18

Анонимен

преди 6 години

Ами те руснаците уж и Тръмп избраха ама такава мотика настъпиха..........Сега Обама ще им се види като майчина милувка...

17

Анонимен

преди 6 години

Пък на мене София ми прилича на арабски халифат. Дане би да сме троянска овца и на арабите.

16

Анонимен

преди 6 години

До Зозо Я като си толкова грамотен посочи къде в Лисабонският договор се посочва, че ЕС има знаме ?

15

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

Проблемът с руското влияние в България от една страна се крие в това, че - ВЕЧЕ ЦЯЛО СТОЛЕТИЕ СЕ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ ОСВОБОДИЛИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДА ИМАТ НЯКАКВИ ИНТЕРЕСИ ОТ ТОВА ! ВНУШАВА СЕ НА БЪЛГАРИТЕ ,ЧЕ ТРЯБВА ВЕЧНО ДА СА БЛАГОДАРНИ ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ БЪЛГАРИЯ ПЛАТИ НА РУСИЯ ТОНОВЕ ЗЛАТО ! КРИЕ СЕ И НЕГАТИВНОТО ОТНОШЕНИЕ НА РУСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ СЛЕД ВТОРАТА СВ. ВОЙНА ! ЕДНО ШЕПА ПОЛЕЗНИ И.ДИОТИ ВНЕДРЕНИ ВЪВ ВЛАСТТА УСПЯХА ДА ВИ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ !

14

Голата истина

преди 6 години

А бе тия русофоби що освен по медиите никъде не съм ги срещал? На скоро бях в компания с едни герберасти и там едни руски песни...... За родину! и т.н. Питах ги що тъй правят а те казаха че цялата им партия е правена по образец на Единна Росия и такива русофоби като като оня с досиетата дето ги напусна са само за заблуда на американците.Те били ЕС щот от там идвали кинтите но от Русия не се отказвали щот и от там още капе.Какви генерални истини казват хората на смес от водка и бърбън!

13

сминдух енд чесън

преди 6 години

По принцип сме прости и ограничени,обаче парите на ЕС не са за изпускане,това е максимата на всеки средностатистически комунист и настоящ социалист.Демократите у нас са пренебрежимо малко затова и нямат достъп до властта

12

Анонимен

преди 6 години

Интересно колко пъти "Днес" ще пускат един и същи материал с "Полезният ***"- Марк Галиоти.

11

Най просто

преди 6 години

Русия построи АЕЦ Козлодуй за да има евтин ток ,а Европа закри АЕЦ Козлодуй за да има скъп ток и да няма индустрия,е как да вярвам на Запада който има Българите за ман га ли и ***,и купува на кило БГ политици за да бъде зле държавата,и бедни хората!?

10

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

9

Щирлиц

преди 6 години

"Дори само ако се разхождате по улиците в София, ще ви направят впечатление многото улици с имена на руски царски генерали"Тоя какво иска,имена на американски генерали?Нали си има паметник на авиотерористите пред хамериканското посолство,това да коментира!

8

Мишо

преди 6 години

Русофилството трябва да бъде квалифицирано като национално предателство в НПК и да се наказва с минимум 20 год. затвор, конфискация на имуществото и лишаване от българско гражданство. Само тогава България ще стане нормална държава.

7

рж

преди 6 години

тия на запад си напълниха джоба от бизнес с русия а за нас само това разправят - влияние влияние...

6

Зозо

преди 6 години

... Имено те могат да бъдат податливи на руските усилия...За 2 бири палят знамето на ЕС на яз. Копринка. Слабограмотни, продажни мамелюци! Всекидневно молещи се пред портрета на сатрапа Путин.

5

Анонимен

преди 6 години

По-*** и антибългарска статия отдавна не бях чел.

4

пак

преди 6 години

Глупости ....

3

Анонимен

преди 6 години

На второ място, самите българи имат голям афинитет към Русия в исторически, културен, езиков план.Какво от това ще хвърляте хора в затвора, защото харесват Русия ли? Този да си мери приказките.

2

Анонимен

преди 6 години

Къде е оная гаванка с мантрите за един народ, език и култура?

1

Анонимен

преди 6 години

Налазвайте каскети!!! Ще има рубли!!!