22

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименЕвреин, освен за пари, за друго какво да говори? Като гледам, как мънкаше ибе солидно неубедителен по телевизията ми стана ясно, че постановката е вече в ход. Сега "цъфти" и в други медии, по поръка на Цветанов. Този е крайно неубедителен, 5 години бил в Англия, върнал се в България, Александър Ваклинов, чист евреин, демек еманация на чистото зло. И пак пари. Евриете нямат друга ценност, освен да говорят за пари, *** и примитивите!

21

Анонимен

преди 6 години

От статията разбираме, че човека е свикнал да раздава подкупи за му върви бизнеса. А който се опъва като кметицата на Младост и не дава разрешение за строеж, бива изказван на полицията.

20

Анонимен

преди 6 години

Тоя само като му гледам престъпната, нагла физиономия, заслужава да влезе за 30 години в централния Софийски затвор.

19

Анонимен

преди 6 години

Вервайте ми.

18

Анонимен

преди 6 години

Този не може 2 думи на кръст да каже, има тъповата физиономия, определено прилича на Радев и е ясно че е негов човек

17

Анонимен

преди 6 години

Тоя има физиономия, която си плаче за шамари. Егати противната мутра.

16

бойкот на

преди 6 години

фирмите на Ваклин!

15

ист

преди 6 години

От материала който прочетох разбрах, че ако кметицата е корумпирана защото не се е явявала на срещите, а други са идвали, той много е искал да и даде подкуп с цел да я корумпира Този богат инвеститор явно не му е за първи път да дава подкупи, и трябва да е първия затворник. ДАНС да провери платил ли си е данъците, има ли връзка с фалиралата КТБ. ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В ДАЛАВЕРАТА И ЦИРКА ДО КОЛАТА, НА ПОЛИГРАФА. Разбъкаха рядко ако, и ще опръска всички по сучая.

14

Анонимен

преди 6 години

Щом медиите, прокуратурата и троловете на ГЕРБ се задействаха, значи жената е невинна.

13

Анонимен

преди 6 години

Бг медиите се превърнаха в махленска клюкарка. Бабите пред блока могат да ги заместят добре със измислените си истории за всеки живеещ в блока.

12

Анонимен

преди 6 години

Този ми прилича на подставените "спечелили" от търкането на билетчета милионери.Никъде в статията не се споменава какво е искала да строи фирмата "Ваклин Груп" в кв.Младост.А и "случайната"роля в постановката на бившия кмет на района Петко Дюлгеров,изглежда доста съмнителна.

11

Анонимен

преди 6 години

Прекалено явна герберска постановка. Чак е обидно да се опиташ да повярваш на представлението.

10

Анонимен

преди 6 години

Тоя трябва да влезе в затвора. Даването на подкуп е престъпление. Даването и искането на подкуп са претъпление. Защо са задържали само кметицата ?! Много прилича на постановка на ГЕРБ!

9

Анонимен

преди 6 години

Жената трябва да бъде освободена.Обвиненията и са на база лъжливи твърдения.Защо не направихте аудио или видео запис как иска парите?Сега ако се намерят хилада лъжесвидетили ще осъдят жената.

8

Анонимен

преди 6 години

Десито Иванчева да не се оправдава, ами да приготвя куфарите за сливенския затвор!!!

7

Анонимен

преди 6 години

И естествено прави изказването си от трибуната на частната телевизия на Бойко.

6

Анонимен

преди 6 години

Докъде я докарахме, човекът да се оправдава, като че ли той е виновния, а крадлата Иванчева е герой и жертва.

5

Анонимен

преди 6 години

Не само Иванчева, корумпирани са и искат пари навсякъде, където има кемеове на БСП. Те си мислят, че Радев и Нинова като им обещават политическа протекция и могат безнаказано да мачкат хората.Нека приоритетно се разследват червените партийци по места, те са престъпници с влязли в сила присъди повечето от тях, но са на свобода заради корупцията в съдебната система.

4

Любо

преди 6 години

Ох Ваклин, ох мамин, а ти ни лук ял, ни лук мирисал... Сега като дойде новия кмет, няма да имате проблеми, той ще ви входира всички молби в срок... Превърнете Младост в бетонен рай какъвто сега изобщо не е...

3

lol

преди 6 години

балъците обаче реват. спира строежите не защото я интересува мръсната ви трева а защото иска пари да ги пусне. само детов младост много мераклии няма. и този дето се намерил и скочил.сега ша гние.