38

Анонимен

преди 7 години

Радев спечели дебата, макар че можеше да бъде още по-остър в отговорите си на моменти.Затапи Цачева с това, че тя е кандидатът на ДОСТ. Тя спечели най-много гласове в Турция и Столипиново - факт, който прие с наведена глава.Това със сълзите бе мелодрама, на която мястото й не е на предизборен дебат. Не може да разчиташ да печелиш гласове по този сапунен начин.

37

Робин Худ

преди 7 години

На няколко пъти Радев спомена за духовността и спойката на нацията, което ми направи изключително добро впечатление. Змията пред смъртта си опита да клъвне за последно, с заготовка от Конфуций, която само подтвърди, че тя би била "Плевньо 2"Радев ще е Президент!

36

Анонимен

преди 7 години

Дебат, силно казано, и двамата бяха невзрачни, Цачева с с малко по-добра реторика, Радев - с малко по-добри аргументи. Пълна скръб, истината е, че Радев е с манталитет на шапкар, ***. Можеше да я закове за толкова неща, а не го направи. Тя го плюе, той се прави, че дъжд го ръси, тя пробутва някакви сълзливи измишльотини, той пелтечи, че съжалявал за загубата й. Явно шапката стяга главата и изтрива мозъчните гънки, колкото и превелик пилот да е. Трагедия, трябва да избирам между куцо и сакато

35

Анонимен

преди 7 години

До ДемагогияАми, нищо не си разбрал значи. Аз пък разбрах, че Цеца ще реве когато трябва да е върховен главно командващ. Разбрах още, че вицето е предан човек. И кучето ми е предано, но не става за вице. Разбрах, че наследниците на репресирани не са били преследвани, а приемани и издигани в партията. Разбрах и за кого ще гласувам без съмнения и с доверие.

34

Робин Худ

преди 7 години

Слаба и нервна първа част на дебата. Водещата изпусна дебата, оставяйки кандидатите да си разменят въпроси - "домашна заготовка" (това важи най-вече за Цачева). Цачева започна агресивно, атакувайки слабото място на генерала - знанието в дълбочина на правните врътки в законите. Радев постепенно изравни мача и до финала до финала стоеше много добре. Цачева се усети, че губи двубоя и пусна "драмите" в личен план ... Прави чест на генерала, че реагира адекватно!

33

Анонимен

преди 7 години

Aко бай Тошо беше жив, щЕх да гласувам за него.

32

мажоритарно

преди 7 години

половината пасуват, другите си избират мис Вселена и преводач на Президентството. утешителното - при авария на колесника, дженерал Радев ще може да ползва катапулта на фалкона без инструкции.

31

Анонимен

преди 7 години

След дебата, мисля, че Радев ще бъде най - успешният български президент до момента.Има и личните и професионалните качества да постигне това

30

бай иван

преди 7 години

И това нещо е председател на парламента...., с юридическо образУвание.

29

Тодор

преди 7 години

Малий, Цецка да и се ненадяваш размаза американското кадърче.

28

Anonimen

преди 7 години

Аааа Цуцка,не се сравнявай с генерала.И е по-млад и е по-готин.

27

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Дебатът изигра своята...роля.Десетината пишещи в полза на Цеца,вече не се...обаждат,явно са в процес на...катарзис.Напълно ги разбирам.

26

ИЗБОРИ

преди 7 години

Моя избор се потвърди пак , само заради Обещанието на Радев че ще докара Прокурори от Румъния за да вкарат БГ Прокурорите в Затвора .Съдебна Реформа в България няма как да се случи , те са като свински черва с политиците и парите . Ще ги стресне само метод като този на Бай Тошо - Белене и на Прасетата за закуска .Мафията се бори със специални Закони , Хуманни .

25

Анонимен

преди 7 години

Нещо се обърках от този театър. Я ми кажете кое е вярно - не са им давали да учат на децата на народните врагове или са ги пращали в РАБФАГ от където след 6 месеца на сто процента влизаха без приемни изпити да учат където си искат

24

Анонимен

преди 7 години

Не ми се мисли, ако се случи някакъв национален катаклизъм, Цецка ще плаче ли или ще действа? Да се надяваме, че това беше само предизборен етюд. Все пак, за дедо си говореше, а не за "обикновените хора", които тя отличава от депутатите и близките си. Иначе, ни се е...мамата на държавата и нацията!

23

Нямаше да гласувам

преди 7 години

на втория тур, обаче тази вечер Цачева ми хареса, беше земна, премерена и сериозна! А на прехваления генерал не му прави чест да я нарича турски кандидат! С това много ме отблъсна от себе си! Така че избирам нея, дори да е загубена кауза, не ме интересува!

22

toti

преди 7 години

Изключителен кавалер се показа господин Радев. Аплодирам коректното му отношение. Харесвам изказа му - точно и ясно. Сигурно е че и морала му е на високо ниво. Интелигентен, умен, с бърза мисъл. Давам му моя глас с надежда, че ще е такъв, какъвто е сега и когато стане президент.

21

Анонимен

преди 7 години

Има ли го вече в youtube?

20

хаха

преди 7 години

Ако цеца се срещне с тръмп , няма тя да е плачещата. Тръмп ще плаче докато бяга

19

до 41

преди 7 години

А какъв политически опит има сегашния президент? Това че е като пудел за всеки по-голям от него