69

кл

преди 6 години

идеално ! скандала с 4ез се потули?

68

Василев

преди 6 години

Когато казвам че сте селяни прости и сте валат, наистина е така!!!Защо, ами защото такава е системата , че и да викнете полицията или да въздаде правосъдие, системата е такава , че не работи за справедливост, ред и законност!!!За това в западния свят правосъдната система се контролира от еврейската глобална мафия, чиято основна цел е да пази върховната сила лихвата!!!Селяни прости, вие сте валат!!!Агент Джими Фланиган!ЦРУ!!!

67

Анонимен

преди 6 години

Да беше викнал Бойко с гранатометя!

66

демократ

преди 6 години

Докторът е действал подобно на хората защитили живота си от криминални престъпници в САЩ. Там това е всекидневие и на никого не му прави впечатление при повече от 30 убиства средно на ден.

65

баси демокрастията

преди 6 години

До Анонимен 48Защо да си е превишил правата!?Оня никаквец чий го дири у тях!?Нали сме демократи,взимаме пример от Америка,там тоя волен ездач го трепят моментално,полицията пише протокол,и до там!Значи за Америка може,а за България-не,така ли!?

64

гражданин

преди 6 години

Чудя се какво е нарушил Правото да е жив ли?Нали частната собственост е неприкосновена според Конституцията.

63

Пипето

преди 6 години

Доверие не се дава, а заслужава. Изленза костюмиран, назаначен, неизбран, най-веорятно с комунистическо потекло и изведнъж всички голямо доверие гласувахте. Може да е така както казава, но може и да не е. Едно е ясно сега е момент да поискаме малко да почнат вършат работа в поска какви са реланостите пред хората и какво може да се направи, за да не се гробим или да си навличаме проблеми, които НЕ СМЕ търсили.

62

до 62

преди 6 години

И да го задържа няма право! Пак ще е виновен! Само полицията има право да задържа. В други държави и гражданите имат право да задържат, стига да не увиснат пред съда!Изобщо, нищо нямате право, за да могат магистратите да ви източат живота! Те си направиха удобни за тях закони, за да могат когато поискат да обвинят или оправдаят някого.Сега тук хем го пускат да спрат протеста, хем го обвиняват за да спрат.....

61

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНа нас последния път ни откраднаха 2 батерии А3, но разбиха всичко

60

Анонимен

преди 6 години

Шест пъти обиран това говори много за работата на полицията и на доктора му е писнало. При това да те оберат 6 пъти на всеки може да се случи съдбата на д-р Димитров. Всичко си има допустими граници, и почти не се издържа в определени моменти.

59

No comment

преди 6 години

Mestan e izkaral vsichkite turski trolove po ambrazurite na bg vestnicite da zashtitavat kradliviq maangal,kakto Erdogan.Grija za elektorata...

58

Приятел

преди 6 години

Изразявам силна подкрепа и съчувствие към д-р Димитров! Но държа да отбележа - Иване, не позволявай на политически формации (Атака и ВМРО), както и на футболни агитки и ултраси, да ЯХАТ този трагичен случай и да черпят чисто политически дивиденти за себе си! Това в никакъв случай няма да бъде в твоя полза - точно обратното! Кураж!!!

57

bobi

преди 6 години

горкия.. чак да го съжали човек. На кого да се вярва сега - на него, или на прокуратурата?

56

Анонимен

преди 6 години

Кой ще потърси сметка на прокуратурата съд и полицията ЗАЩО РЕЦИДИВИСТ Е НА СВОБОДА И ПРОДЪЛЖАВА ДА БЕЗЧИНСТВА?Крадецът трябваше да е в затвора и щеше да е жив, а докторът нямаше да се налага да го убива.

55

Анонимен

преди 6 години

Не, че не заставам зад гърба на доктора, но все се питам защо има незаконен пистолет и защо не е звъннал на 112 след като 30 минути е гледал какво върши крадеца?

54

Василев

преди 6 години

Ще дойдете на моя, че всичко идва от поръчковата слугинска прокуратура, която е на пряко подчинение на еврейската глобална мафия!!!Зад Цацаров стои Гергов, който е контролиран от руските евреи на източния провинциален еврейски глобален Синедрион!Агент Кери Васер!ЦРУ!!!

53

Приятел

преди 6 години

Изразявам силна подкрепа и съчувствие към д-р Димитров! Но държа да отбележа - Иване, не позволявай на политически формации (Атака и ВМРО), както и на футболни агитки и ултраси, да ЯХАТ този трагичен случай! Това в никакъв случай няма да бъде в твоя полза - точно обратното! Кураж!

52

Анонимен

преди 6 години

Когато държавата не защитава народа от плъховете, се стига до саморазправа. Ще има още такива случаи, докато напрежението не ескалира дотолкова, че не стане вътрешна война и държавен преврат.

51

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Да попитам пловдивчани защо този герой е оставен сам на излизане от ареста ?Трябваше да има стотици българи, да му благодарят и да го носят на ръце.

50

Анонимен

преди 6 години

Айде рома плъх,а какво да кажем за доктор висшист,тръгнал ,да раздава правосъдие ,за грабеж на гараж !Смърт!!!Да се беше обадил на 112,нали има камери!Сега ,да го правим герой,за ненужно убиство!