14

Анонимен

преди 6 години

Никога не сме имали такъм нещастен и смотан Президент. Той толкова си може. Израснал е в казарма , и сега няма кой да му дава заповеди.

13

Веско

преди 6 години

Ами и вие да бяхте освободили някой народ от робство и да бяхте спечелили война и после да не ви го признаят, щяхте да видите ко е гадну!

12

Анонимен

преди 6 години

Валерката що си не натиска парцалките, щото и той е в лай.ната до уши!Това пале не може д а се намести на малкия пръст на руския Патриарх тъй като няма толкова ум в празната си главица !

11

Това президент ли е?

преди 6 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

10

Анонимен

преди 6 години

Тома Биков и Атанасова, са двамата най безскрупулни клакьори на правителството. Без никакъв срам и свян, по медиите защитават всяка издънка и после когато Бойко си промени мнението, започват пак да сменят плочата от другата страна.Толкова са безочливи, че направи ми се повръща като ги видя по ТВ.Тези двамата са толкова двулични хора, без собствено мнение и поръчкови действия, че могат даже и майка си продадат само и само на Бойко и ГЕРБ да угодят.

9

НЯМА ТОЛКОВА НАГЛИ

преди 6 години

лу.мпени като ГЕРБ. *** и ТАЛИБАНИ като А.ТОДОРОФФ, актьора БИКОВ и пролетарския поет СПАС ГЪРНЕТО

8

Анонимен

преди 6 години

Не трябва ли да кажат първо за КТБ да следваме събититята по хронологически ред.

7

ТИКВАТА, ДОГАН+ПРАСЕ

преди 6 години

какви разговори са имали.... Искаме да знаем как ДПС лапна излишъците от бюджета декември 2017

6

БСП

преди 6 години

И помнете, другари, развявайте руски знамена за германски пенсии!

5

Митко

преди 6 години

Стига с това освобождение от Русия. На руснаците никога не им е дремело за нас. Защо чакаха 500 години да се намесят ако са били загрижени? Общественото мнение в Западна Европа се променя в средата на 19-ти век и започва да се говори за външна намеса и помагане на България да извоюва свободата си. Руснаците съзряват, че западното влияние ще се засили много и политическите граници на Западна Европа ще се преместят до Черно море. Решават да се намесят като освободители. Но са поробители също.

4

Комсомольская правда

преди 6 години

Ще разсекретят те на сврекърва ми аборта! :DИ какво правите толкова много пушилка около това поп-ченге-кагебеец-милиардер? То е ясно, че всички политици у нас клякат пред Русия. Сега и да ви го напишат официално ли искате?

3

Анонимен

преди 6 години

Литовците навремето ликвидираха османската империя неоспорим факт всички по света знаят че литовците са голяма работа и дори Хитлер не посмя да ги пипне искаме догодина Цвинокио и Плевнята да поканят Литовският президент за да му благодарят. А литовските хакери хакнаха изборите на Тръмп.

2

Активист на БКП

преди 6 години

А разсекретяване на стенограма от разговора с Гинка ГЕРБакова кога ?

1

Анонимен

преди 6 години

Такова разсекретяване в чии правмощия е?