48

Анонимен

преди 6 години

Русия е под санкции, още от началото на 70-те, едва ли нещо може да ги изненада...

47

Анонимен

преди 6 години

Единствената суровина,която руснаците не спряха да изнасят са жените. И в годините на соца и в годините на Русия рускините правят ВСИЧКО само и само да скъсат синджира към която и друга държава да е. Да е чул някой за американка женена за руснак и живееща в Русия?!

46

TRUE

преди 6 години

Без да влезе икономически в Европа, тя(Русия) няма никакви перспективи да заглоби в кризата дето е на врата на съюза.Е което е верно верно е!

45

Анонимен

преди 6 години

До#42Първо виж какви кашкавали(сирена) ядат в Москва и опитай да ги сравниш с нашите:-)

44

до 40

преди 6 години

и какточно руснаците ще използват най-съвременните технологии когато те не са техни??? нали н есмяташ .че чуждите фирми разработват технологии които после правят обществено достояние ?? нооо от къде си копирал този лозунг...

43

шматка

преди 6 години

Тука един к.алпак постоянно повтаря..умиращия ЕС..Умиращия ЕС създава собствена армия бе опорко.Хем умира хем расте.Как става това

42

тинтири минтири

преди 6 години

До ШматарокЯ виж кой тая година е най-големия износител на пшеница па фантазирай на тема сирена!

41

Шматарок

преди 6 години

До обречениКак ще изнася като няма какво да ядат. Днес казаха, че Италия ще ги съди защото се опитват да произвеждат "италиански" сирена в Русия. Което е смешно всъщност :) Нещо като Марципан от едно време.

40

Анонимен

преди 6 години

До #33Смятате с танкове и гаубици да бо рите Мечока... Ще минат и без тях, поне докато могат да вдигнат във въздуха няколко хиляди килотона за броени минути.

39

Анонимен

преди 6 години

Широкото присъствие на Русия на световната сцена е гарантирано от географското й положение в сърцето на Евразия, нейния ядрен арсенал и несравнимо богатство от природни ресурси - да не говорим за все по-способните и военни, дипломатически корпус от световна класа и съзидателна научна общност, която е способна да използва най-съвременната технология за национална цел. Русия няма никакво намерение да се присъединява към един умиращ съюз.

38

до 36

преди 6 години

ес ще оцелее именно защото е единственият начин , еврпейските граждани да бъдат защитени от страни като америка,китай,турция . както във всяко семейство и в ес има търкания но заради взиамният интерес никой няма желение да напусне...то и за това каталунците се отказаха от независимостта

37

Шматарок

преди 6 години

До шматкаЯпонците купуваха нашите мотокари, защото нямат олово. После ги разглобяваха за скрап /чисто нови/ и от един наш правиха три техни.

36

Анонимен

преди 6 години

Единствения шанс да се отървем от де-би-ли като тоя дъртак е БГ да влезе в Евразийският съюз.

35

Анонимен

преди 6 години

Къде да се присъедини? ЕС върви към разпад и няма вероятност той да оцелее при това развитие на международната обстановка.

34

обречени

преди 6 години

"Според руски учени в момента между 70% и 79% от електрониката, която е необходима за руските въоръжения, се внася."Само че според същите учени трябват между 5 до 10 години да почне да се изнася.И като това се случи ко праим?Щото Русия вече почна да изнася храни... за ужас на "санционерите".

33

Анонимен

преди 6 години

Раша в Ес! Това е виц.

32

Анонимен

преди 6 години

Същински бащичко :-) Многознайко и експерт по всичко :-)

31

Bahur

преди 6 години

Е по велика простотия не бях чел. Кви хапчета гълта сашето ?И Русия ще дойде в съюза. С танковете. Няма да е сефте

30

Handel

преди 6 години

Тоя дрънка глупости. "Въобще Русия изостана в областта на технологиите. Това е голямата разлика между СССР и сегашна Русия". Няма как Русия да е изостанала, тъй като нито Русия, нито СССР някога са били в крак с технологиите. И по руските, и по съветските нефтени полета дори и ламарината е вносна.

29

Анонимен

преди 6 години

Европейският съюз се разпада, а Евразийският съюз се разширява.