17

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ХУНТАТА Е НА ПЪТ ДА ИЗВЪРШИ РИТУАЛНО САМОУБИЙСТВО.ДАЙ БОЖЕ ДА СПРЕ ТРАНЗИТА НА ГАЗ ЗА ЕВРОГЕЙОВЕТЕ В ТОВА ЧИСЛО И ЗА НЯКОИ ПИШЕЩИ НА ТОЗИ САЙТ! ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПРОСТО-ВЪРХЪТ НА СЛАДОЛЕДА. ВЪВ ФАШИНГТОН ПРОДЪЛЖАВАТ С ЕДИН КУРШУМ /ХУНТАТА В КИЕВ ДА ИСКАТ ДА ОЦЕЛЯТ ДВА ЗАЕКА - ЕВРОПА И РУСИЯ НО ДА ВИДИМ ТАЗИ ЗИМА НА КОГО ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ СМЕТКИТЕ! ЛОШАТА НОВИНА ЗА НАС НИЕ СИ Я ЗНАЕМ ОТДАВНА Е ЧЕ ВСЕ СМЕ ОТКЪМ Е Б А Н А Т А СТРАНА ТЪЙ ЧЕ ТОВА НЕ Е НОВИНА А ЗАСЛУГА НА ПОМИЯРПОЛИТИЦИ КАТО РАЗБОЙКО И ПЛЕВНЯТА

16

виктор

преди 9 години

е сега вече го ядохме

15

Анонимен

преди 9 години

Българомразещата и мракобезната путинска *** отново в екстаз. Хайде обратно в сибирския гулаг да си развивате "бизнеса"

14

Анонимен

преди 9 години

Как живеехте без газ някога? Има слънце, има вятър. Позлвайте ги - безплатни са! Малоумно човечество. Алчни създания. ***.

13

Монархист

преди 9 години

Изведнъж на тия им пораснаха големи топки като чуха, че НАТО ще им праща помощ.

12

ЕХО

преди 9 години

До ТеоБРАТО КЪДЕ СПИШ, ГАЗТА ЗА УКРАЙНА ОТДАВНА Е СПРЯНА. НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ НИЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ. ИМАМЕ ГАЗ ЗА ОКОЛО 1 НАЙ МНОГО 2 МЕСЕЦА, АКО Я СПРАТ. ЕТО ЗА ТОВА БЕШЕ НУЖЕН ЮЖЕН ПОТОК, СЕГА ВМЕСТО ДА ИНВЕСТИРАМЕ В НЕГО, ЩЕ ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИ ЩЕТИ ЗАРАДИ *** УКРАИНЦИ.

11

Анонимен

преди 9 години

Сега всичкото *** и гербераст начело с *** а да не забравя и Вегенин да бъдат арестувани и да започват да копаят за Южен Поток.

10

Анонимен

преди 9 години

Страхотна оферта. Та на кого точно са я предложили?

9

Анонимен

преди 9 години

ш ядът Х докат са опекат М....е

8

макето

преди 9 години

ся ако и руснаците ударят една контрасанкцийка да сопрат ядреното гориво и убаво ке се овапцаме

7

Да

преди 9 години

М чудесно хайде сега всички *** на чело с чучелото ни наречено президент да кажете от къде ще взимаме газ защото те бяха основните подкрепящи хунтата в Украйна. САЩ така го втъкнаха на Европа че не е истина

6

Анонимен

преди 9 години

о благодарим че ще ни спрат газа!!!и южен поток добре че ни спряха ! благодарим на ес и сащ за това!!

5

макето

преди 9 години

правилно да я спират никва газ не требе на еуропата а и на нас ич даже ке сопрат мариците и токо ке поевтинеесигур за туй отсабалето ни информират дека ке има режим на токо пусти да опустее

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен4 Глупи тогава ще спре икономиката на EC.

3

Тео

преди 9 години

Ами сега, евросъюзци, какво ще правим! И тази държава искаме да влезе в ЕС? С тази непредвидима политика? Нещо, което малко хора знаят е, че България има доста газови запаси в хранилища като Чирен, ще се оправим, но украинците си вкарват сами автогол. Нали ако спре транзита за ЕС Русия ще спре газта и за тях самите и тогава ще видят кон боб яде ли. Е ТОГАВА майданците ще обесят Яйцето и Турчинов за топките че и Кличко няма да може да ги спре!

2

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е. И тогава *** че носят газ с буркани на китай!

1

Анонимен

преди 9 години

Централната банка на Русия и народна банка на Китай постигна съгласие по проект суап споразумения в национални валути, заяви пред ИТАР-ТАСС, на пресслужбата на регулатора. "Съдържанието на проекта за споразумение на Централната банка на Русия и народна банка на Китай, за да сменяте местна валута, договорена от страните, проектът е във високата степен на готовност", - каза в отговор на пресслужбата на проверката на Агенцията. CBR пояснява, че проектът е в момента е формалните процедури за одобрение.