44

Анонимен

преди 6 години

Светът стана едно колониално блато.В известното мото от Древния Рим "хляб и зрелище" зрелището е спорта.Колко ли милиона струва футболист играещ в топ отбори от Европа, в които араби, руснаци, европейски и световни бизнесмени си легализират парите от не чак толкова чист бизнес някъде?Колко ли милиона струва същия футболист в Африка или Южна Америка?От тази гледна точка други се чувстват оцеляващи. Колко ли е заплатата на кардиохирург в Бевърли Хилс и колко в България, работещ в държавна болница?

43

Дръндер

преди 6 години

До Анонимен 33Великите писатели, които живеят от това не са медийни звезди, защото го искат а защото са талантливи, защото спазват крайни срокове, защото са си наложили самодисциплина, защото не се оплакват! Да омаловажаваш постигнатото от тях е простотия!

42

Кондьо

преди 6 години

Ябах ва у българските медии! За рейтинг се ровичкате в фейсбук профилите. Очаквам и нещо от Васко да Гама от село Рупча

41

Анонимен

преди 6 години

И добре, че. не му плащат повече, да е умрял от пиене вече.

40

nas

преди 6 години

не мога да си обясня последно време... защо някакви комплексари се опитват да се покажат на гърба на други хора, с които нямат нищо общо. Господин Волгин никого не го е питал дали според него се обръща малко или много внимание на Григор, и никой не го интересува неговото мнение всъщност. А господина писател като иска да изкарва повече пари да се преорентира в коя област. Литературата съшо така е призвание, а ако желае пари да стане и той профисионален тенесист например...простичко е нали

39

Анонимен

преди 6 години

Хайде да проверим, колко от читателите на днес са чели нещо от Калин!Палец нагоре- който е чел!

38

Анонимен

преди 6 години

Калине, Калине, ако ти пишеше така, както Григор играе тенис, щеше да получиш и признание и пари. Но не можеш. Чел съм твои неща, не струват. Имаше цяла една поредица за исторически личности, кратки разказчета, които после дори издаде в книга. Бяха безподобни брътвежи на алкохолик в делириум. Не стават за четене. Но пък имаш претенции.

37

Анонимен

преди 6 години

До СтатистикаКолега, малка коректура - Джефи Патерсън е на 93 а Гришам е със 18 милиончета.

36

M

преди 6 години

Калин Терзийски е ли номер 3 сред световните писатели, извинете? Какви неща пропуска човек...

35

Пожарната

преди 6 години

Ти първо стигни ниво,с което да се сравняваш,като успял в това което вършиш.Получавал си толкова колкото си заслужил,аз и 10 паунда не бих ти дал.И с Гришо не се сравнявай,това е плод на изключително много положен труд при подготовката му.

34

Колко мъка има

преди 6 години

Времената са други Терзийски...правиш нелепи сравнения. Само преди 1-2 години, преди да се пропиеш отново и ти беше медийна звезда и те канеха къде ли не, тогава ти беше хубаво като ти галеха егото нали ? Това е просто една Андрешковска завист твоето...Когато ти си изкарвал по 25 паунда, Бербатов е взимал 100 000 пауна на седмица в Ман Юн. Тогава що не рева ?

33

Анонимен

преди 6 години

Джоан Роулинг и тя пише *** не мрънка !Не може от сутрин до вечер да се наливаш и останалите да са ти криви! Положи толкова усилия колкото Григор ....пък после може и да стане нещо , но не е задължително , ако си бездарен... няма какво са се направи !

32

Анонимен

преди 6 години

"Терзийски трябва да знае, че има световни писатели, които се продават в милионни тиражи и печелят повече от Григор. Той обаче никога няма и да се доближи до техния талант. И това му е много, да не се оплаква."То и Евгени Минчев взима повече пари от Калин Терзийски. Гарантирам! И Евгени Минчев по мисъл доста често се доближава повече до разните скъпоплатени писателчета, за които говориш, защото те са медийни звезди по-скоро. Това означава ли, че трябва да станем палячовци, за да сме добри?

31

Стеф

преди 6 години

Поредния нереализирал се алкохолик ,който се опитва да стане нещо на гърба на друг човек.Само,че Терзийски и Вулвин ще са актуални още седмица и след това пак ще бъдат забравени.Ще остане само гадния вкус на цялата помия,която забъркаха.

30

Статистика

преди 6 години

Топ-15 на най-високоплатените писатели в света:1. Джеймс Патерсън - 90 млн. долара2. Дан Браун - 28 млн. долара3. Нора Робъртс - 23 млн. долара4. Даниел Стийл - 22 млн. долара5. Джанет Еванович - 20 млн. долара6. Джеф Кини - 17 млн. долара7. Вероника Рот - 17 млн. долара8. Джон Гришам - 17 млн. долара9. Стивън Кинг - 17 млн. долара10. Сюзан Колинс - 16 млн. долара11. Джоан Роулинг - 14 млн. долара............54782657 - Калин Терзийски - 7 лв. за шише водка

29

Анонимен

преди 6 години

Терзийски несъзнателно сам е дал отговор на питанията си. Единият е сред 8-те най-добри в света в турнир, организиран и финансиран от огромни корпорации с милиарди годишна печалба - Мерил Линч, Нитто и т.н.. Другият е регионално известен с алкохолни проблеми писател, пишещ на парче за полусамодеен вестник, издържан от емигранти... е колко иска да получава? И какво не му е ясно...?

28

Митак

преди 6 години

Нещастен алкохолик, сънародниците ти отдавна са освободени от задължението да приемат такива като теб. Всеки път като се бърша в тоалетната пиша по-хубави разкази от теб.

27

Анонимен

преди 6 години

Разликата: Григор Димитров прави, а Терзийски пише - Какво прави Григор !?

26

Дсе

преди 6 години

Щях да му пиша на фейсбук, ама като гледам какъв му е интелектуалния багаж и се отказах. Това е все едно да научиш арамейски или халдейски и да се опитваш да си намериш работа като преводач. Той ми напомня за бездарния бард от Астерикс и Обеликс, дето винаги го връзваха и му запушваха устата когато се опиташ да "пее". След като се освободеше, почти винаги думите му бяха "Варвари - нищо не разбирате от изкуство".

25

Анонимен

преди 6 години

Терзийски трябва да знае, че има световни писатели, които се продават в милионни тиражи и печелят повече от Григор. Той обаче никога няма и да се доближи до техния талант. И това му е много, да не се оплаква.