38

Анонимен

преди 8 години

Без да правим много сложни анализи , само за това , че Меркел наводни Европа с т.н. мигранти заслужава да отиде в затвора . Независимо от успехите или неуспехите на нейната политика . Народа не иска да живее с мюсюлмани , а тя ги натресе .

37

Срам!

преди 8 години

Чудно ми е поръчковите ***, които пишат такива простотии, дали не им вонят на лошо устите от такова близане на ***?!Днес.бг - вие сте срам и позор за журналистическата гилдия!

36

Djin

преди 8 години

И Путин неможе да направи това което Меркел сама си направи!

35

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да ви е тъжно - Шмъркел отдавна е прещракала. Клекна на бежанците(хубаво ли ви е, а?), клекна на турците(пак ще ви е хубаво), постоянно пере секири на България и ни прави за смях и срам. Не виждам защо пищите в нейна подкрепа - тя води откровено антибългарска политика, а уж сме съюзници!От Путин не знам какво искате - с него не сме съюзници, та от него спокойно можете да очаквате всичко. И пак получавате по-добро отношение, отколкото от съюзниците ни. Отрезнейте малко!

34

Анонимен

преди 8 години

Всеки има право на мнение в демократичните страни (не като в Русия)но Путин е най тъпия политик на всички времена!Вместо да направи най голямата страна в света с най много природни ресурси богата и народа живеещ там богат той направи не *** а разнебитена *** там!Тия или са още с крепостническо мислене или не знам какви са та да допускат да живеят не 21 а ,..в 18 век!

33

Анонимен

преди 8 години

Не знам как Путин ще обяснява на руснаците след година, че от Миг-ове и Су-та борш не става..

32

Анонимен

преди 8 години

Не знам за Меркел, но Русия в лицето на Владимир Путин за цялата си история има най-великият си държавник! Велик! И това кърти нервите на бо.клуците!

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37Както и е факт това,че си с вроден *** и пълна духовна тъпота!

30

ДО 36

преди 8 години

Поправка - по данни на САЩ Посолството е БГ .Не бъркай ООН , тази организация не дава такива Статистики .Може да те съдят за уронване на престижа .

29

Анонимен

преди 8 години

Ха ха комуниста му са иска комуниста да си прибере рожбата.Затова краварите я подслушваха тая щото е била в комсомола на гдр ;D

28

Анонимен

преди 8 години

тая изглежда като облъчена , да не са стигнали американците до тайна в живота й в Източна Герания , като агент на Щази и да я шантажират

27

Анонимен

преди 8 години

БВП на Германия е ДВА ПЪТИ по-голям от този на Путиландия. Факт!

26

АТАКИСТ

преди 8 години

ДО 32 Точно защото е леко луд Владимир, затова ви поставя на място вече 10 години, отре.пки хамерикански.

25

ЛОШО

преди 8 години

Меркел е като Борисов , дават пари за нови Домове на Ромите .Във Варна са построени домове за ромите предизвикали потопа , в Перник след земетресението има още българи без дом .

24

пепи

преди 8 години

кой си ти бе *** да я свалиш от власт Направи така че народа ти да живее добре като германците Ти само оръжие и оръжие Кажи веднаж хляб и мръвки или като имат водка им стига това !!!Меркел могат единствено германците да я свалят Властта и се клати от време на време но те и на коча се клатят ама не ПАДАТ бе пръдльо!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Според BGA търговският стокообмен на Европа с Русия представлява около едва 1% от брутния вътрешен продукт на Европейския съюз, но и цели 15% от БВП на руската държава.Немската търговска асоциация също така отбеляза, че Русия е 11-тия най-голям търговски партньор на Германия, като около 6200 германски компании имат активна двустранна търговия с Руската федерация за повече от 76 млрд. евро на година.

22

OMG_Lucker

преди 8 години

Ние също искаме баба Меркел свалена и идеите й низвергнати. Достатъчно поразии сътвори тази лейди.

21

Анонимен

преди 8 години

"Русия няма нищо обаче, нито успешна политика, нито икономика. Те имат само това"

20

Анонимен

преди 8 години

Историята, с кучето, истина ли е?

19

реалито е такова

преди 8 години

Путин в Берлин...........Меркел в Сибир.