36

Анонимен

преди 4 години

И това са новини, такива мога да ги пиша и аз. Изглежда като изсмукана от пръст. Тоя сайт мниго взе да пожълтява прилича на Блиц и Марица.

35

мишо бирочето

преди 4 години

като тая са хиляди българки. без зъби да е, чужденец да е. след неколко годинки като му е родила 3-4 теленца, ще бъде сменена с поредната глуповата "неверница" и ще бъде пратена да пили петите на майка му на пакистаносириеца с българска кръв и да чисти тоалетните. възроптае ли, шутчето и нема да си види децата повече. и ше реве тука по телевизиите.

34

Срам!

преди 4 години

Не е случайно, че нашите православни предци НЕ са приели исляма въпреки 500 годишно господство на тази зловеща религия! Това младо момиче е заблудено и виновно е болното ни общество и заблудените атеистични родители.

33

Сата НАТО

преди 4 години

Защото Коранът е категоричен: "Мъжете стоят над жените с това, с което Алах предпочете едни пред други"------ Във всяка нормална религия е така, вкл. в християнството, вкл. в Путинска Просия преди година и нещо разрешиха на мъжете да шамарят жените. Просто това са естествените неща, независимо дали вярвате в Христос, Аллах, Йехова или Кетцалкоатъл.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Баба ти, както и моята, е носила забрадка, за да не й се цапа косата докато работи в градината, защото водата е била оскъдна в българските села.

31

Бате Гойко

преди 4 години

"... но не я пристискал."Ама май все пак я е "пристискал".

30

Анонимен

преди 4 години

Баба ми беше християнка много повече от сегашните фалшиви християни и цял живот не е сваляла забрадката. Християнството също изисква жените да ходят с покрита глава, особено в църква.

29

мак

преди 4 години

Не разбирам, каква е целта на такива статии. Всъщност, сещам се, искате да кажете, че това е прекрасно нещо ислямът, и че на 16 години момичето е толкова зряло, че решава да приеме тази религия на мира, и че е време тези, които не му симпатизират да променят мнението си. Има да чакате.

28

Анонимен

преди 4 години

Оффф тая като толкова харесва исляма да иде да живее в Пакистан. В Сирия като ги бяха освободили от ислямска държава беше да си хвърлят бурките, а тая намерила свобода и се прави на интересна.

27

Бау

преди 4 години

"Когато е на 16, Ниа решава да приеме исляма" изобщо не е заради приятеля...

26

Анонимен

преди 4 години

Коранът позволява на мъжете да бият жените си: "А онези, от чието непокорство се страхувате ... бийте ги"Това сега не е точно аргумент против исляма, ама щом си решил;-))

25

българин

преди 4 години

Вече 30 години подрастващото поколение В България и Европа е обременено и болно! Факт!

24

Анонимен

преди 4 години

Препоръчвам да прочете Властелинът на пръстените , белким започне да вярва в Гандалф. Ще има по-положителен ефект от тая измислица корана

23

Анонимен

преди 4 години

Баща й е пряк виновник, че е не й е насинил *** с един колан ! Къде е блеял ?!

22

Анонимен

преди 4 години

Простите хора лесно се манипулират. Тва е

21

Пижо

преди 4 години

А дали въпросната Ния е чела Корана или се доверява сляпо на глупостите, които й говори арабинът, като това, че жената в исляма била на по-висша позиция? Защото Коранът е категоричен: "Мъжете стоят над жените с това, с което Алах предпочете едни пред други". Жалко е, че приятелят й не й е казал, че Коранът позволява на мъжете да бият жените си: "А онези, от чието непокорство се страхувате ... бийте ги", но ще го разбере като се ожени за него!

20

Василев

преди 4 години

В пубертета децата полудяват, има много комплексирани деца, които се шарат с татуси, правят си по различни прически!Всеки го удря някъде съчмата и хормоните, всеки се бунтува вътрешно срещу много явни несправедливости, но вижда че не може да ги промени!А понякога, когато родителите вземат правилната позиция и са против, но нямат правилен подход, децата още повече се дърпат и се стягат!!!Животът е жесток селяни прости!!!Всичко може да се импрнтира на религиозна основа!Агент Матю Донахю!ЦРУ!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Какво е това име Ниа? Не съм чувал да сега такова българско име. Ама може да съм старомоден и нямам фацебуке.

18

Анонимен

преди 4 години

Горките родители

17

Анонимен

преди 4 години

Марш от България, да си ходи в Пакистан. Ще разбере роби ли са жените...