43

Анонимен

преди 7 години

Дано да унищожат с нея целия свят!

42

Анонимен

преди 7 години

КАФЕВАРКИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРАВИ, ДОРИ И НИЕ АКО СЕ НАПЪНЕМ, ЧЕ СГЛОБИМ НЯКАКВА, АМА ТОВА ДОРИ И ЕВРЕЙСКИТЕ УЧЕНИ В САЩ ТРУДНО ЩЕ НАПРАВЯТ.

41

Анонимен

преди 7 години

Голям прас дали ще падне една ядрена ракета или 20 и ще направят същите поражения е все тая. Ядреното оръжие е нещо, което всеки нормално мислещ политик и лидер би използвал само за защита от ядрено такова, а не за атака. Като цяло атака с ядрено оръжие за атака е безсмислено, тъй като предположението от използването на оръжие е завладяване на територии, ресурси и т.н., а с ядреното оръжие всичко бива унищожено и неизползваемо за стотици години напред.

40

...

преди 7 години

Едни държави говорят за икономическо развитие, успехи, спорт, култура и общество и се хвалят с постиженията си, а други акцентират върху оръжия, заплаха, война, страх - всеки с приоритетите си в живота...

39

Анонимен

преди 7 години

Дума не може да става за войни, това е лудост! След война край на живота!

38

аз

преди 7 години

До Анонимен 36Злобата която лъха от твоите думи е признак на слабост и робство,прощавам ти за невежеството...

37

ФАКТ

преди 7 години

Който се е заял с руснаците - добро не е видял.Исторически факт !По-добре да сме братя с една толкова близка и приятелка нация като руснаците, отколкото насила да ни превръщат във врагове.И нека в Русия да знаят:НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАМЕ РУСИЯ !!!

36

Анонимен

преди 7 години

Добро лекарство.Браво.

35

Анонимен

преди 7 години

До да е ясноНищо не е ясно. И тази непроизведена ракета не може да преодолее "Иджис".

34

Хм

преди 7 години

Тея неща са силно преувеличени!Със сигурност не може да унищожи територия колкото Франция!Обаче ако се взриви в Атлантика(примерно) ще предизвика доста интересно явление-височка вълна.А американското източно крайбрежие е доста ниско....

33

wes

преди 7 години

Kaто я пуснат в САЩ тая "сърма" ,там ще стане голям "Гювеч" образна казано.

32

Анонимен

преди 7 години

До В. Владимирович"Смята се, че новата ракета изминава по над 7 км за секунда.смята се от руската пропаганда :) смешници

31

Надхитрейков

преди 7 години

ПВО просто ще бъде "надбягано".ЗРК С-400 Триумф "стига" 4.8 км/с.Да имаш такава "играчка" е като да имаш свръхмощна озвучителна уредба в къщи-не че си решил да оглушееш. Тактиката е в превантивното възпиране "ястребчетата" от НАТО.Иначе света върви към по-добро и човек за човека е ракета(:.Абе на колко ли Самсунга Ноте 7 се равнява тая ракета?Браво, рядко грамотен препис е статията.

30

СС

преди 7 години

не правят нормални телевизори и коли защото са се отдали да правят оръжия и нямат време да се занимават с глупости перални и тем подобни, правят там колкото да им свършат работа, но виж с оръжията са топ 1 американците изостават...да си правят телевизорите и да не дават много акъл по света щото да не ядат големите ракети

29

Анонимен

преди 7 години

До МомоКола, телевизор и телефон можеш да си купиш, но ново и съвременно ПЪЛНОФУНКЦИОНАЛНО въоръжените не можеш!а акъл откъде може да си купи един путинопитек?

28

Asthfghl

преди 7 години

До BLACK DEATH FOR ZIONТи пръв ще си оправен.

27

Анонимен

преди 7 години

Сега разбрахте ли защо НАТО разположиха ракетен щит в Румъния? Разбрахте ли защо българите трябва да сме адски благодарни на НАТО и защо да продължаваме да мразим руската ***?

26

Анонимен

преди 7 години

500-те наркомана, дето ги изпуснаха във Виетнам са напъплили днес бегето :)

25

Муахахахаха

преди 7 години

До Анонимен- абе ти да не живееж в редакцията на раб.дело.Телвизори могат да правят но го оставят наПакистанци китайци и бахрейнци.Обаче правят технологои които другите и не могат да сънуват и никога не могат да достигнат.За колите им-че то в Русия заводи имат всички световни производители произвеждат годишно 2,2 милиона бройки автомобили за вътрешен пазар иза износ.Поне за това данни болл.А за дрехите и др.магазини -личи си че живееш още в комунизма.

24

Анонимен

преди 7 години

ИМА МНОГО ИЗКУФЕЛИ СТАРЦИ