79

До 83

преди 6 години

Ти не се грижи за чуждата мизерия а гледай своята....дори и пленява на Запад вече не вярва на изтъркания хит Русия ще ни нападне.....за сега все още върви сред Поща и Прибалтика поне се оправдават огромните средства за НАТО и неговото съществуване....както е и обществена тайна че НАТО се използва за сваляне на Саддам и Кадафи...но не успя с Сирия.

78

Анонимен

преди 6 години

ПРИМКАТА СЕ ЗАТЯГА-ДНЕС ОТ ООН ОБЯВИХА,ЧЕ ЗАПОЧВАТ МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПО ИНФОРМАЦИЯ И ФАКТИ,ЧЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ СА ДОСТАВЯЛИ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ В СИРИЯ

77

Анонимен

преди 6 години

Разбирам и съчувствам на краварите и пропагандаторите им, пред гледката на руската мощ! Но - успокоите се! Русия е велика,силна и великодушна! Русия няма да се занимава с нещо толкова долно като кравария! За кравария - максимум Кимчо севернокорейски, повече не си струва!

76

до Жибор

преди 6 години

Ъхъ,пластмасов модел е!Ама гледай да не ти лети над главата,хихи...ако не вярваш,питай аверите си с шал@@@варите,те знаят! :)

75

pencho

преди 6 години

Гледам и съжалявам бедните руснаци, които са като нас. Те го плащат това безумие

74

Карлсон от Покрива

преди 6 години

Абе какво стана с пътническия им самолет, дето пак бил велик и щял да изпотерепе Боингите и Еърбасите? Нещо се умълчаха...;)))

73

до 75

преди 6 години

ЗИЛ-овете бяха военни машини, за военно време, не за нежни принцеси с лакирани нокти и прашки като тебе.

72

Do 64

преди 6 години

Ами купи си и ти интегрални схеми и два двигателя от Фолксваген и си направи самолет....айде бегай че си личи че си търп.о парче....ти да не мислиш че в авиониката се използва ширпотреба електронни схеми.....използва се електроника с военно предназначение така че никой не може да каже каква електроника се използва.....самолета е много по добър от прескъпия *** ф35 на фащките

71

Анонимен

преди 6 години

Американските невидими ръбати москвичи едва летят и се крепят в небето заради стелт технологията.

70

ХМ

преди 6 години

Трафик генератор!Редовните авто-невежи с претенции за рейсъри ще изкарат всички хиперкарове на състезание с горката Ладичка.Силен аргумент за величието и качествата на 600 годишна империя.Волга В 8 е яка колица ,ама е много рядка.

69

Анонимен

преди 6 години

Аууууууууу!Страхотия.От 2019.

68

Жибор

преди 6 години

Това на снимката ми прилича на пластмасов модел за детска играчка,затова не завиждам а ги ожалвам.

67

ssdd

преди 6 години

Руските пияници ,нямат нито един изтребител 5-то поколение ,който да е във въоражение.От този може би ще има 10-на бройки.САЩ имат около 500 самолета 5-то покоеление..е за какво си говорим въобще ?

66

Анонимен

преди 6 години

"Специалиста" по Кузя се появи,време беше да си заработиш паричките,а?

65

:)))))))))))))))))))

преди 6 години

Изоставането на руснаците е безнадеждно. Единствено кооперация с културния и цивилизован свят може да ги спаси, но те са в пълна изолация. Опасно е да се общува с ***, живеещи все още в землянки и пиещи препарат за вана (Бояришник), които живеят в политическа система от 19 век!!!

64

ХМ

преди 6 години

Детройт ФАЛИРА!Хиперболизирани сравнения АМГ за 500 000лв с малолитражка от 70 година ай моля на кухолеиките ,вече не минават.

63

Рашко Рашев

преди 6 години

Никого лично не искам да обидя братя русофили и руснаци. Ей така просто си помислих, щом могат толкова мощен двигател на самолет да проиведат как ли пьк една мощна кола неможаха....

62

Анонимен

преди 6 години

По последна информация новите Су-57 били стелт, ама само когато летели около Кузя, които ги прикривал със свръхмодерна димна завеса.

61

Ген. Колев

преди 6 години

Това е новото име на ПАК ФА / Т-50 от който има направени само 6 ПРОТОТИПА. От които два са без двигатели за изпитания! На въоръжение към момента са 0 нула зеро... само мокри русофилски сънища за величие!

60

Анонимен

преди 6 години

Големи отворковци соросоидалните, като че ли цял живот в завод за самолети са работили в Русия, та коментират въшките гладни...