99

ХХХ

преди 4 години

Абе Руски военни бази ли имаше в България че нещо се обърках кой е завоевателя и Русия ли граби златото на България че съвсем се обърках кой е колонизатора ?

98

До Ганьо

преди 4 години

Врага винаги е Русия !а ако това ако онова е в бъдеще време а че Русия ни ограбва е в сегашно време

97

до 85

преди 4 години

До Обидно еНещо си се объркал и Цацаров и Гешев бяха в Москва ,а не в САЩ, а защо -ти кажи.

96

дреме му

преди 4 години

До Стефан ХристовКъв Хайтов,кви 5 лв бе,човек!?Българина си гледа далаверата,а ако стане и депутат,това е сбъднат блян!Не случайно Иречек казва,че "всички българи са бъдещи депутати и министри!"

95

ДртПрч

преди 4 години

Американците се държат с нас като с приятели, а руснаците като завоеватели

94

ДртПрч

преди 4 години

Американците се държат с нас като с приятели, а руснаците като завоеватели

93

Бай Ганьо

преди 4 години

Абе с Русия да сме скарани ....на САЩ им е през оная работа за нас .....Турция не им дреме от НАТО или САЩ и са все по големи приятели с Русия .....Да видим скоро дали няма да анексира Турция част от България ....да видим кой ще ни защити .....Русия НЯМА ...САЩ и ЕС ще кажат "това си е ваш съседски проблем решавайте си го " .....Ако помните Турция накара САЩ да поискат от България да си премахне ракетите и армията за да влезне в НАТО .....тогава ще ви питам Русия ли е врага .....

92

Анонимен

преди 4 години

всеки говори според това от къде полу4ава пари! а то преди 89 пак така имахме партньорски 4ужденци назна4ени в нашите служби!ама здраво плюехме по това ! а сега??по-тихо от вълните на вода в пресушено езеро!!нищо ново!!

91

Анонимен

преди 4 години

А дали нямаме и еврейски шпиони? Нищо, че някога сме им спасявали дирниците от лапите на хитлера!

90

прав е

преди 4 години

Благодарения на руските шпиони Русия смъква от България няколко милиарда годишно -било чрез ремонт на военна техника , било чрез неплащане данъци от Лукойл , било чрез продажба на ядрени *** за Балене .И всичко това не й струва копейка защото заплащането става с откраднати от нас пари.

89

как какви

преди 4 години

До Анонимен 89Такси,каквито им е изгодно.Защото според турското законодателство,всичко,което влезе в турските граници е турско и те решават как да го продават.

88

Анонимен

преди 4 години

Хайтов е друга бира

87

Ари Голдберг

преди 4 години

България е наша, САЩ е наш, а и Русия е наша! какъв е проблема, г0й?!

86

Анонимен

преди 4 години

До 93Защото в момента Русия е врагът, независимо дали ви харесва или не.

85

Родител

преди 4 години

Мони,МониА уж беше спрял да пиеш!!!!

84

Стефан Христов

преди 4 години

Стига с тоя *** Мони Паси, бе!Няма ли някой да напише поне ред или дума за Колоса Николай Хайтов, роден точно преди 100 години?!... Или "Диви разкази", "Шумки от габър", "Капитан Петко Войвода", "Гробът на Левски", Или "Козият рог", "Мъжки времена", "Дърво без корен", "Краят на песента" не значат нищо за българската литература и българското кино, за българската култура?!

83

до87

преди 4 години

ами защо да не е - Русия е братски, славянски народ, ползват същите букви като нас, близо до нас географски. САЩ е далече, дори много далече, реално само заради това е ограничена колко полезна може да ни бъде, нямаме общ етнос - славянският, говорим и пишем на тотално различни езици и букви. Кое ти изглежда по-логично?

82

ай сиктир

преди 4 години

Ако тоя смята сделката с фЪ-16 за аргумент то евала на руските шпиони. Свършили са си работата перфектно няма друга държава която да брои грешни пари за стари бракми при това още непроизведени.

81

Елена Ефремова

преди 4 години

Знам коя е леля Вили с къщата със зокума в Добринище, Любчо - *** и шизофреник, Мара Лачина ,Даниела и Фатима - ръката на съдбата от Добринище, че и от София, както и плешивиат арабин Аладин, с който интимни отношения има Любомир - зетът на Сашо

80

Обидно е

преди 4 години

А БГ прокурорите каква работа имат в Сащ включително и Гешев,могат ли да кажат тези мастити люде в полза на коя държава работят!?България независима държава ли е или марионетка с институции миещи тоалетните на американците в БГ!?