33

Анонимен

преди 9 години

По-голяма глупост не можахте ли да измислите? Ами кабинета на Орешарски кой го свали- ГЕРБ подпомогнат от САЩ ли? Работете за добруването на бедния български народ и не се занимавайте с глупости!

32

Анонимен

преди 9 години

Боко го свалиха началниците от Посолството заради Южен Поток и защото наложи мораториум на шистовия газ, опитваше да играе двойна игра и с Русия и с началниците. Сега се опитва пак нещо такова и може и сега да го шитнат пак. На тях им трябват само Кунева и Митов, Боко е само за пълнеж.

31

Анонимен

преди 9 години

Я ДАЙТЕ ДА СИ ПРИПОМНИМ САМО ФАКТА КОЛКО ГОДИНИ ГО ДЪВЧЕХМЕ ТОЗИ ЮЖЕН ПОТОКТО ГО ПОДПИСВАМЕ ТО (КАТО НИ ПРИТИСНЕ ЗАПАДА) ОФИЦИАЛНО СЕ ОТКАЗВАМЕ. И ТОВА Е НЯКЪДЕ 5 ГОДИНИ. АМИ РАЗБИРАЕМО Е ЧЕ НА НЯКОЙ МОЖЕ И ДА МУ ВТРЪСНЕ И ДА КАЖЕ КАТ НЕ ИСКАТЕ ВИЕ ТО НИЕ ЩЕ ПОТЪРСИМ ДРУГИ ...ТО ТАКА И СТАНА.. И ЗАЩО СЕГА НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ОБВИНЯВА МОСКВА НАПРИМЕР ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ЗА СВОЯТА НЕДАЛНОВИДНОСТ ДЪРЖАВНА БЕЗОТГОВОРНОСТ И ДА ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ С ПОДОБНИ СТАТИИ.. ПОЕМЕТЕ СИ ОТГОВОРНОСТ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ

30

Анонимен

преди 9 години

Борисов сам си подаде оставката, скъпи ми франсета, след рекордните сметки за ток, които изкараха хората по улиците. А мисля, че всички видяхме кой е диригента в България, когато пристигнаха тримата американски сенатори, прекратиха енергийните проекти и свалиха кабинета на Ореха.

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 24Борисов си живее и то много добре. Ние да му мислим. Той няма нужда от твоите хвалебствия.Ти обаче затягай здраво колана - скоро ще го затегнеш още няколко дупки. ***.

28

вервайте си

преди 9 години

Жалка долна пропаганда!

27

Анонимен

преди 9 години

свалянето на орешарски е платено или организирано от ? не вярвам да е от хора свързани или плащано им от сащ,цру !

26

Анонимен

преди 9 години

Добре, че руснаците купиха Нефтохима да се запази. И хората взимат заплати и то добри. Какво стана с Плама- Плевен. Една разруха видяхме от така наречените западняци.

25

анонимен

преди 9 години

Вие още ли не сте чули ,че вчерашното земетресение във Варна руснаците са го предизвикали.Да ни отмъстят бе хора,заради това че бълваме глупости против тях.Да знаете колкото и налудничаво да ви звучи и това ще чуете,толкова сме се видиотили.

24

ббб

преди 9 години

Борисов сам си организира протестите след телефонен разговор с Путин. Какво са си казали - можем само да гадаем, но протестите срещу Борисов 1 са организирани от самият Борисов. Какво може да му е казал Путин? Да се разкара и да не пречи, че всичката информация за ББ на 90-те (наркотици, мутрящини, цигари, може би и убийство) ще бъдат показани наяве. Неща, които всяка значим тайна служба знае за нащо Боко. Просто Боко отстъпва пред всеки, който му покаже, че знае всичко..

23

Анонимен

преди 9 години

Напред с братска Русия!

22

Анонимен

преди 9 години

Igri :-\Na Volen trolovete mu otnovo sa na liniq i cakat minusi!

21

атанас

преди 9 години

До 4Под чия диктовка? Абе ***, единият фалира държавата, другия назначи олигарх за шеф на ДАНС. То не ти трябва много акъл да се сетиш, че народа няма как да търпи чак толкова.

20

Хм...

преди 9 години

Днес Кремъл се опитва да запази близките си връзки с най-верния съюзник на СССР по време на комунистическата епоха - България, посредством тесните си отношения с българските комунисти, които сега са "социалисти"---------------------------------Боко се натиска, подмазва на Русия, бре! :)) Гнусно и недостойно поведение от гл. т на българските граждани които имат топли и дружески отношения към руският народ!

19

Анонимен

преди 9 години

Rusiya vinagi vo vsichko vinovna,samo Amerika prava: i v Afganistan,i v Irak,i v Liviya,i v Yugoslaviya i v Siriya i v Ukraina.A Borisov ne otkazval YuP,a otkazal Oresharski.Obicham monipulyacii ,kogda naroda na BG mislyat za bespametni ***.

18

до 4

преди 9 години

До АнонименКомунистите не е нужно някой да ги сваля, те сами се провалят, защото никога не си изпълняват обещанията! А дойдат ли на власт, правят всичко възможно да угодят на руснаците в ущърб на България! За едните рушвети и майките си ще продадат!Където е минал комунизма, 50 години трева не никне!

17

Анонимен

преди 9 години

Защо да сме зависими? Ние плащаме пари за природния газ и петрола, не ни ги подаряват както на Беларус или Украйна. Ние сме клеиенти, които плащат доста висока цена, така че ако ние сме зависими от доставките, то руснаците са зависими от нашите пари. Това е нормална икономика, какви зависимости, какви глупости? Ако някой има по-евтина газ или петрол моля да заповяда на европейския свободен пазар и да се конкурира с руснаците за клиенти. Стига фантасмагории.

16

PEPE

преди 9 години

Явно пак са се появили платените червенотиквеничковци, нали щяха да ви забраняват. Иначе не мога да си обясня мощния отпор срещу иначе абсолютно вярната статия. Малко се знае но преди да "освободят" Свищов от турско, преди това Руснаците са го запалили. Това за "братята освободители". А това че КТБ се опитва да саботира в съветски интерес и държи едрия бизне го знае всеки с IQ малко по-голямо от на ***.

15

Анонимен

преди 9 години

А свалянето на кабинета Орешарски пак ли е дирижирано от Москва? :D

14

Анонимен

преди 9 години

S kakvo iska da pomogne Rusiq na Balgariq? Mojebi s plateniq Volen aga ili BKP?