92

Анонимен

преди 5 години

Няма декомунизация, лустрация, забрана на БКП, каква демокрация искате?

91

До 98

преди 5 години

Абе Хибрид, ако е толкова хубаво сега, защо се налага така бясно, с пяна на уста да браниш псевдо-двмокрасито?! Ние станахме по-зле от бананова република, а ти си нищо, никой, един куку едвин сугарев! Предател!

90

80 Дебили

преди 5 години

Може да сме били по-назад от запада в технологиите, но разликата е, че тогава вървяхме напред, а сега вървим назад и се разпадаме като общество. Една земеделска страна през 50-те успява през 80-те да стане що-годе модерна страна, произвеждайки сама много от стоките за вътрешно потребление.

89

Анонимен

преди 5 години

За успехите на различни хора по време на соца са си виновни хората. Въпреки, че соца ги спираше, те успяваха.Забраняваха се песни, филми, книги и т. н.

88

Анонимен

преди 5 години

Не съществува разумна сума, която да върне корена на Българина. За това писах, че за да останеш, трябва да си добил качества при изграждането си. Корена на Българина се сече още преди 9.10. Модерната цивилизация е сметнала и програмирала масовия човек. Ще изкарваш повече пари, ще ти прибере повече. Дори и Холивудските звезди изкарват много но и плащат много. Въпроса е какъв живот желаеш, и как да материализираш мечтите си. Тука имаш свобода, за не популярни идеи. Навън си в матрицата.

87

Анонимен

преди 5 години

По-добре бели роби на европейците, отколкото роби на мутрите!

86

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !мухахаизкуфял мало умник.Нито *** раса Емил Димитров ми липсва, нито лили иванова.То и Парцалев беше мека китка.И ти май си дърт *** дал, а?Кой е третият космонавт бе Гагарин?хахахахептен си склерозирал.Предпочитам да имам собствен автомобил отколкото дА ВИКАМ УРА за 10 космонавта.

85

Ха-ха

преди 5 години

До SmurfКато се махне Борисов ще ти се вдигне ли заплатата

84

Турчин

преди 5 години

По времето на комунизЪма произвеждахме само мизерия. И от мизерията се учи човек. Майка ми взимаше 200 лв. заплата и пак спести за един апартамент. Сега пак плащат по 20 г. за апартамент младите семейства, но схемата е друга, взимат заем от банка и ипотекират самият апартамент, който изплащат.В Турция много се чудиха как така турците дето избягаха от България със залатата си от 2000 евро купуваха апартаменти за отрицателно време. А не знаеха, че в НРБ тези хора са работили за 100 евро=200 лв.

83

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да си кажем, че в България демокрацията не се получи! Просто ограбиха цялата страна! Сега е по-тежка номенклатура от преди!

82

Smurf

преди 5 години

Освен по добри заплати не е зле и Борисов да се омита

81

Анонимен

преди 5 години

Да го кажем по-ясно:Няма да останем докато мутрите ни управляват

80

американо

преди 5 години

по добре е в Европа ама друг път!

79

Работодателят

преди 5 години

*** не заслужава и 200 лв ... След като спре да краде от работното място може и да си помисля.

78

Анонимен

преди 5 години

По бай тошево време бяхме известни като руснаците на Балканите

77

До 78

преди 5 години

Ако сега е толкова хубаво и прелестно, защо народът ни избяга?! Никой не бяга от хубавото! За да останем трябва цялата мутро и ченгедарска политическа класа да бъде унищожена!

76

Анонимен

преди 5 години

и какво от това, че калфин е казал всеизвестни истини, какво направи той докато беше министър при бб, и сега с голямата европейска заплата какво му дреме за обикновения българин?

75

До 76

преди 5 години

НЕ ЛЪЖИИИИ!! *** при Живков имаше, здравеопазване, училища АРМИЯ, заводи, фабрики, спрорт с европейски световни и олимпийски шампиони! Имахме КОСМОНАВТ! ИМАХМЕ МОРАЛ И даже ромите бяха по добри, нямаше бездомни имаше Белене за такива като теб! ЖАЛКО, ЧЕ НЯМА ДА УСЕТИШвхрху себе си злобата, която изливаш върху едно добро време за бедния отруден българин!!

74

('''-

преди 5 години

Долу горе разумна заплата

73

До 76

преди 5 години

Разбираме всичко целанието ти да се покажеш като един истински продажник! Продал си се за няколко кирливи долара! Във всяко село имаше ткзс или апк, нямаше ПУСТЕЕЩИ земи, във абсолютно всеки град имаше завод, който бълваше предварително купена продукция от СИВ. Имаше качествена храна - може да са били теи вида салам, но беше от месо! Всичко беше по-хубаво! *** като теб, които за нишо не ставаха, отидоха да св кланят на американците, които са нишо чисти ***!