57

Анонимен

преди 9 години

Леле леле!А бе,УЖ народе,много сме злееее,братя българи,многоооо!Ти да го изгонишс камъни и два пъти пак да му даваш властта,ееее,НЕМА ТАКЪВ НАРОД!

56

Анонимен

преди 9 години

Липсва реална декомунизация.Няма закон за лустрацията, няма забрана на БКП.В Украйна гласуваха закон за лустрацията, над 1 млн. души в Украйна ще бъдат засегнати от този закон. Т.е. Украйна ща започне да се оправя.Вижте например Румъния, Чехия, Полша.

55

Българин

преди 9 години

"ГЕРБ първи, но без жадуваните 121"Жалко. Кръв прос..ха медии ,президент ,журналистчета и плеймейтки и пак не можахте да "изберете"Б.Б.Какво ще правим сега ? Най -добре да вземем да направим едни нови избори.До като осигурим "вся власт совэтов". Или да оставим Близашки.Ще обслужва президентчето ,Б.Б. ,задкулисието ,олигарсчетата...Я да вземем да обявим война на Русия. Нали това иска т.н . президент.

54

това ли искате?

преди 9 години

Ако искате да ви управляват агент Буда и Цецо Лажецо, значи искате да има повече емигрирали, повече умрели, по-малко новородени, повече безработни, повече полудели, по-ниски детски, по-ниски пенсии и заплати, по-малко пари за лекарства, повече подслушани, повече онкоболни, повече мутри, повече бити и убити, повече самозапалили се и повече от другите самоубили се? Наистина това ли искате?

53

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще има виновни за кражбата на милиардите и висят със страшна сила пред погледа на народа.

52

Монархист

преди 9 години

По-важното е, че Тиквата фейлна! Ако никой не го подкрепи ще го изолират и ще си действат сами, както стана предния път. И искрено се надявам така да стане. Неграмотниците нямат място във властта.

51

Анонимен

преди 9 години

До 12345Aко ще и 1000 избори да направят , партия няма да може да управлява самостоятелно в БГ , затова --->>а не са направили работещо правителство с относителна стабилно мнозинство /не включващо ДПС / , а бой ги чака...Жестоко се заблуждаваш. Няма да има работещо правителств, политиците ги чака голямо крадене и големи пари, догодина пак ще има избори а теб и целия народ го чака много по-голяма мизерия.

50

Анонимен

преди 9 години

Ако турци и БКП не са в управлението може и да се получи, но това в България дали има начин да стане?След клонирането на ДПС - ББЦ, и БКП - АБВ, в политическият живот се вкарват заместители на турци и комунисти. Още няколко клонинга и в България всички партии ще бъдат само комунистически и турски.

49

keles

преди 9 години

И да лаете все тая - резултатите са такива каквито са ;)

48

дядо

преди 9 години

След като РБ преди минути отказаха правителство с гроб,нека ни е честита коалиция БОСТАН

47

Anonim

преди 9 години

Тиквата кво иска, всичко на тепсия. Нека го видим сега дали ще се прави на отворен.

46

Тъпчо

преди 9 години

Не може да му викаме тиква повече, след като спечели не е по тиква от нас.

45

Анонимен

преди 9 години

Нови предсрочни парламентарни избори догодина!А дотогава Тиквун ще се забавлява със овцете!

44

БЪЛГАРИН

преди 9 години

До АнонименАтака победа!

43

Митко

преди 9 години

Мутрите от ГЕРБ в затвора!

42

Кирил

преди 9 години

Скоро ще свалим ГЕРБ!

41

Тенгри

преди 9 години

Скоро ще има народе съд за тоя тиквун!

40

до 32

преди 9 години

мисля, че простия си ти по-скоро!

39

Анонимен

преди 9 години

МУТРАТА ПАК ЩЕ ГО ХОКАТ В ПАРЛАМЕНТА,ТОЙ НЕ ОБИЧА ТАКА

38

Жоро

преди 9 години

Ех, ще умре от мъка мутрата.