96

Джаба Хътянина

преди 6 години

Тиквата да каже защо след като сделката е факт, детайлите по нея не са налични, кат о например за колко точно пари е, коя е банката дала заема, какво е самоучастието и какво е обчезпечението.

95

Анонимен

преди 6 години

Аз пък съм почти сигурен, че след не много време, Гинка ще препродаде бизнеса си с електроснабдяването на някоя офшорка от Дубай или Лихтенщайн...! И после, Бойко и останалите герберастки крадци ще се правят на изненадани...! :)

94

Анонимен

преди 6 години

НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ ТАКСА "БОКО СИГУРНОСТ" И ДОКАТО ТОВА НЕ СТАНЕ НЕМА ДА МИНЕ СДЕЛКАТА :DИНАЧЕ ДРУЖЕСТВОТО Е ПАРАВАН ТОЧНО КАКТО КУПИХА КРЕМИКОВЦИ С ПАРАВАННО ДРУЖЕСТВО!

93

...

преди 6 години

До 21...ха ха ха...още се смея...но това разцепва ПРЕМИЕРА представяте ли си "Р-А-З-П-О-Р-Е-Д-И",някак си засилва и придава драматизъм и загриженост в ситуацията,за да може и последния герберски гном(търкащ лотарийни талончета щото е беден и го е срам че е герберист)...та да повярва, че Премиера НЕ ПРОВЕРЯ САМ СЕБЕ СИ...а всъщност е обратното...има психология в цялата работа да финтираш 6 милиона души да ти повярват че си невинен...пък той всъщност си е за публично линчуване.

92

Мара втасала

преди 6 години

Ханшаааа, да му имам аз ханша на Борисов! Еееех

91

Анонимен

преди 6 години

Ааа, добре. Щом сикаджията мутра е "възложил" пълна проверка значи всичко е точно. Както всичко е точно и покрай ктб. Браво на ***, гласували за герп.

90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100Не се мъчи да ме убедиш че Теменужка сама е решила казуса без решителната намеса на Червената армия. Это невазможна.

89

Анонимен

преди 6 години

Мухахахахххах, Филия с мас що не си включил и армията и полицията бре? И на БАН можеш да им разпоредиш да се поитересуват как така леля ти Гинка извади едни 300млн от джеба да си купи ЕРП :)

88

Minzuhar

преди 6 години

Evalla na Temenujkata...;-) struva dosta poveche ot Nezabravkata... :-)

87

Василев

преди 6 години

Хората ви изкараха от калта, цивилизования свят ви храни и ви вдигна стандарта на живот, какво недоволствате, никога не сте взимали по-високи доходи, никога не сте пътували свободно по света, никога не сте работили където си искате!Чуждите компании наляха милиарди в икономиката и живнахте, бяхте полумъртви!Като гледам всеки ден с колко некадърници се сблъсквам и на работата и на улицата и когато опра до някакви услуги, гаранция ви давам ,че по-некадърни и с по-големи претенции няма в ЕС!ЦРУ!!

86

ммм

преди 6 години

Нали на скоро Герберите продадоха остатака от 30% на ЧЕЗ, така че държавата да няма думата, и сега след някаколко месеца тетката от пазарджик ще я купи с кредит от стотици пъти над нейното имущество."Младите и красивите" направиха грешка че дадоха държавата на ГЕРБ

85

Анонимен

преди 6 години

"Правителството няма отношение по сделката..."Пък вече има една оставка.Да се чуди човек...

84

Анонимен

преди 6 години

Още преди да е започнала проверката е ясно че резултатът от нея ще бъде "Сделката е перфектна. Отговаря на всички български и руски закони."

83

мамата на нацията

преди 6 години

Днес пазвантите ми казаха че ги е срам от мен, обаче мен не ме е срам че вземам 5 пъти по голяма заплата от тях, защото съм си я заслужила. Да са учили за нещо повече от *** пазвантин в азтвор.

82

Анонимен

преди 6 години

"Правителството няма отношение по сделката между двете частни компании,"Боцко, сделката между двете частни компании засяга националната ни сигурност. Значи правителството няма отношение към нея, така излиза. Я по-добре избери по-малкото зло и си признай, че правителството е пряко свързано със сделката.

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 85Ами то точно това е целта на проверката да се проточи няколко месеца и всичко да бъде забравено . От друга страна Премиера ще избяга от отговорност щото е наредил проверки. Цялата работа е да мине време и да бъде забравена тази сделка , както много пъти досега се е случвало.

80

Анонимен

преди 6 години

"Фючър енерджи" е предпочетеният от ЧЕЗ купувач като "Фючър енерджи" си е осигурила доста голям партньор - индийската India Power Corporation Ltd (IPCL), която е част от група с бизнес за около 10 млрд. долара и така може да си позволи да плати сума над 300 млн. евро.eй нака започва сагата, преди Теменужка да изхвърли от пазара "Фючър енерджи" и да шашне чехите, е после не е било трудно да ги ориентира накъдето трябва!

79

Анонимен

преди 6 години

А вярва ли някой, че Баце е невинен? В тая държава никоя институция не си върши работата ако не и свирне Бочко,а?Толкова нагли и комуняките не са били. Тихо си точиха Белене, ама герберската алчност и наглост бие всички с безпардонното погазване на национални интереси. сещам се и как изградиха руския анклав Росенец и китния сарай как цъфна с помощта на герберския кмет. Сега Бибитко ще светне като крушка на матреала .....събирайте пари абонати на Чез, че Митко Каратиста се завръща , бат Сали пак ще пусне незаконното енерго , а някой ще покрива загубите. Знаете си, че ще сте вие, нали?

78

Анонимен

преди 6 години

Снимка чудо! Вижте само какъв ханш има нашия... по голям е от раменете му! Симитли...Симитлииии :) !!!

77

Balet urdekgiol

преди 6 години

Dance i Nap?!....ooo...sledvat bg fantastichni prikazki za leka nost, deca .... :-)