52

хъша

преди 4 години

До КНЯЗЬ ВЕЛИКИЙурааааааа напреееедсъс какво ти липсва родината?аз освен негативи липса на нещо дългосрочно не усещам друго у нас

51

Анонимен

преди 4 години

Ще връщат с наши пари ромите защото трябват като избиратели.

50

Анонимен

преди 4 години

Една година платена ваканция в България. Ще има кандидати.

49

Анонимен

преди 4 години

Държавата за едни майка за други мащеха .Ще изтърват и тия дето са останали.

48

бай ганю

преди 4 години

ще се върнат след реформа в правораздавателната образувателната и здравните системивсичко останало е ала балаот тази никаква стъпка ще се възползват от някои малцинства но образованите с добра професия пласиращи се добре навън ще бъдат единици

47

КНЯЗЬ ВЕЛИКИЙ

преди 4 години

И аз съм на вън от няколко месеца, но все повече ми липсва България! Всички етнически българи да се връщат и да си оправим държавата! Нашите ханове, князе, царе, революционери, войводи, опълченци, руснаци, не са измирали днес да се пръскаме из света... Името българин си тежи на мястото! Всеки придобил знанията си в чужбина да се върне и да ги приложи в България! Да променим системата и да измитем политическия бо,***

46

Ван де Anwers

преди 4 години

Тиквени размисли и страсти. Пари на вятъра. Дайте справедливост и реално заплащане и ще се завърнат сами. А тия които изнемогват в Бг , някой ще ги компенсира ли за тиквените експерименти?

45

аз-ът

преди 4 години

За жените във форума... Момичета знаете ли какво е заварчик ? В общи линии това е човек, който с помоща на електрическа дъга споява, съединява метални конструкции. И чиято работа е доста важна. Ама наистина важна ! Така... а знаете ли колко е трудно да намериш добър заварчик в София?Бате то заварчици и водопроводчици няма, кранисти няма, нищо няма, те чакат финансистите, инжинерите, програмистите и лекарите да се върнат, не за друго - ми щото наема щели да им плащат?!хахаха аха ха х аха

44

Върнала се от Канада

преди 4 години

До баба марамоите деца не говореха български и се върнаха преди три години. Сега учат във България.

43

Пазете останалите

преди 4 години

Който веднъж е заминал и е ставало поне *** за зеле от него не се е върнал. А и много богати хора отидоха в чужбина. Не е само в ниската заплата проблема.Тия пари да отидат при тези българи, които се канят да заминат и знаят езици. Ясно е, че всеки европейски работодател ще предпочете бял човек от ЕС с език пред бежанец.Връщат се преуспели пенсионери, за да си ходят на лов, да си пият ракията с приятели, защото там нямат такива. И неудачници.

42

Анонимен

преди 4 години

Пак някоя врътка.

41

Анонимен

преди 4 години

И сега ,какво ,решили са да ни делят на българи в чужбина и българи в България ,защо държавата сега на дотира ниските заплати ,не плаща квартири и осигурява детегледачи на българите които са тук , от къде ще дойдат тези пари ?

40

Ф.С.В.

преди 4 години

Значи българските роби живеещи и работещи за мизерни пари в БГ -няма да получат нищо - А за новите роби(които нямя да дойдат) идващи от чужбина ще има разни привилегии- Та това е АБСОЛЮТНА ДИСКРИМИНАЦИЯ БРЕ !! ДАМИ И ГОСПОДа!!Това ли е уважението ви към НАС -работещите в БГ??? Значи е трябвало да сме емигранти за да получим в последствие повече привилегии от гражданите плащащи данъци в крадливата ХАЗНА!! Срам И ПОЗОР!! Анатеа!1

39

Значи

преди 4 години

Тези,които останаха тук и инвестираха в българското образование ,ще работят на Мин.заплата,а тези кото миха чинии и инвестираха в образованието и икономика на други държави,ще бъдат стимулирани с нашите данъци.Колко млади,образовани и кадърни хора плащат свободен наем и нямат детегледачки?Или искате да ги изгодните,зс да усвоят наши хора едни пари?

38

matolek

преди 4 години

С влак ли,с какво ?

37

Анонимен

преди 4 години

Закривай!

36

ники

преди 4 години

Една приятелка живее в Лас Вегас. Получава чисто около 6500 долара. Вноската за къщата и е 700 долара.Искам да видя как ще я върнат.

35

Анонимен

преди 4 години

Пак са намерили някакви пари да изписват под предлог за нещо позитивно. Не си задават въпроса какво кара хората да бягат от България, а се опитват да замазват нещо. Пак някои ше намажат от цялата работа, но като цяло ще бъде наливане от пусто в празно. Няма пари за малко по-добри заплати, но изведнъж се намират от някъде за примамка. Те тези дето са се махнали, да не мислите, че не ви знаят схемите. По-скоро се връщат отчаяни или нереализрани.

34

Анонимен

преди 4 години

Държавата трябва да плаща на всички, останали в България.Това ще са пари за "Вредни", за да търпят хората тези некадърници на власт да забогатяват и да обедняват народа и да измислят всеки ден поредната си глупостт.

33

Връщат се те...

преди 4 години

Да си харчат парите. На моренце, на ски... Колкото да си спомнят защо са си тръгнали и да си поизлекуват носталгията, така. И не, не си тръгнаха главно заради парите.