент.....ех тези българи много глупави, избраха летец вместо интелектуалка....хаха

54

Анонимен

преди 4 години

Днеса, забелязахте ли, че глупотевините на този събират под статията стотици коментиращи, готови да го зaплюят по няколко пъти даже. И го правят с огромно удовоствие и наслада.Преди много години японците измислиха да поставят на портала надуваема фигура, изобразяваща собственика или директора на завода. Минавайки покрай нея, всяка сутрин и всяка вечер работниците я ритаха, удряха й плесници, плюeхa я. Снемаха стреса и се разтоварваха.Същото е и със статийте за тази подтиква. Разтоварващо е.

53

Анонимен

преди 4 години

До: номер 46Румен Радев винаги ми е бил симпатичен, гласувах за него и сто пъти ще гласувам пак за него ако ми се даде възможност!Освен ако не го арестуват като Десислава Иванчева... за която също гласувах.Абе, прокуратурата арестува всеки, който има подкрепата на народа.Така са действали в НКВД.Нашите прокурори удивително приличат на чекисти като Лаврентий Берия!Нет человека - нет проблем, както е казал товарищ Сталин!

52

Срам

преди 4 години

Този изсипа една композиция фекал/ии сутринта! Как не го е срам, как не го е грях, Президента Радев е избран с абсолютно огромно мнозинство и трябва да има уважение към избирателите и въобще народа!!

51

Анонимен

преди 4 години

Не помня някой да е чел конко на Плевнелиев, както руския партриарх чете на Радев.

50

ОБЕКТИВНО

преди 4 години

Без да се заяждам, господин Плевнелиев предозираше с омразата си към Русия. Но господин Радев превишава правомощията си определени му от конституцията. Не може държавен глава който и да е било, да се намесва най - брутално в останалите власти.

49

Анонимен

преди 4 години

Ако ни нападнат руснаците мъже като Плевнелиев ще ги спрат.

48

ВРЕМЕ Е

преди 4 години

да изкореним ПЛЕВЕЛИТЕ в нашата ГРАДИНА

47

Анонимен

преди 4 години

Изми ли чиниите и удари ли прахусмокачка сутринта, че толкова рано си седнал в Нова да плюеш законно избрания от Народа Президент!????

46

Гербер

преди 4 години

Защо не избрахте Цецка за президент ве хора, този само разбутва блатото...хахаха

45

Анонимен

преди 4 години

Според Pocко Плювнaлиeв никой не е недосегаем... освен него и такива като него.Иначе едва ли щеше да се хили така мазно.Лъжат народа най-нахално използвайки думи като "олигарси" и очакват народна подкрепа.Е няма как да я получат!Олигарси и богати не са синоними!Олигарси са малко хора, които държат цялата власт. Олигарх е главният прокурор, премиера, някои (не всички) министри. Олигарх е и Oффшopко!

44

708

преди 4 години

Как не помниш звучното шамарчето, което Йотова зашлеви на Гумен Радев по време на една пресконференция? Ами шамара на руския патриарх? Бият му шамари 3 дебели лели непрекъсната.