130

Анонимен

преди 4 години

Е добре де, Три години президент, чак сега ли се сетихте, че Президента е сгазил лука! Не трябваше ли преди да се кандидатила да го провери Гладния Прокурор!? Но съм сигурен , че на разБойко мед му капе на сърцето за Радев! Аз пък си мисля, че ако и Президента си имаше личен Главен Прокурор щеше да изнамери доста от далаверите на Бойко!

129

Ужас

преди 4 години

Мафията атакува Президента!?

128

и себе си

преди 4 години

До Браво Гешев!Да не забрави и себеси! Жилищата и имоти на жени и деца. Поле за разследване!

127

Анонимен

преди 4 години

Браво Бойко!Мачкай ГешеФ!Разтривайте кирливите червени вратове, бой по ***!

126

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Има ли по голямо престъпление от това, че този ушат тюлен ни е президент...

125

Анонимен

преди 4 години

Бългрия все повече прилича на управлявана от престъпен комунистичексо-нацитски ислямски репресиивен диктаторски режим противозаконна погазваща Конституцията и основните законови и човешки права и морални норми от прокуратурата дори срещу преииденстката институция което е посегателство и престъпление срещу народа и държавата.По закон всеки е невинен доказване на противното с достоверни средства,не с клевети и вероятности,неказани лъжи и противозакаконно използвани СРС злоуптреба с власт от гл.пр

124

Нане

преди 4 години

Тия си го търсят, и, ще си го получат!Просто попаднаха на грешният човек...

123

реалист

преди 4 години

ПОРЪЧКОВИЯ "ПРОКУРОР" ГЕШЕВ СЛУЧАЙНО И ЗАДКУЛИСНО ПОПАДНАЛ НА ПОСТА СИ ПОСЯГА НА СВОБОДНО И ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ, РАДЕВ !!! ТОВА Е РАВНОСИЛНО ПЕЕВСКИ ДА СТАНЕ ШЕВ НА ДАНС, ЧЕ И ПО - ЛОШО. ЗАЩО НЯМА НИКОЙ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА?

122

истина е

преди 4 години

Ха честито ,до юли мафиотското правителство правителството ще падне !!

121

мдааа

преди 4 години

С една дума българи, прокуроро-банкянския режим подслушват президента.

120

Анонимен

преди 4 години

Тиквената хунта ни изби животните да гладуваме посред зима,източи ни водата в комбина с "бизнесмените си" сега ни данимава с глупостите на Деса!Божее!

119

Анонимен

преди 4 години

Само простотии от пожарната ББ

118

Немеца

преди 4 години

Тоя като предшественика си, търси под вола теле, докато мутри и престъпници окупираха България, разпродадоха я и ни направиха най-бедната нация. Този *** намери ли престъпника най- после? Президента ли е? Смешници...

117

мак

преди 4 години

Безкомпромисен, твърд главен прокурор. Това не е неочаквано след смешката с "избора" му. Вожда да свика пресконференция, за да разнищят случая. А ние вече имаме нов скандал за коментиране, онези с безводие и подобни несгоди ще ни се струват незначителни.

116

избирател

преди 4 години

Ей,сигурно да си имаш личен главен прокурор си е хубаво!!!Другарю Борисов,тая държава е НАША,не е Ваша!!!Да Президентът не е"красив",но не е ли право НИЕ да решим това,като народ,а не Вие еднолично,чрез СОБСТВЕНИЯ си главен прокурор?!

115

Анонимен

преди 4 години

Свинщините на граб нямат край, а още е януари месец.

114

ПроСоТо

преди 4 години

с много малки изключения "държавниците" ни са били все примитивни люде...Но тая..УНИКАЛНА ДИВОТИЯ,която наложи Боко чрез неговия Харем,НЕ Е БИЛА!!!!!!Впрочем,вината е ИЗЦЯЛО НАША!..Тиквата е един,ние сме милиони...Но за проклетия ни е страх да използваме чудовищното ни предимство пред Де Била..

113

Мале мила

преди 4 години

До ПроСоТоАми за съжаление, дори и досега да е имало съмнение в обществото, чии интереси обслужва това "безконкурентно" и безконкурсно назначение, вече са разсеяни.

112

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Гешев, свалете мръсните си лръце от президента Радев.Един чист човек има в политиката и вие гледате да го окаляте.Ще настъпите мотиката този път много сериозно.Не, адвокати, а народът ще скочи да защити президента си !

111

Счети

преди 4 години

Не съм юрист и доколкото си спомням случая - престъпление от страна на президента нямало, защото първо сегашната президентша тогава не му била жена и съответно нямало конфликт на интереси, нищо че не е морално, но както знаем морала толитиците не ги лови включително и президента. Факт е обаче, че г-жа Радева е била назначена без процедура и не е отговаряла на изискванията на заеманата позиция има доста материали по темата. Защо преди това прокуратурата не е направила проверка нека каже цацата.