35

Анонимен

преди 9 години

Поражението е за американските *** ЕС !Путин го заби два ката на европейците . Южен поток вместо през България ще минава през Турция, те ще купуват и продават газа . В тях ще е кранчето за газа и те ще изнудват ЕС за гдето ги мотаят с присъединяването . Турция става газов център на : руската, азерската и иранската газ .Ние ще клякаме и ще купуваме газ от турците, Украйна още години ще е в гражданска война.Ами като ни са НЕДЪГАВИ политиците !

34

Анонимен

преди 9 години

Стана 9 и всички гейБери си застанаха на работно място-по форумите,да възхваляват буда-техния тати.

33

Винету от Банкя

преди 9 години

Тиквата осигури на своя авер Ердоган пари и показа за пореден път,че работи против интересите на България.

32

Анонимен

преди 9 години

НЯКОЙ са с къса памет-кой спря проекта-правителството на Орешарски.Причината-изискването на ЕС доставчика да не е собственик на тръбите.Колко щеше да бъде таксата за превоз за БГ-никой не знае-не е договорена.какво печели БГ-никой не знае.Как цената на проекта скочи от 3 на 4,5 млрд ?Защо българския участък се оказа 3 пъти по скъп от сръбския и 6 пъти по скъп от немския на северен поток?Забравихте ли че правителството на Орешарски упълномощи ЕС да преговаря от наша страна с Русия?

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30Да бе той Путин ни изигра. Те таквиз смеки като теб прости за това сме така цъфнали и вързали. Дали Путин ни изигра или никой от ЕС и САЩ не искаха този проект да минава през БГ. Ами честито бе европейче честита ти нова цена на тока честита. Честита ти загуба от 400 милиона годишно честито!

30

Анонимен

преди 9 години

balgaria q ypravliavat dypedavci alchni prestapnici i izmenici demokracia samo na dymi zablyjdenia i laji.

29

Анонимен

преди 9 години

Путин, спри газта за един месец и им гледай сеира!

28

Анонимен

преди 9 години

Savsem oglupja "New York Times" ot napulno logichnoto reshenie na Gazprom. Vmesto da se klanja na nepochteni, podchineni, rabolelni na vampirski neevropejski stremeji, prosto se otkaza ot proekta. A nali tova iska umnijat e svobodoljubiv Zapad - da se oturve ot "energijnata zavisimost" ot Russija i nejnoto "gospodstvo" v Evropa? E, chestito! A nai-mnogo na nas,Bulgarija. Naj-posle Russija postupi pravilno - na neblagodarnika s ljubov. Ha-ha, Bulgaria, "bratja nasi menshie", duraki nesusvetnie!

27

Сульо

преди 9 години

До Анонимен - да, ама к'ва е файдата за мене, метана 'место да пада се дига, некой шеше да кяри по веригата, но не и ***

26

енергетик

преди 9 години

Най после разбрах , защо толкова пищят другарите. Техни фирми се канеха да строят и да прибират комисионите . Е сега няма да стане , но и да стане няма да са фирми на БСП-ДПС нито на Дилянчо мамин .

25

Анонимен

преди 9 години

Няма да има никаква тръба през Турция. Володя просто отказва да признае, че е капо, тоя филм сме го гледали много пъти.

24

neni4a

преди 9 години

Явно в Ню Йорк Таймс пиша *** Каква загуба е за Путин,като пак ще има обходен маршрут от Украйна ,тоя път контролиран от Турция На загуба сме ние ,дето от пряк път ще ни заобиколят и ще го духаме Сега и доставките от Русия ако ни спрат поради неплатени сметки тотално ще го отнесем Но карай голяма работа

23

политолог

преди 9 години

Това да си необразован червен *** е голямо предимство в този сайт . Разбираш и даваш мнение за всичко. Енергетика, газопроводи, атомна физика, политика и даже за калолечението не могат да се опрат на червените ***. Сигурно за това БСП си подадоха оставка , защото разбират от всичко но по нещо по конкретно не разбират нищо .

22

Анонимен

преди 9 години

За 1 месец бокича е'а майката на проект за милиарди,което щеше да направи страната енергийно независима от посредници.До края на годината следва заем за 4млдр..поскъпване на тока и после се сещайте какво става с всички останали стоки,суровини и услуги-15 процента:))))))

21

Анонимен

преди 9 години

И България какво постигна с васалското си поведение спрямо Запада? Дали ще ни потупат снизходително по рамото за магарията в която ни набутаха? Едва ли. Но затова пък успяхме по най-*** начин да провалим една очевадна икономическа изгода за България.

20

Къро кяри

преди 9 години

Да не мислиш че има луди по света да ни дадът контрол на техния енергиен сектор и да зависят от ***??? Гърците са друго - те са цивилизовани от 2500 г и повече.

19

Анонимен

преди 9 години

Южен Поток няма да го има. Просто никой не иска да купува газ от Русия. В момента всички държави от ЕС търсят алтернативни източници на газови доставки. Внос на втечнен газ от Израел, Катар, Кипър, Египет, Норвегия и САЩ. Разработване на собствени шистови находища по примера на САЩ, където цената на 1000 куб/м газ е 100 долара (за сравненение Газпром я продава на България за 480 долара). Направо не спах от радост след тази новина :)))))

18

aaa

преди 9 години

Вече и на заклетите русофоби и "демократи" трябва да им е светнала лампата за какво безумие иде реч в клетата ни държавица и кой е прецакания от цялата работа,не е Путин във всеки случай.

17

Ясенчо

преди 9 години

На Плевнелиев като му е голяма устата сега да вади по 400 милиона на година от джоба си и да дава на държавата.

16

Анонимен

преди 9 години

Честита ви победа братя! Сега с тази победа зимата се грейте. Срам ме е че сте толкова ***! Нещастници не ставате зеле да притаквате камоли за политици.