78

Анонимен

преди 7 години

Супер смешно е да гледаме всички страни от източна европа присъединили се към ЕС през годините и част от бившия комунистически блок как се развиват и там нещата се случват към по-добро далеч по-бързо, а тук гледаме едно масово съпротивление и тотален отказ от старите комунистически муцуни да приемат 21 век, всячески действайки така, че да държат страната в 20-ти. Как Словения, Румъния, Унгария, Чехия, Естония, Литва, Латвия, Хърватска, Словакия успяват, а ние не, къде ли е проблема?

77

Анонимен

преди 7 години

102 какво общо има с ЕС това

76

БЪЛГАРОФИЛ-ТУРКОФИЛ

преди 7 години

вижте сега братя българи. Никога с православните *** от Русия - разбрахте ли?! Или трябва с бой да ви доказвам и показвам?!

75

торен бръмбар Бибитк

преди 7 години

Не вая срам, популисти такива, оставете *** да крам на воля.

74

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че ни харесва, България се променя със всеки един към по-добро.

73

Анонимен

преди 7 години

русофоб 97Утре като ти утрепе някой джихадист семейството ще те питам за разбирателство и свобода. Всеки вика: на мен не може да ми се случи!

72

БЪЛГАРОФИЛ!

преди 7 години

След 45 години гмеж и насилие 1989 2,5 млн наши избягаха и с право. След 27г. Простотия, чалгаризация и мафия България умря тотално. От кое да съм доволен от престъпния комунизъм или фалшивата демокрация??? Ес е феодално- неоколонизаторски "съюз" От типа на ссср и на сащ. Българи, помнете!Изберете си Българин Войвода за Водач другото е т...к работа! Пазете се от американци, руснаци, турци и германци!

71

(-_-)

преди 7 години

От това, че България е в ЕС се радват най-много ония *** субекти, че могат безпрепятствено да развиват проституция, кражби и др. дейности свободно в по-богатите страни от съюза, а обикновените хора реално на какво да се радват?

70

Анонимен

преди 7 години

Откъде имаш свдения за Латвия? Там откакто са в ЕС, населението намаля двойно. Дори и еврото не им помогна за жизнения стандарт.

69

русофоб

преди 7 години

така е, ще видите един ден как ще живеем всички заедно - обратни, араби, черни, кафеви, дори може и българи. И то в разбирателство, свобода и вяра в доброто. Но един русофил как може да разбере за какво говоря - не може, щото са путинисти

68

АНТИ

преди 7 години

Проблема е, че тук живее днешното крадливо население !!Щели да се оправим с промени?!ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ !!!

67

Анонимен

преди 7 години

Точно за бай Тошо и за Расия нема да рева никога, живял съм по онов време, имам деца на 25 и 22 години виждам ги как живеят те днес и възможностите които имат, знам и аз как съм живял на тая възраст по време на правешкия ***, и няма как да съжалявам за онова време

66

Анонимен

преди 7 години

А ние го честваме тоя празник от 1944.

65

Аспарух

преди 7 години

Да видим какво ни донесе ЕС,едрият Западно Европейски бизнес уби нашият малък бизнес.Затвориха сумати заводи(от там много безработни).Влошеният бизнес климат доведе до убийствен демографски срив(България си чезне).За сметка на това сме на поледно място по доходи,границите са ни разграден двор(по заповед на същият ЕС).У нас се строят повече джамии отколкото църкви,ще разселваме мигранти.Благодаря на такъв ЕС.Както казваше П.Бочаров да,да,ама не.

64

10 години мрак

преди 7 години

Да, честваме 10 години колониално робство и геноцид над народа

63

10г. мафия ГЕРБ

преди 7 години

10 години България в ЕС----------------------------------Всичко е измислено от дългоносите.

62

Анонимен

преди 7 години

Има едни последни поколения, които масово от тях се оказаха некачествена семка и те все още дърпат конците, и с изостаналият си начин на мислене от миналият век не позволяват на страната да се развива, докато си мислят, че действайки така, както винаги се е действало тук ще постигнат положителни резултати, това поколение ще се изчисти до 20 години, ама след тях май ще останата само роми, още по-зле. Тия от чужбина където като се пенсионират ще се върнат, не знам къде ще се върнат и в какво.

61

Анонимен

преди 7 години

до 88 Брат, дилърът ти добър, ве! Дай адрес!

60

Анонимен

преди 7 години

Забелязвате ли, как русофилската агитката става агресивна, говори за Белене, убижда,...Ето така се в живяло до 89. Терор и разруха.Сега ни обесняват, как било супер преди.Ужас

59

Ангела Меркел

преди 7 години

много съм доволна от Борисов и русофобите в България - супер са, про западни, приемат арабите, радват се на обратните, истински европейци!